Rahova sau apropiere (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Asa am zis si eu!
Oricum, si Dani era obosit, ca daca numai la 10 seara am ajuns din parc, pana l-am spalat, pana l-am hranit, pana a adormit a trecut ceva. Dar nu pot sa-l scot din parc mai devreme, si nici mie nu-mi vine sa plec, in casa e cald ca ne bate soarele toata ziua, la nu prea e nimic interesant... mai bine e la aer!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa este...si oricum acum se mai poate chiuli...de la anul...mai greunoi mai avem 1 an
am uitat sa va zic ca azi a cazut ruxi in curtea gradinitei si si-a facut buba in cot(ca deh...a venit vara si era in maneca scurta)...acum se zmiertaie si zice...ma doaie cooot, ca doaie cot
helaaaaau, da' restul pe unde sunteti?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ici, ici, prezent pe ultima suta de metri. Am venit devreme, adica normal, pe la 4, dar d-ra s-a trezit aproape de 6 (numai ieri a dormit doar o ora jumate ) si apoi am coborat putin sa mut masina (cand venisem nu am gasit loc decat pe trotuar), l-am asteptat pe Tony care avea data comanda sa ne aduca papa de la KFC, am urcat iar si am papat iar acum ei au mai coborat putin afara si eu cica sunt la baie.

Poze

Mergi la inceput

KFC zici sa-ti fie de bine ceun zinger sau ceva bucatzele de pui imi iau si eu in seara asta cand merg in cfastept pe cineva sa ajunga la noi pana pe la 20,30-21 si apoi o zbughim repede sa cumparam ceva...si tot asta aveam in plan

monica

Mergi la inceput

mie imi place zinger dar de cand suntem mai multi mancaciosi luam meniul de 4 ca sa ne saturam . tocmai dau peste cap (inceeet ca sutn racita) al doilea pahar de suc, ca lui ale nu-i dam suc asa ca bem fiecare cate 2 si impartim mancarea.

Poze

Mergi la inceput

super, eu n-am mai plecatnici acum nu a venit tipul alasi nu facem drumul degeaba pana acolo doar pentru KFC, asa imbinam utilul cu placutul

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Prezent si eu, azi dupa ce am scris un mesaj pt voi si mai aveam sa-i dau doar send mi-a sters alexa tot si nu am mai avut nervi sa mai scriu iar.

Asadar azi am fost si mi-am gasit o pereche de pantof-sanda in Big.Mai am de luat inca o pereche si eu sunt cam gata.Pt. Alexa nu gasesc nimic sa-mi placa .Voi stiti vreum magazin de copii unde as putea gasi modele frumoase pt. ea??Ca in Unirii nu am gasit nimic, ce-mi placea nu avea nr. ei .

Mergi la inceput

bravo, ma bucur sa-i porti sanatoasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Noapte buna tuturor, ma bag la somn .

Mergi la inceput

Neata!

Poze

Mergi la inceput