Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 27

preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Moni, deocamdata Dani e bine, l-a dus bona azi la gradi, dak vrei sa-l "sesizezi" printre ceilalti uita-te la pranz dupa un pusti blond care pleaca de la gradi pe o bicicleta rosie. De obicei, cand merge la gradi e calare pe bicicleta. O prefera tramvaiului
.
Si sper sa nu se mai imbolnaveasca, ca mai sunt 3 sapt. pana la vacanta. Eu nu o sa prea mai ajung la gradi pt. ca incep tot felul de examene la servici si tb. sa lucrez numai dimineata. O sa fiu musafir acasa pana se termina si bac-ul.
In rest, sambata am fost in Carol, am plecat si ieri spre parc dar ne-a intors vijelia din drum. Plictisitor
Stiu de spectacolul de circ, Dani a fost cu grupa de la gradi si i-a placut si lui tare mult. Daca i-a placut bonei, ca a fost cu el, imi imaginez ce impresie le-a facut copiilor.
Vreau si eu retete de prajituri. Mancare nu prea imi trebuie, ca e prea cald, dar la dulciuri nu-i chip sa renunt.
.
http://community.webshots.com/user/viki39

Dory232002 spune:
Gata fetelor, am terminat de facut cumparaturile, sotzul si-a gasit destul de repede ce cauta, ia-m luat si Alexei un pantofior decupat ca sanda nu am gasit , desi asa intentionasem.
Monica, primit pm, notat biletzel .

andre_ea spune:
Cristina, am vazut ieri filmuletul cu rasfatata mica. Cum a vazut-o Tudor a zis: "Aie!" si a stat cuminte sa vada tot filmul. Cand se oprea (cum se opresc filmuletele astea la prima vizionare), imi ducea mana la mouse sa il fac sa mearga
, si cand ai intrebat cati ani are a raspuns Tudor: "doi"
.
Dory, bravo! Acum urmeaza distractia!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

monica-elizabet spune:
bravo, dory, ma bucur ca ati gasit repede ce cautati...sa le stapaniti sanatosi si sa va distrati frumos la nunta, abia astept pozele.
alex al meu nici acum nu s-a trezit...eu sunt de vina ca i-am culcat tare tarziu pe la 15,30...dar oricum...e 19
nus tiu daca mai ies ins eara asta cu ei pe undeva cred ca-l trimit pe tata cu ei jos aici inf atza sa deseneze pe asfalt
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

violeta69 spune:
Monica,ma tot bate mihnea la cap ca de ce nu iese Alex afara....
i-am spus ca doarme si-mi spune "hai,ma mami,spune-i ca-i iau si o inghetata!"
si intreaba daca doarme si bebelusul...adica Ruxi!!!
acum zice ca nu mai iese afar,ca daca nu vine si prietenul lui o sa stea aici pe capul meu pana vine....ca sa ma duc eu sa-l dau jos din pat
ce-ti e si cu copii astia...
va
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
uite s-a trezit si a mancat, mai iesiti in parc la ora asta? ca daca veniti, venim si noi
monica

violeta69 spune:
Mihnea zice ca DAAAAAA....deci noi iesim in 10 minute...
cica s-a trezit si bebelusha?!
ne gasiti acolo...
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
violeta am primit pm-ul si ti-am trimis raspuns
noapte buna tuturorcei si somn usor
monica

Dory232002 spune:
Va multumesc pt. urari, eu acum am culcat fata si fug sa-mi fac un dus si sa mai strang din bagaj.
Va pup si noapte buna tuturor.