Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 8

ana1980 spune:
Adriana si eu m-am simtit super bine. Nu ai vazut ce peeche am facut cu Laura la un loc? Am vorbit si pt altzii Cred ca de vina sunt si hormonii, ca de obicei nu vorbesc chiar atat.
Lara este o dulce, si imi place ca e dezghetzata si vb cu toata lumea
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Laura, merci, esti draguta!
ma bucur ca ti-a placut!
Lara a fost tare suparata ca ati plecat, asa ca trebuie neaparat sa ne mai vedem.
A adormit la 7:20 cu biberonul in gura. Acum as putea sa-mi fac de cap, da' cu cine, ca sotul e plecat - ieri cand era acasa, lara n-a vrut deloc sa doarma

Adriana_78 spune:
Ana, ai scris odata cu mine. Merci si tie!
Asa e, tu cu Laura25 ati facut atmosfera - Dana (Lunna) care se lauda ca se destrabaleaza
- a fost tare cumintica. Ce sa mai zic de Cristina (Ellinia) care a fost cuminte-cuminte. Ce mai, data viitoare trebuie sa ne intalnim in nocturna, sa bem serios, sa ne facem chiar de cap

ana1980 spune:
Adriana ar trebui sa iesim la un gratar. Cu barbatzi si copii. Ii lasam pe ei sa faca gratar si noi sa ne mai spunem una alta si sa-i mai pazim pe copii. Dar asta daca se face cald pe afara. Oricum e super ca ne-ai oferit ocazia sa ne vedem asa, numai noi.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Vad ca toata lumea s-a simtit bine,si eu la fel doar ca Adriana mi s-a parut un pic trista(asa am simtit eu si sper sa fi gresit) oricum
Lara e o scumpete si cred ca va fi o mare smechera,tare mi-a fost mila de ea cand am plecat cu Elinia si a inceput sa planga!!!Am inteles insa ca si-a revenit repede
Adriana cred ca ti-ai dat seama ca numai gura e de mine Si inca ceva,e super apartamentul,e spatios...neaparat treb sa i-l arat si sotului meu odata,sper ca nu te superi!!(poate il fac sa se gandeasca mai serios la o eventuala mutare
)
Noi pe Paul l-am lasat un pic la tara,cat e vremea asta urata,cica pana marti e asa nasol ,au cam stat pe afara si a fost cam rece(vant)sper sa nu-mi raceasca niciunul!
Mira cum ati petrecut azi??
Dana

mira_m spune:
Multumim pentru urari!
Ne-am distrat cu coifuri si baloane, tort si suculet! De fapt copiii, fiindca noi am avut grija de "acest lucru" cu o seara inainte!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

LoraG76 spune:
'Neata!
Mira, scuze pentru intarziere, dar nu mai am net acasa!
La multi ani fetitzei tale, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc! Chiar, cum o cheama pe fetita ta? Parca am mai intrebat eu mai de mult...sau mi se pare...?!
Adriana, m-am simtit foarte bine la tine! Si vad ca la fel si celelalte fete! E tare frumos apartamentul si voi la fel! Lara e asa dulce ca deja mi-e dor de ea! Si mama ta imi place mult, sa stii!
Fetelor, abia astept sa ne revedem!
Pana una alta, ma apuc de lucru...O zi buna la toata lumea!
A, uitam! Bineinteles ca fiica-mea n-a vrut sa se dezbrace aseara de fustitza... A convins-o pana la urma taica-su sa se imbrace in pijama...stiti cum? Punandu-i fustitza sub perna, ca sa nu i-o fure nimeni pana dimineatza...
Pana a adormit se tot uita sa vada daca e acolo...
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Dana, hai ca dau eu cafea......si un ceai pentru Ana si Adriana!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
A, uitam! Bineinteles ca fiica-mea n-a vrut sa se dezbrace aseara de fustitza...A convins-o pana la urma taica-su sa se imbrace in pijama...stiti cum? Punandu-i fustitza sub perna, ca sa nu i-o fure nimeni pana dimineatza...
Pana a adormit se tot uita sa vada daca e acolo...
Lora, mami de IUSTINA

Dana