Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana ti-a venit sotul acasa ??

Dana

Mergi la inceput

Criss multa bafta si iti doresc sa dai jos cate kg vrei!!Eu ma simt asa de slabita,mai am un pic si cad pe jos,cred ca ma paste vreo anemie,asta mi se trage si de la cafeaua bauta pe stomacul gol,nu cred ca ma alimentez suficient si mai scap seara de mai manac pizza si alte prostii si s-a dus totul Asa ca deocamdata renunt la tot,nu mai am chef de nimic,sa vad poate ma duc la aerobic,macar sa vad daca-mi place.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Andreutza bantuie...
Da, Dana, se duce la aerobic azi. Ii spun eu sa scrie cand vine de la bantuiala.
Eu am innoit-o pe bubulina mea - i-am luat sarafan si pantofi si ciorapi si ceva de pus pe cap. Am vrut si o bluzita, dar n-am gasit decat inflorate si cu sclipici si cu paiete si cu mai stiu eu ce si eu voiam una simpla...asa ca mai cautam! A, sunt roz...nu a mai avut roz pana acum...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, ce ins. VSH-ul marit?
Sa mananci multe fructe si legume si cereale si lactate!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

lunna merg azi la aerobic, ca nu am fost nici luni dar vreau sa-ti ca acolo unde merg eu a inceput sa vina din ce in ce mai multa lume, acum de cand a dat caldura si e cam inghesuiala. daca suntem mai mult de 7 (si in ultima vreme am fost 9-10) e cam ingramadeala pentru ca e o camera de ap. ai putea veni sa vb cu antrenoarea dar oricum in grupa unde merg eu sigur nu mai e loc ca sunt o gramada de colege de servici de ale mele plus niste doamne de la finante.
imi pare tare rau, mai ales ca eu am facut reclama, dar se pare ca toata lumea vrea miscare acum.
la vip am vazut ca sala e f mare si am inteles ca e fain. eu merg aici pentru ca imi place antrenoarea.poate se mai elibereaza cu timpul.
dar daca vrei neaparat, poti veni sa vb cu tipa de acolo.

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Lora,VSH inseamna viteza de sedimentare a hematiilor sau a eritrocitelor,cica cresterea VSH se poate intalni in peste 100 de boli si arata ca undeva in oragnism exista o infectie acuta sau cronica sau o dereglare a functiei normale a unor organe interne(ficat,rinichi,etc).La el stiu ca a mai iesit mare si ziceam ca e de la gat,ca el are amigdalele marite si intotdeauna buba la el a fost gatul.Cica VSH marit se intalneste in toate infectiile acute microbiene si virale,in tuberculoza,reumatism,in anemie,in unele boli parazitare etc.
Te-am lamurit??Eu am o carticica mai veche cu rezultate ale analizelor si de acolo stiu

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, din cate stiu eu inseamna ca are o infectie in organism.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Andreutza am inteles,eu m-as duce si la VIP dar n-am cu cine ca mi-e urat singura,macar asa pt prima data...oricum ,mai vad!

Criss imi pare rau ca nu s-a lasat cu bb luna asta,dar luna urmatoare sigur veti avea noroc Poate niste teste de ovulatie te-ar ajuta!Zic si eu!! Eu as vrea sa-mi pun sterilet dar tot nu sunt hotarata,unul Mirena ma costa 6 mil,tu de care ai avut??

Laura ai dreptate,poate indica o infectie sau mai poate aparea marit daca a avut de curand o infectie in organism,el totusi nu mi-a fost bolnav in ultima vreme,decat asa....f usor.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana acum sa nu te apuci sa te gandesti la ce stiu eu ce iti mai trece prin minte...Ideea este ca va trebui sa depistatzi exact de la ce este si sa vezi apoi cum faci sa reglementezi situatzia.

Lora si eu am vrut sa o inoiesc pe a mea cu o vesta subtire de ext si o salopeta dar nu am gasit pe unde am fost. Oricum nu prea am timp, dar sper macar in week sa gasesc ceva.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, tare draguti tunsi. Sa stii ca am luat exemplu si azi in drum spre parc am intrat cu Lara la frizer si-am tuns-o si eu. NA! ce numai voi - eu nu vroiam s-o tund, vroiam sa aiba par mai lung sa nu mai semene a baietel, insa dupa ce ati facut atata reclama pe forum copiilor vostri tunsi si sotul ma batea la cap, am zis gata. A fost tare cuminte, nici n-a miscat.
In parc ti-am vazut si strumphii, cu caciuli, asa ca bine ca ai pus poze, ca nu aveam cum sa le admir altfel tunsoarea. Da'soacra ta vad ca se implica - zilnic e cu ea si se ocupa mult de Bianca. Azi a fost saracuta tare maraita - mereu plangea, Rares insa n-are treaba, se joaca, umbla, se catara la tobogan - Bianca saraca nici la tobogan nu are voie, nici la nisip nu s-a putut juca, ca venisera toti copiii la jucaria ei - scumpa de ea, e tare dulce asa micuta

Dana, a venit sotul aseara si cu un buchet de flori.
Ma bucur ca e bine cu controlul. Si eu ar trebui sa merg la gine ... urasc insa ... mi se pare asa de ... brrrr, mai bine la dentist
Du-te sa vezi ce are si paul, nu-l lasa asa!

Criss, da de ce vrei sa slabesti? MIE mi se pare ca esti slaba - vrei sa fii numai piele si os?
Unde are cabinet doc. Petrovici?

Lora, ai asa o bubulina cuminte - nu se cearta pe jucarii, e ascultatoare, linistita - cred ca e rai cu un copil asa.
Noi am starnit azi valva in parc, cand Lara a vrut sa se desclate si eu am lasat-o in picioarele goale.
Tot parcul ne stie, ca toate femeile de pe acolo se iutau uimite, si cu urma de repros in glas, ziceau ca am lasat copchilul descult. O singura d-na m-a incurajat.
Eu sunt de parere ca nu trebuie infofoliti si cocolositi - fiecare are insa felul lui si parerile lui. Cumnata-mea de ex. o lasa pe fii-sa si cand e rece-rece afara in fundul gol sau seara era la nisip in Pampers doar. Mie nu mi se parea normal (pt. ca era chiar rece afara) nu i-am zis insa nimic, iar ea argumenteaza ca de cand o lasa mai dezbracata nu s-a mai imbolnavit deloc. S-asa o fi, cred ca fiecare simte cum e mai bine pt. copilul lui.
Hai ca v-am ametit - asta in caz ca auziti prin cartier, de la vecini, de o "nebuna" care si-a lasat copilul descult si in tricou la nisip

Adriana si Lara

Mergi la inceput