Atelierul Piticilor (3)... si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

imi cer mi de scuze ... pe tine te-am uitat sa te trec in lista.. da, e bine cu lucrarile... le astept pt albume..

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Alexxia, ti-am trimis PM, l-ai primit?
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Gata, in sfarsit am trimis si eu lucrarile fetelor ... Tema de luna asta ne-a dat cele mai multe batai de cap ... cu Alessia am facut ceva simplu, dar Feli a lucrat inca de la inceputul lunii si abia azi a terminat...Nu a iesit chiar asa cum ne asteptam noi, dar ... asta e tot ce a reusit ea sa faca...speram sa va placa si asa ...

Astept o confirmare pe mail sau aici, pe forum, ca sa stiu daca pozele au ajuns cu bine ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Am trimis si noi azi pozele sper sa fie ok astept o veste despre ele.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

fetelor au ajuns lucrarile.. dar iara m-am virusat .. gripa de data asta... la noapte sper sa nu mai am febra sa pot sa pun pozele pe albume.. cine mai doreste in concurs va rog grabitiva cu lucrarile... dupa 27 mai nu mai am acces la net pana in in mijlocul lui iunie.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Off, Nicole ...gripa ?!? ... Ai grija de tine ca sa te pui repede pe picioare si nu-ti face griji pt. lucrari ... noi putem astepta...

Sanatate si un virtual de la mine...ca asa sigur nu se transmite virusul

Mergi la inceput

sistemul solar - Ana Maria "7 ani si 7 luni" - fata lui biluta28
sistemul solar - Felicia "7 ani" - fata lui kro
sistemul solar - Edi "2 ani si 7 luni" - baiatul lui biluta28
sistemul solar - Alessia "2 ani si 10 luni" - fata lui kro

Cine mai doreste in concurs.. va rog grabitiva cu lucrarile.. si luna aceasta vor fi premii de consolare...

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

http://family.webshots.com/photo/2517656610084822059pHJhGZ

Aici sunt poze din timpul activitati de realizare a "sistemului solar" ; nu prea stiu ce a avut aparatul dar multe au iesit naspa asa ca aici sunt doar cele care ereau mai clare.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

astazi trimit LA VOTAT LUCRARILE...

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Desi a facut lucrarea fetita mea ,nu am reusit sa o pozam si sa o trimitem ...Imi pare tare rau.Dar cu premiul de luna trecuta?Fetita mea mereu ma intreaba si eu tot ii zis:ai rabdare,o sa apara.

elena

Mergi la inceput