Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Sunt treaza dinainte de 7 dar n-am avut cand sa intru!Aseara am stat amandoi la un film,Apocalypto,de ne-a prins 12:30 si cred ca m-am culcat pe la 1,am dormit f f rau,toata noaptea am visat numai prostii(a fost un film f dur si de aia)
Am fost pe jos de mi-am facut si cumparaturile...sunt suparata ca vreau sa fac analizele celui mare si de ex. la Medical test nu au asigurare,la Poparlan e cu programare si cica abia prin iunie(eu deja mi-am luat ca fraiera trimiterea de la dr de familie)si cred ca mai ramane Micromedica unde nu vreau sa ma duc ca nu le fac k lumeaM-am saturat,e o prostie....fac greva !!Sunt f revoltata !!
Cred ca ma voi duce maine dim. cu el la Medical test si le platesc,nu am incotro,am auzit de la mai multa lume ca acolo s-ar face bine!

Lora scuze ca n-am fost aici sa dau cafeaua,vad ca Criss a fost pe faza!!Ieri mi s-a parut ca erai tare obosita,ai grija de tine fato !!De ce nu pleci si tu mai repede acasa de la serv??
Cum sa doarma saracuta in sarafan....moama e beton fii-ta !!

Adriana cred ca ai scris in viteza si m-ai confundat pe mine cu Laura!!Dar nu-i nika,eu am inteles si cred ca si Laura!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dana mie nu imi dai nici un raspuns....

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

ti-am trimis pm,nu l-ai primit ??

Dana

Mergi la inceput

aaaa, nici nu l-am vazut. Stai ca ma uit acum...

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

"Neatza, da' ce harnicutze sunte, deja cap. 21?

Dana, daca nu esti "cumintica" si te uiti la filme noaptea!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai, Dana, da, eram cam obosita ieri...nu prea m-am odihnit bine ultimele nopti, nu-s' de ce...nici azi nu-s mai breaza, cred ca am nevoie de un concediu, dar pana in iulie...of,of...uite, maine nu mai vin la serviciu, asa ca o sa ma odihnesc mai mult..poate..daca ma lasa Bubulina mea, ca o sa fim singure acasa... Cine vine maine in parc la Aurora? Ne intalnim?
As vrea eu sa plec mai repede de la serviciu...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m

"Neatza, da' ce harnicutze sunte, deja cap. 21?

Dana, daca nu esti "cumintica" si te uiti la filme noaptea!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Cam demult n-am mai stat pana la ora aia treaza,de obicei adorm cel trz la 11,ca a doua zi nu sunt buna de nimic si fii-mea(ca ea ma solicita cel mai mult) ma ia de noua

Dana

Mergi la inceput

Lora eu nu cred ca vin maine in parc,de obicei sambata plecam la amiaza la tara,dupa ce-mi termin eu treburile pe acasa!
Cum adica nu poti pleca,eu cred ca sanatatea e mai presus de toate !

Ana de ce nu intrii pe la noi,oare nu ai net ??

Dana

Mergi la inceput

Dana ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Nu am primit nimic Criss si merge si forumul tare greu

Dana

Mergi la inceput