Atelierul Piticilor (3)... si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by katty

Bilutza, daca tu esti cea care se uita pe niste carti la biroul domnului care mi-a dat premiul, atunci te stiu.
Imi pare rau ca nu am vorbit!!! Eram si cu Andrei si cu sotul afara in masina! Pupici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Da eu eream ; pe una din carti am si cumparat-o. Si sotul meu erea afara.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:

Da eu eream ;

Atunci chiar imi pare rau!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am fost si eu sa iau premiile fetelor - tot ieri ... Fetele au fost incantate, mai ales ca nu le spusesem ninic inainte ... Multumim inca o data pt. tot ...

Magazinul e super, iar domnul care s-a ocupat de noi a fost foarte dragut ... Mi-a povestit cate ceva despre magazin, despre produse ... se vede ca e pasionat de ceea ce face ... Cu siguranta vom deveni clienti fideli ai magazinului, mai ales ca de la toamna incepem scoala

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ... Felicia inca lucreaza la tema cu planetele, sper sa reuseasca sa termine in timp util ... Cu Alessia e mai greu ... inca nu mi-a venit nici o idee de lucrare pe care sa o poate face ea singura, inca ma mai gandesc

PS. Suntem in urma cu lucrarile pentru ca pe 15 luna asta Feli a implinit 7 ani si am fost ocupati cu alte pregatiri ... ca de exemplu cu pregatitul tortului pt. gradinita, pregatire care mi-a luat aproape o noapte si dimineata urmatoare ... dar eu zic ca a meritat ... Dac vreti sa vedeti, avem poze in album: http://family.webshots.com/photo/2009989880044250153hojSjZ

Mergi la inceput

kro---- super pozele, super fetele, super tortul.
La multi ani Feliciei si multa sanatate.
ref. la tort de unde ai luat printesele, ereau de fondant?

Mergi la inceput

Biluta, multumesc

Printesele sunt din plastic ... le-am luat de la Kidex. Am gasit la standul altei firme si figurine comestibile, din jeleu - printese, Winnie, Mickey Mouse etc... Dar fetele mele au optat pt. cele din plastic pentru ca nu sunt mari amatoare de jeleu si in plus au preferat sa ramana cu printesele pt. joaca ... Din pacate nu am fost inspirata sa retin numele firmei care comercializa figurinele cu pricina sau sa intreb unde le putem gasi...

Si ca sa nu fiu total off-topic sa dau raportul referitor la tema lunii: Feli mai are de lucru la o planeta, apoi sa asambleze totul ... si sa vedem ce va iesi

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La Multi Ani Feli, multa sanatate, fericire si sa iti fie presarate cararile vietii numa cu bucuri si impliniri.
[kro], super tortul..

A primit si lucrari pt concursul din luna MAI:
- Andrei - baiatul lui KAtty - sistemul solar
- Liviu - baiatul lui Lucia Mirela - sistemul solar
- Matei - baiatul lui Caprioara - sistemul solar
- Ruty - fata lui Alexxia - sistemul solar

Mai astept si alte lucrari.. va rog sa va grabiti cu ele, pt ca din 26 mai eu nu mai am acces la net si nu mai pot organiza votul si anuna castigatorii... copilasi la grupa III si I nu sunt?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Nicole multumesc pentru urari ...

Vin eu cu o bucata copil de grupa I si o bucata copil de grupa III ... dar mai avem putin de lucru ... Care este data limita de trimitere a lucrarilor - 19 mai sau 26 mai ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Concurs la Atelierul Piticilor pt luna Mai:
Tema concursului: Planete si sistemul nostru solar
Mod de executie: cum doreste copilul
Mod de prezentare: o singura poza cu lucrarea intreaga si facultativ poze cu lucrarea in detaliu
Parinti nu au voie sa ajute decat cu idei, dar sa nu atinga foaia de lucru a copilului.
Lucrarile se asteapta pe adresa: concurs_atelierul_piticilor@yahoo.com
Perioada de desfasurare: 1 Mai - 24 Mai
Vot: 25 - 26 Mai
Anuntare castigatori: 27 Mai
Vor fi 3 grupe:
- sub 4 ani
- intre 4 si 6 ani
- peste 6 ani

Eu din 19 mai am acces putin la internet.. si din 27 mai nu mai am acces deloc pana in 19 iunie.... asa ca va rog sa va grabiti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by biluta28

Ne inscriem si noi la concurs Eduard Constantin (Edi) 2 ani si 9 luni si Ana Maria 7 ani si 7 luni insa lucrarile le vom realiza in wd asa ca pe luni marti vom avea si poze cu ele.

Gabbriela pe noi ne-ai uitat????
Oricum lucrarile pe luni- marti (21-22 mai); ok?

Mergi la inceput