Atelierul Piticilor (3)... si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 7
biluta28 spune:
Felicitari castigatorilor
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
kro spune:
Wow, ce surpriza frumoasa ... Si chiar de 1 IUNIE ... Ca sa nu mai spun ca noi abia ne-am intores de la Gala laureatilor a Festivalului ZAMBETUL COPILARIEI unde Felicia, impreuna cu colegii de la gradi au obtinut locul I la muzica si dansuri ...
Multumim ... fetele au fost incantate ...
Felicitari si celuilalt castigator, dar si celorlalti concurenti ... toate lucrarile au fost reusite !
Si nu in ultimul rand ... LA MULTI ANI tuturor copilasilor de 1 IUNIE !
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
buggy spune:
Buna,Kro, astept de la tine un PM cu numarul tau de tel, ca sa putem face programarea.Felicitari castigatorilor Acesta e ultimul premiu Fun Science in acest an scolar. Sa speram ca ne revedem din Septembrie.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
kro spune:
Buggy, gata, am trimis PM-ul... Nu am vrut sa te stresez prea repede pt. ca stiam ca sunteti ocupati in week-end-ul asta cu manifestarile legate de 1 iunie
kover spune:
buna!ne primiti si pe noi in "club"?sint mamica de doi baieti:Robert de 2,6 ani si Kristian 9 luni.sint minunate lucrarile prezentate.noi nu ne inscriem la concurs pt. ca inca fara ajutorul meu nu se descurca Robert,dar vom creste si atunci sa vedeti...am "furat" de la atelier lucrarile tablou cu scoici si albumul cu masini,deocamdata, si vom face cit de curind cel cu floarea soarelui. azi fiind consemnati acasa am facut vaze cu ipsos,tifon si acuarela.au iesit super frumoase si ma gindeam sa le arat si voua daca va intereseaza.se poate?Carola
Caprioara spune:
Buna Carola,
Bine ai venit. Ne bucuram ca vrei sa te alaturi Atelierului.
Asteptam cu nerabdare si lucrari de la voi.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
exista o sectiune a atelierului in care copiii pot prezenta lucrar realizate de ei singuri sau lucrari realizate cu ajutorul parintilor.
daca vrei sa apara lucrarile in acele albume trimitele pe mail la atelierul_piticilor@yahoo.com
numele copilului, cati ani are, numele tau de forum si specificare cu numele lucrari si daca a fost sau nu ajutat la realizarea lucrari
bine ai venit
quote:
Originally posted by kover
buna!ne primiti si pe noi in "club"?sint mamica de doi baieti:Robert de 2,6 ani si Kristian 9 luni.sint minunate lucrarile prezentate.noi nu ne inscriem la concurs pt. ca inca fara ajutorul meu nu se descurca Robert,dar vom creste si atunci sa vedeti...am "furat" de la atelier lucrarile tablou cu scoici si albumul cu masini,deocamdata, si vom face cit de curind cel cu floarea soarelui. azi fiind consemnati acasa am facut vaze cu ipsos,tifon si acuarela.au iesit super frumoase si ma gindeam sa le arat si voua daca va intereseaza.se poate?
Carola
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
kover spune:
multumesc de primire,am trimis e-mail,doar a treia oara am reusit sa trimit,imi scria ca e invalida adresa.sper ca a ajuns unde trebuie.