Rahova sau apropiere (27)
Raspunsuri - Pagina 16

monica-elizabet spune:
buna dimineatza,
moama cristina ce matinala esti
eu sunt daramata azi, nici nu pto sta in picioare de durere de burta...mi-au venit rusii si am o stare nasoala...sper sa-mi revin sa o pot lua din loc la plimbarica
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

anangel_lexi spune:
Neata!
Monica, sper sa-ti treaca durerea de burta, stiu ce nasol e!
Eu de cand cu caldurile astea o scot pe Maria doar seara afara, cand vin eu de la servici, adica pe la 7, si stam cam o ora jumate. Ce credeti, o fi prea putin? de
Maria Cornelia (20.09.2006)

alessia105 spune:
Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...
Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

anangel_lexi spune:
Neata!
Fetelor, m-am umplut de nervi de dimineata. Desi am plecat de-acasa mai devreme decat de obicei, am ajuns la servici la 9.30!!! Noroc ca seful meu e plecat iar sefa inca nu a ajuns la birou! Am stat in intersectie la Sebastian 15 minute iar de la Piata Cosbuc in jos...nu mai spun. Crima si pedeapsa! Nici nu mai stiu la ce ora sa ma trezesc dimineata ca sa ajung la servici la timp.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)

preda_vicky spune:
'Neata.
Sunt un car de nervi.
Dani are otita, nu merge la gradi, nu are voie afara. Si se plictiseste mititelul
...
http://community.webshots.com/user/viki39

Dory232002 spune:
Lexi, nasol cu aglomeratia asta din Buc., nici nu vreau sa ma gandesc la ce voi pati si eu cand voi incepe serviciul, cand povesteai tu ca faci asa de mult pana la serv., ma si vedeam pe mine cand lucram, la fel pateam
Vicky, multa sanatate lui Dani.
Monica, Cristina, Mirela?, voi pe unde umblati mai fetelor??Caci sunteti tare scumpe la scris in ultima vreme .