var lavabil lucios
ma poate lumina si pe mine cineva, ca tot intreb pe la magazinele de specialitate si nu ma lamureste nimeni, ce var lavabil sa folosesc pentru interior, cu aspect lucios, satinat, eventual sa fie si colorat deja? noi avem apartamentul zugravit de fostii proprietari cu asa ceva si am fost f multumita, l-am curatat in bucatarie chiar si cu praf de curatat si nu s-a luat culoarea, era vopsea miccarom, dar pe la noi nu mai gasesc asa ceva.
help, cine si-a zugravit cu var lucios, dati-mi o mana de ajutor!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Raspunsuri
vladis spune:
chiar nimeni nu a folosit lavabil lucios? astept o sugestie, ca luni vin zugravii...
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
nemary spune:
noi am folosit Savana cu teflon, care o vopsea lavabila usor lucioasa. de altceva nu am auzit.
spor la zugravit
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
codruta_grg spune:
Sunt vopsele lucioase. Am vazut eu intr-un bar, aici in Cluj. Cred ca are in compozitie ceva ceara (daca la asta te referi).
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
ache spune:
noi am folosit in casa asa ceva, si alb si rosu inchis de tot, cere lavabila "silk finish" (se refera la textura, nu la brand), marca e ceva de pe piata locala, parca "national paints" si mai stiu ca la "jotun" au asa ceva, sper ca e si in romania...oricum banuiesc ca orice firma care se respecta are ceva optiuni
si asa e, e lucios satinat si se spala usor (am curatat pete de ulei cu cif si vopseaua e tot acolo )
anca
aime spune:
Ache ai folosit National Paints? Ma bucur, eu lucrez la fabrica lor din Ro, produsele lor existand pe piata romaneasca. Exista vopsele lavabile lucioase, sunt mai rezistente ca cele clasice, datorita compozitiei (care va spun sigur ac nu contine ceara ).
ache spune:
si eu care credeam ca le fac astia aicea...national ...oricum au preturile cele mai bune de pe piata si serviciile de asemenea, ma refer la Emirate...ma bucur sa aud ca sunt si in Romania...pana la urma unde sunt facute?adica in ce tara?
anca
aime spune:
Ache, is facute in Emirate, unde au una din fabrici, in Iordania este firma mama. In Ro au cumparat o fabrica de vopsele la Iasi si acum facem parte din grup.
ache spune:
quote:
Originally posted by anelize
de la CAPAROL,cere baza ZAIBEN LATEX,iar colorarea ti-o fac ei acolo.
da, orice vopsea lavabila este, pana la un punct...altfel pt 100% sunt vopselele pe baza de ulei....ideea e ca poti curata cu un burete umed si chiar se iau petele
anca