Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, noi suntem in parc la Aurora ... de fapt mama cu Lara, pe mine m-au lasat acasa sa fac spanac, sa-mi exersez talentele de gospodina
Lora, garsoniera de la tribunal arata tare bine, cea mai frumoasa de pana acum. Costa insa 180 eru si marea problema e ca e si departe de noi - as vrea sa mama sa stea prin zona, sa vina pe jos pana aici, si garsoniera era pe centura, pe langa gara.
Vorbeai de vacanta ... ziceai ca-ti place mai mult la munte - ce zici de un concediu in Apuseni? Ati mai fost?

Laura, Dana a zis bine, nu am YAhoo Mess instalat si nici nu am de gand sa-l instalez, ca l-am mai avut, au fost niste probleme cu calc., l-am dezinstalat, si tot asa - am renuntat.
Poti sa-mi trimiti pe mail pozele de la tine. Sau le trimit eu pe ale mele, ca eu nu am multe si pe pui tu.
Sper sa ne mai vedem, sa punem la punct afacerea

Ianusca, Lora are dreptate - nu mai face conparatii - si mama mea face la fel, mai vede pe strada cate un copil si apoi vine si-mi povesteste cum era (cuminte, ascultator etc). Fiecare se dezvolta in felul lui, important e sa nu fie bolnavicios, apatic, fara vlaga.

Dana, idee de mancare - papricasi cu carne de vita, cu ardei si sos - sunt tare buni - Lara mananca cel putin si e altceva decat cartofi si orez mereu
Sau melcisori cu branza (spirale colorate)

Cine are chef sa iasa in weekend la iarba verde, sa ne arate si noua imprejurimile?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Plecam in parc

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si Iustina vine cu bona in parc la Aurora, dar cred ca pe la 11.30. Sper sa fiti pe acolo si sa n-o imbrace urat, sa ma faca de rusine......musai in fusta si nu am refacut stocul, ce a mai ramas si nu prea-s frumoase, ca cele frumoase i-au ramas mici...
Adriana, noi am zis ca mergem incercam, dar sambata e ziua nesei noastre, iar duminica trebuie sa mergem la cumatrii(cum s-o fi scriind...?) nostri la care nu mai ajungem de vreo 2 luni...
In cazul in care sambata nu mergem la nasi, cu mare placere va aratam imprejurimile!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Adriana, da, vrem in Apuseni! Voi cand aveti concediu? Adica sotul tau... Noi de pe 1 pe 15 iulie. Dar vrem sa mergem vreo 5-6 zile si la mare, poate in Bulgaria sau in Rom., inca nu ne-am hotarat...nici nu stiu ce sa fac...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora, noi ne facem concediu in Grecia-Creta, in sept. Sotul mai are in iulie concediu insa atunci mergem in Austria. Va dadusem voua o idee, noi nu putem sigur merge decat poate un weekend, insa cred ca nu se merita asa putin timp in Apuseni. Iar la mare in Ro. nu ajungem, ca e mai frumos in Grecia.

Daca e vremea frumoasa wek. asta iesim si noi - nu-i nici o problema daca voi nu puteti, ne descurcam noi, iesim in alt weekend impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am ajuns si noi in casa de vreo 10 min,m-a epuizat Ana atat fizic cat si psihic,am luat-o pe sus din parc,a fost tare agitata,asa mi-a facut si aseara,s-a dat intr-una in spectacol,nu stiu ce are

Era si Lara,Bianca si Rares,Casandra...Lora a ta nu a mai venit in parc,asa-i??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Am ajuns si noi in casa de vreo 10 min,m-a epuizat Ana atat fizic cat si psihic,am luat-o pe sus din parc,a fost tare agitata,asa mi-a facut si aseara,s-a dat intr-una in spectacol,nu stiu ce are

Era si Lara,Bianca si Rares,Casandra...Lora a ta nu a mai venit in parc,asa-i??

Dana

Ai mei erau cuminti?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Probabil ca n-au mai venit acolo, dar cred ca se duc de-acuma, cica acum sunt acasa la d-na, i-a dat sa manance tocmai. De dormit, sigur nu o sa doarma la amiaza nici azi.....ieri s-a trezit la 7.30, n-a dormit la amiaza si aseara abia a adormit pe la 10......se urca pe marginea canapelei in picioare si-si dadea drumu pe burta pe pat...ca desfacusem canapeaua din sufragerie cu gand sa stam acolo toti 3, la un film, ca poate-asa adoarme mai repede, dar nici gand...Eugen a zis ca face reclama la baterii duracell...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura erau destul de cuminti in comparatie cu a mea

Lora o fi ceva in aer mai,de or fi saracii copii asa de agitati,ca si a mea e spirt...zic si eu!!

Dana

Mergi la inceput

Dana, nu stiu cum a fost Ana a ta, ca mama n-a zis nimic de ea, insa s-a plans de Lara, ca a fost tare rea si cu mofturi.
Laura, ai tai sunt cuminti - i-am vazut ei eu ieri in parc, erau cu d-na si mai era inca o d-na cu Bianca. Nu stiu cine era.
Lora, Iustina ta o fi mancat prea multa cioco si d-aia o fi fost asa agitata

Adriana si Lara

Mergi la inceput