Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
a_deju spune:
marani... face in toate felurile.... cred ca vrea sa adorma la un moment dat, si nu reuseste... dar de ce nu reuseste doar atunci cand e numa' cu mine la plimbare, nu stiu.. daca e si ta-su, ii iese din prima.. cred ca are dandusa dreptate cand imi zice daca eu ma gandesc ca iar urla si face ca toti apucatii, il influentez cu starea mea, si cu siguranta asa o sa si faca :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
David de Dianocica
Karina de Mirona
Anamaria de Mayaione
Maria Isabela de Iuly
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
a_deju spune:
la multe lunisoare karina!!!!!!!! sa castigi concursu' sa te vedem la revista :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
madaluta spune:
Karina Ioana de Mirona
Anamaria de Mayone.....mai scrie-ne..chiar asa rau te-ai suparat???
Maria Isabela de luly
David Alexandru de Dianocica
Subscriu la propunerea Dianocicai...cu saptamana tolerantei
alexandra25: tare simpatic Mark, chiar ar trebui sa pui si tu filmultetul in concurs...
Asaaaa...si acum... cum va dati voi seama dc lui bb ii este frig sau nu? eu chiar nu imi pot da seama...K in afara de manute reci( pe care am inteles k le poate avea si fara a-i fi frig..ce alte simptome ar trebui sa aiba? eu cam mor de frig acum in casa( sunt 20-21 de grade), desi stau imbracata intr-un trening destul de gros..si nu prea stiu cum sa il imbrac pe darius..
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
daphna spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!SARBATORITILOR DE AZI,sa va faceti mari,cuminti si sa aveti mult,mult noroc!
bine ai venit acasa Madaluta!
ce credeti ca fac acum?fierb cu spor la marea supa de legume!!!!incepe distractia!!!mor de curiozitate sa vad cum o sa reactioneze!in rest,ce sa va zic ca si a mea fata care dormea non stop afara,acum dk nu e rost de oboseala maraie in carut de ma scoate din pepeni!nici nu stiu ce sa fac,cand sa mai ies ,cand e ora de somn sau sa o fortez sa contempleze natura!??pe alta parte cineva imi spunea ca se obisnuieste sa doarma afara si nu ar fii prea minunat.in fine...
MADA ,cred k dk le este frig,plang,nu?????
din categoria stupid mom,lasat copil sa se chinuie cu laptele milumil,era desfigurata de bube si umfalata la fata,si nu realizam de ce.....plus chinuit cu niste biberoane ,plans non stop la fiecare masa...
ingitea aer la greu!va pupacesc si intru dupa pranz sa va spun cum a fost cu masa!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
adinazot spune:
DONIA,nu am gasit cercelul,am cautat si rascautat peste tot,dar nu e.De inghitit nici vorba,probabil ca a cazut pe undeva pe afara,ce rau imi pare.
La multi ani sarbatoritilor de azi,multa sanatate si putere!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
bamboletta spune:
Salutare
Azi am papat prima data piure de legume cu carnita piept de pui a lins si castronelul deci e carnivora ca tasu
Karina Ioana de Mirona
Anamaria de Mayone
Maria Isabela de luly
David Alexandru de Dianocica
A_deju-tare poza saracii handicapati
fugim sa ne pregatim de plimbare
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
sbogdana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Dmic de Dianocica, Karina de Mirona,Maria-Isabela de Iuly, Anamaria de Mayaione si tututor fulguletilor ca ei merita in fiecare zi sa fie sarbatoriti.. sa creasca fumosi, sanatosi, cuminti si sa va aduca numai bucurii
Si sa trecem la noi, am marea placere sa va anunt ca micuta mea Zara in sfarsit s-a rostogolit de pe burta pe spate, si nu o singura data si de fiecare data cand am pus-o azi pe burta.
Sa aveti o zi placuta, plina de soare si bucurii si mult zambet pe buze..
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
desiree spune:
...FETELE cu "dintisori" ati observat ceva schimbat in ritumul copilului de a face kk in perioada pre-dintisori? al meu a inceput sa faca de la un singur scaun pe zi cat avea inainte..la 3-4-5 scaune pe zi, consistente...are vreo legatura?
..si nu ma mai pot intelege cu el, maraie mereu..dar dinti..ioc !
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3