Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 3

ionella3003 spune:
Buna ziua, dragele mele!
Ne-am intors de duminica si, de atunci, invatam din nou sa fim impreuna zi de zi si ne bucuram intens de fiecare moment; Alex s-a adaptat destul de usor, neasteptat de usor ar putea spune... numai ca e un pic cam marait acum, pt ca i-am facut vaccinul de 2 ani jumate; si, la 2 ani si 7 luni are 1m inaltime si 14 kg. A venit deja bona 2 zile si se pare ca se vor intelege.. vom vedea; oricum suntem foarte fericiti! Va pupam dulce si va multumim pt sustinere! Voi reveni cu noutati!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

LoraG76 spune:
Ionella, bravo, ma bucur mult pentru voi! Ce barbat adevarat ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Vrem poze!
Fetelor, deci ramane duminica pentru ora 4? Nici mai tarziu nici mai devreme? E ora perfecta pt. toata lumea? Ellinia incearca sa ajunga la 4, dar zice ca e posibil sa nu reuseasca, ar prefera mai tarziu.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Ionela ma bucur ca s-a acomodat usor si e bine ca ati scapat si de vaccin!Eu zic ca e f bine 1 m si 14 kg Ce mai face Geba??Nu a mai dat deloc pe la noi
Cica imi zice barbatul in seara asta ca duminica treb sa mergem la o finuta a socrilor mei(e ziua ei),normal ca si al meu a tinut-o in brate la botez,sa vedem cum facem,eu de la Adriana i-am zis ca nu lipsesc,mai ales ca vin singura vreau sa ma destrabalez si eu
asa ca Adriana tine-te bine!!!(sper ca stii de gluma
)
Ana treb sa-ti comunic ceva,sper ca vei fi maine pe mess,daca nu te voi suna!
Dana

Laura25 spune:
ellinia sanatate multa!
Adriana ti-am admirat dimineata masina in parcare. F. ochioasa! Eu zic ca daca ai de ales intre CSC si RDS, sa alegi fara nici o ezitare RDS-ul. In materie de internet sunt mult mai buni si mai profesionalisti. Mie imi convine duminica, ora 16.
ionella asteptam poze si povesti cat mai multe cu si despre Alex. Ma bucur ca sunteti impreuna si sper sa fie super ok si bona.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Intru mai rar pe net, ca inca n-am rezolvat si aseara n-a mers nici la laptopul sotului.
Dana, la RDS jos nu fac din pacate contracte de internet ... am fost la Ambra (stiu ca ai zis ca nu e prea bun), tipul de acolo a fost insa f. amabil, cred ca la ei voi merge sa ne bagam internet wireless insa.
Dana, nu intreba ce fac bun, ca nu pot sa-ti spun - nu te astepta la vreo minunatie, ca nu sunt buna gospodina
pai daca ai ajuns in zona, de ce n-ai dat un bip, poate ne vedeam.
Lora, pai cum sa lipsesti chiar tu duminica ... nici sa n-aud.
Carmen, tu ce mai faci? te astept si pe tine, da?
Ellinia, sanatate! Sa va faceti bine cat mai repede. Sa nu lipsesti cumva duminica!
Ionela, ma bucur ca merge totul bine cu adaptarea si noua bona. Pune si niste poze cu Alex cand ai timp
imi ia sotul calculatorul
Adriana si Lara

crissandrada spune:
Adriana dar nu vrei si telefon? Eu am de la RDS si e super. Am avut si de la Ambra dar m-am lecuit...
Dana trebuie sa iti dau ceva... dar nu stiu cum... Nu am nici nr tau de tel.... Ce zici, cum facem?
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

LoraG76 spune:
'Neata!
Mamaaaaa...Adriana, dar ce matinala ai fost de dimineata!!! Cine a zis ca lipsesc? Cum sa lipsesc? Nu, mei, n-am de gand sa lipsesc, stati linistite! Doar ca mie, una, mi-ar fi convenit mai devreme, de ex....
Da' ma supun majoritatii, stati linistite, renunt la orice altceva fara parere de rau.
Deci, sa va spun eu, ca stiu, Carmen nu vine duminica, nu poate.
Criss, iti trimit un PM.
Dana, nu te-ai trezit? Unde-i cafeaua mea?
O zi buna!
A, fiica-mea stiti cum a dormit? In pijama si cu sarafan pe deasupra..va dati seama cum arata...nu voia decat rochie si iar rochie...abia am convins-o sa o schimb de aia cu care fusese afara!
Lora, mami de IUSTINA

crissandrada spune:
Merci Lora , esti tare draguta si promta .
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

crissandrada spune:
Lora hai ca iti dau eu o cafea nu mai fi suparata. Poate asa se trezeste si Dana ...
Crisssi Andrada
(12.09.2002)