Atelierul Piticilor (3)... si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

atelierul_piticilor@yahoo.com

quote:
Originally posted by kover

nu am reusit sa trimit lucrarea.mi-a venit inapoi cu mesajul ca nu e buna adresa.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Pentru toti parintii bucuresteni care au copii de gradinita, in acest week-end (8-10 iunie) va fi un targ de gradinite particulare la Palatul Copiilor, cu multe surprize si petrceri pentru copii!

Este si un topic deschis pe aceasta tema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101711

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

As vrea sa stiu daca a confectionat cineva un calutz de jucarie pentru copii.In stilul celui de la ikea : www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=7&productId=53164&langId=-20&chosenPartNumber=30078276" target="_blank"> calutz de la ikea
adica un bat cu un cap de calutz in fatza!

As vrea sa ii confectionez eu unul si poate ma ajutati cu ceva idei!

Pupice

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Gabbriela,dar concursuri nu se mai fac?Multumesc

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by puiut85j

Gabbriela,dar concursuri nu se mai fac?Multumesc

elena

Elena pt luna iunie nu e nici un concurs din cauza ca suntem prea ocupate si nu avem timp sa ne ocupam, ati vazut ce incurcatura cu luna mai .. nu vreau sa se repete.
Eu tocmai am revenit dintr-o vacanta de 2 luni din ro , si am inceput serviciu , acomodarea e foarte grea la fus orar usa si la program de lucru, plus scoala si inchidere de an la copil.

Caprioara are si ea examene luna asta, deci nici o sansa sa ne implicam...

Dar pt luna iulie speram sa dam drumu la un concurs, premii vor fi de la un singur sponsor pt ca pe perioada vacantei buggy nu da premii.

Puteti lucrara din lista ce doriti si sa trimiteti pt albumele comune, copii pot fi ajutati la acele lucrari.

numai bine

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele care au castigat Concursul cu sistemul solar (Kro si Katty), va rog sa-mi trimiteti pe mail (e activat) adresele de mail ca sa va pot trimite scanata harta si programul de la Casa Retro, sa va luati premiile. O sa sun astazi acolo sa ii anunt ca veti veni.

EDIT: Fetele, v-am trimis mail deja, puteti merge la Casa Retro sa luati premiile. Sa ne spuneti cum v-au placut premiile si magazinul, care mie mi se pare un loc minunat pentru pitici.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Va rog, spuneti-mi daca am postat in topicul corect intrebarea despre confectionarea unui calutz!PLS!

Si as vrea sa stiu aici se vorbeste si despre jucarii facute de parinti pentru copii sau numai jucarii facute de copii!

AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Va rog, spuneti-mi daca am postat in topicul corect intrebarea despre confectionarea unui calutz!PLS!

Si as vrea sa stiu aici se vorbeste si despre jucarii facute de parinti pentru copii sau numai jucarii facute de copii!

AMR 06 sapt.

Ilenutza,

Noi facem diverse teme cu copiii aici, nu neaparat jucarii. Deci copiii sunt artistii.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Caprioara am primit mail-ul ... Multumesc mult ...

Dar nu am inteles ceva: ai scris in mail ca trebuie sa iau premiile fetelor ... adica primeste si Felicia premiu de la Casa Retro, chiar daca a castigat si premiul de la Fun Science ? ... Nu vreau sa ma fac de ras si sa cer doua premii cand ar trebui sa iau doar unul, pt. cea mica ...

Si inca ceva: cu ce trebuie sa merg la magazin sa ridic premiul, cu textul pe care m-i l-ai scris tu in mail ? Cel in care spuneai ca pot merge dupa premii ?

In alta ordine de idei: ieri am fost vizitati la gradi de Profesorul Traznit de la Fun Science ... mai bine zis de Profesoara Traznita Dee Dee ... A fost f. frumos, copiii au fost incantati, iar Feli a fost emptionata si mandra ca datorita ei au avut parte de asa o intalnire

Multumim frumos Buggy pentru generozitatea de a rasplati munca copiilor cu aceste premii ... Dee Dee pentru modul cum interactioneaza cu copiii ... si fetelor care se ocupa de Atelier - Caprioara si Gabbriela

Poze de la eveniment: http://community.webshots.com/user/mcgcaro

Mergi la inceput

M-am mutat la "Le faceti jucarii copiilor"?

AMR 06 sapt.

Mergi la inceput