De fata cu copiii?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

si cum, noe, tu esti de acord sa te atingi in zonele intime cu sotul/sotia ta de fata cu copii? pentru mine de la asta pana la sex mai e un pas mic, de ex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by hcclara

si cum, noe, tu esti de acord sa te atingi in zonele intime cu sotul/sotia ta de fata cu copii? pentru mine de la asta pana la sex mai e un pas mic, de ex

draga mea, nu stiu in care din mesajele mele ai citit tu cuvintele "zone intime"??????
poate nu ai fost atenta, dar ce spuneam eu era "in limita bunului simt"

capisci?

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

draga noe, eu mi-am zis parerea referitoare la postarea facuta de miriama, in legatura cu atingerile dragastoase pe la sani, coapse, de fata cu copii...
daca te-ai simtit tu atacata imi pare rau.

Mergi la inceput

si da, si noi ne pupacim de fata cu copii, si ne spunem te iubesc de cate ori avem ocazia si intre noi si copiilor, dar nu mangaieli pe sani, coapse etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

pai atunci intrebarea ar trebui sa fie pusa barbatilor 'pupaciosi': puteti sa va abtineti sa va atingeti nevasta cand sunt copiii de fata?
din moment ce,dupa spusele miriamei, femeia se mai ferea, insa barba'su era cel ce insista
dar nu a spus ce faceau copiii in timp ce aia se atingeau. isi acopereau ochii, chicoteau, isi dadeau coate.. ? .....
eu cred ca ala o atingea pe nevasta'sa doar pt ca era miriama acolo.. ca sa dovedeasca el ceva......
si nu, nu este doar un mic pas de la a "atinge dragastos" o femeie pe sani, coapse, pana la sex.
e un pas mai mare!

- - - - - - -
vau dagoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie mi se pare cat se poate de normal ca un copil sa vada gesturi de tandrete intre parinti. Noi ne pupam (nu ne sarutam), ne mangaiem (nu in zone intime), ne imbratisam, ne tinem de mana pe strada ...da, de fatza cu copiii. Si nu sunt gelosi si nu reactioneaza violent. Uneori vin si ei sa fie pupaciti si dragaliti. Nu va mai ascundeti de copii, gesturile de afectiune dintre parinti nu au cum sa le faca decat bine, vor fi adulti afectuosi la randul lor. Eu nu i-am vazut niciodata pe ai mei parinti , pupandu-se, decat la aniversari si atunci pe obraz iar de tinutul de mana pe strada nici vorba...

Bineinteles ca exista limite...dincolo de aceste limite de bun simt, trecem noi 2 in dormitor.

Dupa parerea mea, e vorba de falsa pudoare...Ma rog, e doar parerea mea! Asta imi aminteste de subiectul cu toplesul pe litoral.

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Initial creeata de miriama

Fetelor, sunt in ceata. Pe voi va mangaie sotii vostri sau ii mangaiati voi pe ei de fata cu copiii? Am fost la cineva in vizita si am observat ca el o tot atingea dragastos pe nevasta-sa, stiti voi, pe la sani, coapse, o mai pupacea prin vreun colt. Si copiii (de clase primare) erau prezenti. Ea se mai ferea dar el insista. Si zicea ca asa e el: foarte pupacios, dar ca nu sare calul niciodata. Si apoi ce daca vad copiii ca tati o iubeste pe mami!!!! E firesc? Voi cum, cand va dragaliti?

Acum pe bune, fiecare face ce vrea in propria casa.
Tie daca nu-ti place, nu faci asa ceva.
Sau nu te mai duci in vizita.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

normal ca fiecare face ce vrea la el in casa, dar probabil nu cand ai musafiri.Si mie poate imi place sa stau imbracata in casa mai decoltat, dar daca vine cineva la mine , ma imbrac decent.Asta daca dau drumul la usa.Dec bunul simt ar trebui sa primeze, ca doar suntem oameni nu animale, care unde le vine , acolo si practica.

roxy
sunt in saptamana 26

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu mi se pare OK sa o mangaie pe sani, coapse etc. de fata cu copii si cu musafirii ! E chiar dezgustator

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Initial creeata de miriama

Fetelor, sunt in ceata. Pe voi va mangaie sotii vostri sau ii mangaiati voi pe ei de fata cu copiii? Am fost la cineva in vizita si am observat ca el o tot atingea dragastos pe nevasta-sa, stiti voi, pe la sani, coapse, o mai pupacea prin vreun colt. Si copiii (de clase primare) erau prezenti. Ea se mai ferea dar el insista. Si zicea ca asa e el: foarte pupacios, dar ca nu sare calul niciodata. Si apoi ce daca vad copiii ca tati o iubeste pe mami!!!! E firesc? Voi cum, cand va dragaliti?

atata timp cat nu sare calul care e problema?
preferi o familie rigida in care copii ajunsi adulti au probleme in a isi arata afectivitatea/caldura pt ca nu au fost obisnuiti in familie?

Mergi la inceput