Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, vreau si eu filmuletele cu Baby Einstein, ca m-ati facut pe mine curioasa! Carmen cred ca nu-si mai poate scoate capul din dosare...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, nu ma plimbam, eram in misiune
Ma duceam sa vad o gasrsoniera in blocul de la Aurora. E OK, insa tare jegoasa. Locuieste inca in ea un barbat singur si mobila era sub orice critica. Peretii murdari ... in rest era impartit bine, baia, bucataria era mai mari ca cele din blocul de la Ozana.
Sa vedem ... am dus-o si pe ea acolo sa-l vada, asa i-am marturisit ca ii cautam ceva, ca pna acum nu i-am spus, vroiam sa fie surpriza, insa sotul m-a sfatuit sa ii arat si ei mai intai ce inchiriez, ca daca nu ii place. Si asa e, apoi ma trezesc cu o gasroniera si nu sta nimeni in ea.

Si eu vreau filmulete cu Baby Einstein. Dana, le pot lua de la tine? Le tragi tu pe un CD? Aduc eu CD? Sau cum facem?

Da, Ana, sa stii ca chiar am memorie vizuala buna, cel putin in privinta persoanelor. Imediat l-am recunoscut - ce-o fi zis saracu' cand am vazut ca strig la el de jos? Stati tare aproape de noi - poate ne mai vedem.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana eu zic ca faceti bine ca i-l aratati inainte,la urma urmei ea treb sa locuiasca acolo!

In principiu am sa fac eu DVD cu filmuletele,inca nu ma pricep bine,dar poate o sa-mi arate sotul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Am avut o zi azi...cel putin pana la ora asta! De dimineata mi s-au ars sigurantele si mi-a murit tot din casa pentru cateva ore, Stefan a fost foarte agitat si mi-a spart trei pahare si doua farfurii si de abia refacusem stocul...si mi-a mai si intarziat bona o ora jumate de am crezut ca turbez pana a venit! Eram asa nervoasa ca ma si vedeam cu copilul la cresa . In fine, am reusit sa ajung si la birou da nu ptr mult timp ptr ca merg la cursuri - sper sa nu mi se mai intample ceva si pe acolo...
Adriana si eu m-am simtit bine la tine, chiar daca am fost mai cumintica! In general, la prima vedere sunt mai reticenta, asa-i felul meu! Cand puneti poze sa vedem?
Lora daca esti pe receptie, cum o cheama pe instructoarea aceea pe care vroiai sa mi-o recomanzi, cea de pe opel?
Mira la multi ani fetitei tale! Si multa sanatate!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, poti veni cu sotul in vizita, chiar mi-ar face placere.

mai merg ddupa-amiaza sa vad o garsoniera pe langa judecatorie. mamei nu i-a placut cea de la Aurora

Lara a adormit singura in patut cu ceaiul in gura si doarme deja de 2 ore.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Ellinia, sotul meu stie cum o cheama, dar nu raspunde la telefon...cred ca dorm si el si fiica-sa... sunt amandoi acasa.
Insa e o singura instructoare-femeie adica, pe opel.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana sper sa aveti noroc si sa gasiti o garsoniera faina!Ma bucur ca a dormit azi Lara,poate isi revine la program!

Elinia s-ar parea ca si al tau baiat e tare nazdravan,iti doresc muuulta rabdare

Lora nu ai adormit ??Vad ca s-a inourat afara si e asa de nasol iar fii-mea ma scoate la joaca Ma duc sa cumpar niste cosuri dinalea in care sa pun jucariile lor.Azi n-am mai plecat la tara.

Dana

Mergi la inceput

N-am adormit, mei, cum crezi?! Hm......da' nici mult nu mai am...
Adriana, mai ai bere?
Ellinia, chiar...ia-ti vesela din plastic!
Mai, acusi vine sezonul nuntilor....si eu am prima nunta in iunie si n-am cu ce sa ma-mbrac......alea pe care le am nu se mai poarta...of!
Ianusca, ce mai faci? Tu si Carmen ar trebui sa faceti o terapie...munciti prea mult, mai fetelor! N-ati auzit ca munca....nu-i buna in cantitati prea mari?!
Pisicuta, iar te-ai suparat pe noi? Ce mai face Matei?
Iully, tu pe unde esti?
Criss, cam scumpa la vorba azi...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Vreau in concediu!!!! Si nu ma hotarasc unde...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!
Lora,sunt pe aici,dar nu sunt o companie prea buna.Am vrut sa-mi iau detasare pentru an in Piatra -neamt avand in vedere faptul ca baietii sunt acolo si eu sunt insarcinata.Nici macar nu s-au uitat la mine...nu permite legea...m-au pus sa ma duc la ministerul sanatatii,de parca acolo ma baga pe mine cineva in seama...am plans tot drumul acasa..
Sunt super suparata si mi-e si rau ...
Sper sa nu-ti para rau ca ai intrebat...

Mergi la inceput