De fata cu copiii?!
Raspunsuri - Pagina 3
claudela spune:
Eu cred ca parintii ar trebui sa recurga la un comportament echilibrat fata de copii lor, pentru a nu trezi in acestia patimi necugetate. Toate au o masura, iar prima ar fi cea a bunului-simt. Copiii trebuie sa invete virtutea de la parintii lor. Totodata parintii sunt datori a lasa mostenire de pret copiilor lor si anume: multa intelepciune.Trebuie sa ii invete pe copii sa traiasca in invatatura lui Dumnezeu. Nu sunt sfaturi mai bune in astfel de situatii decat cele lasate noua de Sfintii Parinti!
speed spune:
hai mai fetelor ca intrebarea initiala se referea la atingeri in zone intime in public,nu la gesturi de tandrete,pupaturi,giugiulit etc. si mie mi se par nepotrivite astfel de dovezi de dragoste...
Lorenza spune:
Si uite asa,daca acum unora nu li se pare nelalocul ei atingerea in zone intime in public,se va ajunge nu peste f. mult timp,poate chiar la generatia f.tanara de acum,la sex in public,ca doar e ceva normal,nu?
Exagerez?Sper ca da!
pisimuky spune:
"Omul sa nu-si dezmierde nevasta si nici sa nu se certe cu ea in fata strainilor caci una inseamna prostie iar cealalta, nebunie" - Socrate.
Iar, strict la ce povestesti tu, mi se pare ceva oribil... Si noi ne mai pupacim dar nicidecum atingeri prin zone intime de fata cu copiii , apoi de straini nici nu se mai pune problema... Tare ciudate cunostintele astea ale tale ! ![]()
Mamica de nazdravan Rares
si
Mihnea
Good things last forever.
anky spune:
quote:
Originally posted by Noequote:
Originally posted by hcclara
si de ce nu atunci si sex de fata cu copii...sa vada cum o iubeste tati pe mami...
da, ne pupam de fata cu copii dar nu sarim calul, suntem doar oameni maturi, nu mai suntem niste copii, si putem astepta pana copii sunt la culcus pt "ceva mai mult".
claudia
intre manifestari de tandrete, dragaleli, pupaceli si alte smecherii prezentate mai sus,,,, si SEX, pentru mine e o diferenta destul de mare...
pentru ca tati nu o iubeste pe mami NUMAI cand face sex cu eaci si in celelalte momente....
nu?Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Noe

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
marybell spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
"Omul sa nu-si dezmierde nevasta si nici sa nu se certe cu ea in fata strainilor caci una inseamna prostie iar cealalta, nebunie" - Socrate.
Mamica de nazdravan Raressi
Mihnea
Good things last forever.
foarte frumos spus, mi-a placut mult si nici nu o stiam, si cred ca spune totul...in ceea ce priveste subiectul discutat

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
si de ce nu atunci si sex de fata cu copii...sa vada cum o iubeste tati pe mami...
da, ne pupam de fata cu copii dar nu sarim calul, suntem doar oameni maturi, nu mai suntem niste copii, si putem astepta pana copii sunt la culcus pt "ceva mai mult".
claudia
intre manifestari de tandrete, dragaleli, pupaceli si alte smecherii prezentate mai sus,,,, si SEX, pentru mine e o diferenta destul de mare...
pentru ca tati nu o iubeste pe mami NUMAI cand face sex cu eaci si in celelalte momente....
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Noe
hihi, deci pana la urma cineva o inteles ce vroiam sa spun

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
anky spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
claudia
Noe
hihi, deci pana la urma cineva o inteles ce vroiam sa spunNoe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Absolut,perfect normal.

speed spune:
noe,cred ca toata lumea a inteles ce ai vrut sa spui tu si ai dreptate.doar ca subiectul era despre altceva.eu cred ca tati care o iubeste pe mami nu are nevoie sa o atinga in zonele intime in public ca sa-si manifeste dragostea.sau la asta se rezuma dragostea mai nou??