Atelierul Piticilor (3)... si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 9
buggy spune:
Kro, ma bucur ca i-a placut Feliciei... entuziasmul copiilor este cel mai mare succes al nostru.Multumim si noi de aprecieri
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by kro
Caprioara am primit mail-ul ... Multumesc mult ...
Dar nu am inteles ceva: ai scris in mail ca trebuie sa iau premiile fetelor ... adica primeste si Felicia premiu de la Casa Retro, chiar daca a castigat si premiul de la Fun Science ? ... Nu vreau sa ma fac de ras si sa cer doua premii cand ar trebui sa iau doar unul, pt. cea mica ...
Si inca ceva: cu ce trebuie sa merg la magazin sa ridic premiul, cu textul pe care m-i l-ai scris tu in mail ? Cel in care spuneai ca pot merge dupa premii ?
Kro, poti merge cu mailul de la mine. Eu am inteles ca se da la toate cele 3 grupe premiul. Te duci la Casa Retro (atentie cand au program), acolo il gasesti pe Domnul Nicu si ii spui cine esti (nikul si numele fetelor), ii arati mailul de la Atelier si vezi ce-ti da el. Io cred ca-ti da la amandoi copiii premii. Sa ne spui cum a fost, da?
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Caprioara spune:
Buna fetele,
Eu am avut un necaz in familie si nu prea am avut dispozitia necesara sa fiu activa pe aici. Plus ca acum si piticul si sotul sunt bolnavi...
Sa nu va suparati pe noi, dar tinand cont ca si Nicole e foarte prinsa, ma gandeam sa luam si noi o vacanta de vara la Atelier. Acum incep si concediile, stam mai mult in aer liber...
Voi ce ziceti?
pup you,
Caprioara & Matei
biluta28 spune:
Caprioara-- imi pare rau de problemele tale iar bolnaviorilor multa sanatate.
eu una sunt de acord sa facem pauza .
mai am o intrebare la iunie nu au fost si premii de consolare???
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
katty spune:
Caprioara, imi pare rau ca ati avut probleme in familie, sper ca acuma e OK! Sanatate multa sotului si lui Matei!
Eu sunt de acord sa luam o vacanta, as propune pana la 1 septembrie, sau ceva de genul asta, eu oricum nu am copilul acasa, sta la mama, si nu avem cum sa facem ceva!
Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Caprioara spune:
Fetele, multumesc. Acu' sunt amandoi bolnaviorii cu antibiotic si multe alte siropuri si pastile. Si necazurile vin si trec, trebuie sa gandim pozitiv, nu ?
Biluta, nu au fost premii de consolare si luna asta,imi pare rau...
Caprioara & Matei
AT_Piticilor spune:
am mutat toate pozele de la Atelierul Piticilor Albume Comune in alt loc, din cauza ca se inchide yahoo photos. Aici le gasiti, asta pana am timp sa le mut frumos pe webshots in albume si sa le organizez iara...
Va multumesc pt intelegere si ne vedem in 1 septembrie pt noi concursuri... pana in septembrie cine doreste sa lucreze cu copii lista cu ideei le sta la dispozitie... pot trimite lucrarile la adresa atelierul_piticilor@yahoo.com si vor fi puse pe albumele comune.
Albumele de la concursuri le-am mutata pe webshots....
acesta este linkul
Mai am nevoie de cate o poza portret preferabil cu copii castigatorii din luna mai... sa le pot pune la albumul castigatorilor.
Va doresc o vara de vis si sanatate...
Nicole (Gabbriela)
katty spune:
Sa traiti, am inteles!!
A venit vacanta!
O sa trimit si o poza cu Andrei!
Pupici tuturor!
varsta lui Andrei
kro spune:
Am intrat si noi in posesia premiilor de la Ccasa Retro ... Multumim tare mult ...
O sa trimit si poze cu fetele pt. album cat mai curand
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
katty spune:
Am fost si noi si am ridicat premiul de la Casa Retro de care Andrei a fost super-incantat.
Azi am trimis si poza ptr. album.
Pupici!!!!!
varsta lui Andrei