Piatra Neamt ,Perla Moldovei (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, m-am uitat pe filmulete! I-ai prins tare bine pe amandoi! Foarte frumosi!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata buna!

Lora sunt treaza,tocmai mi-am terminat si cafeaua,merci oricum pt ea!

Ianusca nu eram trista,ma tot gandeam ca sunt pe fuga si contraconometru si pana la urma tot am stat un pic mai mult!

Laura pana una alta iti raspund eu ca Adriana nu are ID de mess,stiu ca am intrebat-o mai demult,acuma nu mai stiu,poate si-a facut ,dar nu prea cred!

Oare ce sa mai fac mancare ca m-am saturat,aveti vreo idee??Ati vazut ce frumos e afara,sper sa tina!!Poate ajungem azi prin parc.

Dana

Mergi la inceput

Laura ma uit mai trz la fimulete,acum ma cheama strumphica la ea sa o imbrac!Si plus de asta ea nu rateaza de obicei nici o poza,nici un filmulet

Dana

Mergi la inceput

Dana, ce-as iesi si eu la o plimbare!!! E asa frumos afara...
D-na a facut ieri mancare la mine, eu nu...a facut ciorba de perisoare si parjolute cu piure. Bune tare...Iustina a mancat aseara 2 castronele pline cu ciorba!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Mira, o vara intreaga vacanta...nici prin vis nu-mi imaginez cum e... Ce a facut printesa la ziua ei? Cum a reactionat la tort? A mea e atat de incantata de torturi ca ar sufla ea in locul altor copii in lumanari!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora tocmai am terminat ciorba de perisoare ,iar piure cu parjolute nu se prea omoara ea,cel mare insa da.Merci oricum!

A ,am uitat sa va zic,a venit aseara cumnata-mea si a tuns-o pe Ana ,breton mai scurt si la spate mai scurt dar e cumva la rotund...nu ma pricep sa explic
Dana

Mergi la inceput

Dana, nu mai explica si pune si tu niste poze noi, ca vrem sa ii vedem pe Ana si pe Paul.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ihi, ihi Dana mai bine pui pozedesi imi imaginez cum vine

Lora te intreb de servici ca eu nu prea am stare sa stau intre 4 peretzi si mai ales atatea ore...

Laura acum abia se incarca pozele, asa ca astept sa le vad

Ianusca pai Lara stia ea bine de ce te tot hraneste

Cine vine azi in parc la Aurora? ca venim si noi

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Mira, o vara intreaga vacanta...nici prin vis nu-mi imaginez cum e... Ce a facut printesa la ziua ei? Cum a reactionat la tort? A mea e atat de incantata de torturi ca ar sufla ea in locul altor copii in lumanari!

Lora, mami de IUSTINA

Stia de tort, de suflat in lumanari. Ideea e ca s-a apucat sa pape din el chiar dupa ce a suflat in lumanari. Si-a luat o lingura si s-a pus pe treaba inaintea invitatilor..
A doua zi a fost foarte uimita ca nu-i mai canta nimeni la multi ani si nu mai e ziua ei!

Haideti la o !

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ana tu pe la cat vii in parc?Poate ajungem si noi,totusi cam bate vantul afara

Am sa pun niste poze dar mai trz.

Dana

Mergi la inceput