Rahova sau apropiere (27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Moni, deocamdata Dani e bine, l-a dus bona azi la gradi, dak vrei sa-l "sesizezi" printre ceilalti uita-te la pranz dupa un pusti blond care pleaca de la gradi pe o bicicleta rosie. De obicei, cand merge la gradi e calare pe bicicleta. O prefera tramvaiului.
Si sper sa nu se mai imbolnaveasca, ca mai sunt 3 sapt. pana la vacanta. Eu nu o sa prea mai ajung la gradi pt. ca incep tot felul de examene la servici si tb. sa lucrez numai dimineata. O sa fiu musafir acasa pana se termina si bac-ul.
In rest, sambata am fost in Carol, am plecat si ieri spre parc dar ne-a intors vijelia din drum. Plictisitor
Stiu de spectacolul de circ, Dani a fost cu grupa de la gradi si i-a placut si lui tare mult. Daca i-a placut bonei, ca a fost cu el, imi imaginez ce impresie le-a facut copiilor.
Vreau si eu retete de prajituri. Mancare nu prea imi trebuie, ca e prea cald, dar la dulciuri nu-i chip sa renunt.
.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Gata fetelor, am terminat de facut cumparaturile, sotzul si-a gasit destul de repede ce cauta, ia-m luat si Alexei un pantofior decupat ca sanda nu am gasit , desi asa intentionasem.
Monica, primit pm, notat biletzel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cristina, am vazut ieri filmuletul cu rasfatata mica. Cum a vazut-o Tudor a zis: "Aie!" si a stat cuminte sa vada tot filmul. Cand se oprea (cum se opresc filmuletele astea la prima vizionare), imi ducea mana la mouse sa il fac sa mearga, si cand ai intrebat cati ani are a raspuns Tudor: "doi".

Dory, bravo! Acum urmeaza distractia!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo, dory, ma bucur ca ati gasit repede ce cautati...sa le stapaniti sanatosi si sa va distrati frumos la nunta, abia astept pozele.
alex al meu nici acum nu s-a trezit...eu sunt de vina ca i-am culcat tare tarziu pe la 15,30...dar oricum...e 19
nus tiu daca mai ies ins eara asta cu ei pe undeva cred ca-l trimit pe tata cu ei jos aici inf atza sa deseneze pe asfalt

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica,ma tot bate mihnea la cap ca de ce nu iese Alex afara....
i-am spus ca doarme si-mi spune "hai,ma mami,spune-i ca-i iau si o inghetata!"
si intreaba daca doarme si bebelusul...adica Ruxi!!!

acum zice ca nu mai iese afar,ca daca nu vine si prietenul lui o sa stea aici pe capul meu pana vine....ca sa ma duc eu sa-l dau jos din pat
ce-ti e si cu copii astia...

va

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

uite s-a trezit si a mancat, mai iesiti in parc la ora asta? ca daca veniti, venim si noi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mihnea zice ca DAAAAAA....deci noi iesim in 10 minute...
cica s-a trezit si bebelusha?!

ne gasiti acolo...

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

noi acum plecam

monica

Mergi la inceput

violeta am primit pm-ul si ti-am trimis raspuns
noapte buna tuturorcei si somn usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Va multumesc pt. urari, eu acum am culcat fata si fug sa-mi fac un dus si sa mai strang din bagaj.
Va pup si noapte buna tuturor.

Mergi la inceput