Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 9

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lora, merci de ceai!
de ce nu mai ai internet acasa?
Oricum nu prea intrai de acasa, nu?
E tare scumpa Iustina ... trebuie sa ne intalnim si cu copii
Dana, da eram cam deprimata ieri ... ati reusit insa voi sa ma scoateti din starea asta - serios, m-am bucurat ca ati venit.
Eram cam suparata ca nu gasesc pt. mama garsoniera - ea are impresia ca ne deranjeaza, se simte prost fata de Moritz, apoi Lara e asa dificila in ultimul timp si o duce la exasperare - asa ca vrea sa plece acasa la Buc.- eu insa n-as vrea, ca "gospodina cum sunt" - ce-o sa ma fac singura?!
Adriana si Lara

lunna27 spune:
Adriana sunt sigura ca nu te lasa ea mama ta,posibil sa se simta prost fata de voi,dar poate pana la urma gasiti ceva,ati cautat in ziare?In ceea ce priveste faza cu gospodina,lasa ca ai timp sa fii,nu e greu!
Acusica imi beau cafeaua si ma duc pana in Kaufland,chiar n-am mai fost demult Mai vine careva??
O zi buna la toata lumea!!!
Dana

LoraG76 spune:
Of, Adriana, lasa ca o sa gasiti cu siguranta ceva ce sa va placa! Uite, mai cautam si noi, sa nu mai fiti suparate! Un pupic pentru mama ta!
Dana, am fost aseara in kaufland si-as veni io si-acum, dar...vezi tu...datoria nu ma lasa!
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Neatza si de la noi.
Adriana eu zic ca pana la urma tot trebuie sa gasitzi ceva si aici. Eu sper sa se rezolve cum e mai bine pt voi.
Lora tare dulce Iustina
Casandra ma ajuta sa va sciu(are o tastatura pt ea si tasteaza si ea cu mine). Se simte din ce in ce mai bine, dar la burtica inca nu-i trecut de tot - refuza sa manance si zice ca o doare burta. O jut cu niste smecta.
Dana pana la urma ieri chiar ca a fost zi de vizite...ca de gratar cam pauza
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Adriana, nu mai am net pt. ca aveam prin zapp si, cum am renuntat la abonamentele la zapp, implicit am renuntat si la internet. Momentan nu avem alta solutie cu net-ul...
Lora, mami de IUSTINA

crissandrada spune:
Buna dimineata. Imi beau si eu cafeaua cu voi printre picaturi...
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

LoraG76 spune:
Ionella, v-ati acomodat? Alex ce zice, nu vrea inapoi la bunici? Cred si eu ca i-a placut la gradina zoologica, e fain in Bucuresti, ai ce vedea macar, nu ca aici...Ma bucur ca se intelege cu bona, asta conteaza f. mult. Nici fiica-mea nu adoarme singura, trebuie sa stai langa ea. Poze cand pui cu Alex?
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
daaaa...
Lora iar nu ai cu cine vorbi?
Azi pe la 10 si ceva cand ajungem si noi acasa, ghici cine il vede pe sotul meu la balcon si-l recunoaste?...era Adriana. Am ramas surprina ca nu-l vazuse decat in poze. Ai memorie vizuala super buna, Adriana.
Dana tu ce faci? Cum sunt analizele lui Paul?
Ionella vrem si noi poze cu Alex. Si ceva amanunte picante legate de acomodare.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Eu ma preg sa hranesc fata,am fost prin K.,am facut ceva curatenie pe balcon ca era jale,inca mai am nu stiu ce sa fac cu atatea perechi de incaltari vechi,mai ales de ale sotului,erau prin 4 sacose ,nu zic cate plase de jucarii am pe acolo,in alta zi am sa fac curat si in ele si sa mai arunc ce e stricat
.
Ionela eu adorm fata inca pe picioare,ca asa adoarme mai repede de cateva ori a adormit langa mine,dar niciodata singura decat seara!Cu Paul am patit cam la fel,s-a dezobisnuit la gradi!Asa ca nu te agita prea tare
!
Ana analizele inca nu le-am luat,chiar am emotii!
Adriana deci va plimbati si voi!
Carmen tu mai vrei filmuletele Baby Einstein???
Dana