Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)
Raspunsuri - Pagina 22

Laura25 spune:
Adriana, Bianca e maraita tare ca ii ies canini . soacra'mea vine zilnic deluni pana joi inclusiv, cat ii scoate afara, atat! In rest nu o vad la ochi. Ce hanorace aveau pe ei? Ca sunt curioasa cat de gros i=a imbract iar. Eu am iesit afara pe la 10 si era rece, acum cred ca s-a incalzit ...
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

LoraG76 spune:
...mai, ma faceti sa rad...
A mea iar era imbracata ca la tara???
Ana, eu ii iau multe chestii faine de la Petrodava, imediat pe stanga cum intri la et. 4, Amy Center se cheama. Am vazut ca aveau si salopete. Eu i-am luat de acolo f. faine anul trecut...pacat ca d-na n-o prea imbraca cu ele...cred ca nu-s pe placul ei salopetele...
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora dar las-i tu hainute bonei,sau ascunde alea mai 'de la tara' de care zici tu
Ana eu tot sper ca e de la gat,incerc sa fiu optimista!
Adriana nu te lasa,sa te duci la dr,o consultaie e f simplu de facut,fereasca Dzeu sa fie altele mai grave!
Sa stii ca mie imi placi asa 'nebuna' cum zici ca esti Frumos gest din partea sotului!
Dana

crissandrada spune:
Dana nu stiu de care am avut . M-am dus la doctorita si mi-a pus de la ea de la cabinet si m-a costat 1 mil sau 700.000 lei nu mai tin minte exact. Dar nu am avut nici o problema. Am stat cu el 2 ani si jumatate.
Adriana am ajuns la 59.7 kg la 1.63 m . E cam mult. Si in plus de asta am ceva burtica. Ca sa imi de-a un imuls sotul meu care e un dragut de altfel mi-a spus ca am burta mai mare dacat o aveam in primele luni de sarcina... asa ca trebuie sa iau masuri sa ajung macar la 53-54 kg.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

ana1980 spune:
Lora si eu ii cumpar de acolo, insa nu am ajuns acum. Am sa merg sambata. De cand tot zici ca tie foame tot tmpul parca m-ai corupt Am facut niste snitzele din pleurotis(parca asa se scrie) si aproape ca le-am terminat. Sunt bucuroasa ca a mancat si Casandra 4 snitzele.
Adriana dar nu ai de ce sa te simtzi aiurea. Mi-as fi dorit sa fiu acolo...ma distram copios. Foarte bine ca o lasi descultza. Eu am vazut ca se uitau cam ciudat ca fiimea era in sandale zilele astea...deci imi imaginez reactia
Azi am avut ceva treaba dimineatza si nu am mai putut merge in parc. Vom veni maine.
Ana si
Casandra

Laura25 spune:
Criss daca a fost asa ieftin inseamna ca e din cel cu cupru.
Scuze ca scriu asa telegrafic, dar se mai uita astia din birou in monitorul meu si nu am chef de comentarii ca stau pe net in loc sa muncesc.
(adevarul e ca nu am azi absolut nici un chef si nici un spor)
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Adriana_78 spune:
Laura, nu mai stiu ce hanorace aveau, insa nu pareau prea gros imbracati. Aveau insa amandoi caciulite si peste, trasa si gluga
E bine ca vine soacra, cat de cat e un ajutor.
Lora, Iustina era iar in fustita ... mie imi place insa cum e imbracata - pt. nisip era chiar prea frumos.
Ana, mama, da ce cuvant!Imi traduci si mie, ca eu n-am mai auzit de snitzele de ..
..
Criss, sincer nu pari de 59 de kg. Tu stii mai bine insa. Tine-te tare si du pana la capat dieta.
Eu una sigur n-as reusi. Eu am 49 kg, insa am burta - si mie mai imi zice sotul ca am burta mai mare ca in primele luni de sarcina - si eu mereu zic ca ma apuc de sport, raman insa cu zisul
Dana, stiu ca e necesar, insa stii cum e - pana nu vine urgenta, nu-mi vine sa ma duc, numai gandul brrrr - nu vreauuu
Da, iar eu i-am facut cadou sotului o sedinta de masaj cu arome la un centru de pe Cuza Voda. Are probleme cu spatele, sper sa-i placa.

LoraG76 spune:
Da, chiar, Ana, mi-a luat-o Adriana inainte...ce-s alea "snitzele din pleurotis(parca asa se scrie)"??? Ca nici eu n-am auzit...da' sincer...suna ciudat tare pentru moldoveanca din mine, crescuta la tara, de bunici...
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Ana ce-i ala pleurotis ????
Laura si eu cred ca e din ala de cupru,alea mirena sunt mai scumpe....te bate gandul si pe tine??
Criss hai ca nu ai mult de dat jos si oricum nu se vede ,mai, la tine,serios!!
Lora vad ca mai rarut pe la noi,ti-au dat astia de lucru ??Junioaro
....chiar ce-as bea o gura de bere
Dana