Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura13 spune:
salutari mamici!
l-am pus pe Dani in patut sa vedem daca adoarme!
felicitari dianocica pt idee! de acum suntem cuminti!
Karina, Dmic, Anamaria si Maria Isabela!
vazut poze cu dmic vreau si eu gimnastica pt Dani! cine va face masajul si gimnastica?
flicitari sbogdana pt rostogolire si dintisor! ai vrut sa pui ceva poze cu rostogolirea? ca nu se vad!
dianocica sa stii ca si Dani a luat 2 guri de apa cand am facut baie in cada mare, a tusit o data, apoi a stranutat si apoi s-a apucat iar de joaca! bineinteles ca ma-sa nu s-a linistit pana nu am sunat-o pe mama mea sa o intreb daca se poate inneca copilul la noapte! sa fie asta cea mai idioata chestie?
noi in rest suntem bine, am vb cu lorym, iar are probleme cu Rianna, poate intra sa va povesteasca! azi vine soacra! dandusa nu dai o visinata sa prind curaj?
sambata cunun... asa ca sapt asta a fost record: am fost la tratament, pensat, vopsit, azi ma duc la epilat, maine manichiura pedichiura, sambata la coafor... deci voi fi super aranjata..... suficient o data la 6 luni, nu?!
hai ca vad ca domnisorul nu da nici un semn, ma duc si eu langa el ca azi noapte a cam marait!
va pupic!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
sbogdana spune:
Desiree, sa-ti spun cum e la noi, de vreo doua luni are in jur 1-2 scaune pe zi, dupa o perioada de 1 la doua zile, iar in prima luna avea doua pe zi, ieri a avut 2 consistente si unul micut micut. Cateodata se intampla sa aiba si 3, dar mai rar si s-a intamplat zilele astea sa aiba si doua scaune in doar 1-2 ore. Nu stiu daca e de la dinti sau asa le are ea normal. mentionez ca inca alaptez exclusiv.
Dar avem si alte semne nelegate de scaune, mult mai multa maraiala, de cateva zile tipa, tipa si iar tipa, de cateva zile s-a sculat noaptea de cateva ori dar nu a vrut sa suga cum facea de obicei, ieri am observat ca isi masa gingia de jos cu limbuta ca si cum ai incerca sa elimini ceva intre dinti, si am observat ca roade tot ce baga in gurita.
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
chinico spune:
salutare mare!!!
de citit am citit tat, da' nu am scris nika...astept si eu sa isi faca efectul gravitatia, vorba Doniei, da' fundul e mare si tot spre ceruri tinteste..
citit ramas bunul kokorinei..pacat, hai ma kokorino mai, lasa, nu citesti nu citesti, intra doar din cand in cand sa ne spui ce ispravi mai fac puii tai!
observat revenire Dolores! bravo, asa maica, unde pleci?? stai cu noi ca pana la casatoria fulgocilor aici ne facem veacul!
spart capul in scopul gasirii unui raspuns inteligent si sensibil la tema propusa de ktrinel...dar in afara de faptul ca m-am transformat intr-o scorpie nu mi-a traversat nimic creierul..
idiot mum..sunt inca in cautare...nu ca nu m-as califica..o caut numai pe cea mai babana..
patat toate babeticile cu suc de morcovi. patat una pereche blugi piroman si una proprie. patat covor sufragerie(daca nu mi-a dat prin cap sa cumpar unul portocaliu...)
lupte cu shefa, care a descoperit placerile rostogolirii de pe spate pe burta dar nu si invers...
aceleasi treziri noaptea...aceeasi ora 5 dimineata (cu mici variatii, ba e 5 fara 5 ba e 5.20..) la care shefa doreste ca mama sa se joace cu ea...
chinico de Bea (13.12.2006)
sbogdana spune:
Laura(laura13), este un filmulet
incerc din nou
rostogolirea
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Laura13 spune:
sbogdana acum am vazut. super miscarea, ar tb sa participi si tu la concurs!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
bai frate... am incercat sa ii votez din nou pe fulguleti si nu m-a mai lasat!!! da' n-am votat niciodata azi!!!
a trebuit sa editez... ca n-am mai dormit!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
crykett spune:
buna ziua
sarbatoritilor sa cresteti mari si voinici.Suntem rusinati ca intram asa rar pe aici dar suntem mai mult pe afara ,doar la prinz intram ca trebuie culcat copchil mare ,apoi iar afara.V-am citit tot timpu .Maternitatea ma schimbat mult in bine ,numai ca stau prost la faza cu somnul si sunt mai nervozata ,timpeni fac tot timpul cred ca de la oboseala nu imi vine nic in minte (cred ca neuronul e afectat rau ).Noi suntem bine papam mar,banana ,piersica cu biscuite,supa cu carnita un pic acra ca nu o vrem altfel, cred ca de miine incercam si brinzica sper sa ii placa.multi la toate mamicile de fuguletii.cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
dolores spune:
coada inca nu e...un baietel are mami..trebuie sa fie elegant ca nu se stie niciodatacand isi face prietene
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dolores, l-am admirat pe baietelul tau, mereu e imbracat tare elegant, asa cu hainite de barbatel si are ochii tai. Frumos tare! Va face furori printre printesele fulguletze!
Am 5 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Ktrinel spune:
rapida trecere in revista , ca tre sa ma duc sa imi ud florile pana nu arde soarele:
donia, am ramas datoare cu o info . nu stiu cand venim la toronto, dar vara asta sigur. avem un apart gol acolo prin iulie...zi-mi tu cand mergeti in tara, ca sa nu venim degeaba.
laurajr, ma incurcasem cu dovleacul butternut...deci exista ceva asemanator...asta poate fi trecuta la categ idiot mum...as avea multmai multe, zilnice...dar nu stiu care e mai tare decat alta :))
cineva intreba despre schimbare kk in perioada aparitiei dintilor...nu am experimentat inca nici un dinte , desi balim intr-una.insa am citit ca odata la aparitia dintilor bb poate avea un pic de diaree, eritem fesier , in general kk mai moale. nu e lege, dar se poate.
ce e chestia asta cu kokorina? nu pot sa cred ca cineva i=a putut reprosa/sugera ca nu da pe aici si ea, fata simtita, s-a retras...asta chiar nu mi-o pot inchipui...sa zicem ca s-a inteles gresit, sper... kokorina, te asteptam cand vrei tu.
tot ma tineam sa o salut pe Dolores (bine ai revenit, David arata atat de bine si are o privire asa de matura !)
si s=o felicit pe dianocica pt dinte...cand colo, a mai aparut unul...asa de repded vin, unul dupa altul?
adina, imi pare rau de cercel, bine ca nu l=a inghitit...auzi, dar tu alergi pt sanatate, sper....nu pt slabit...
mai tipa careva? ma refer la bbi, normal...ca noi tipam de mama focului....am descoperit chestia asta de ceva timp, si nu ne mai lasa urechile in pace....
Ralumat spune:
Din categoria "idiot mom": eram in vizita la socri cand i-am prins lantul de suzeta de body, fara sa-mi treaca macar o clipa prin minte ca de-aia se numeste asa, pentru ca sub el e piele .
Din categoria "am o pasiune si sparg banii pe ea" - ultima mea boala.Si astea sunt doar alea mai deosebite, ca mai am teancuri de de-alea clasice. Se pare ca (momentan) am renuntat la obsesia cu incaltamintea, dar ma apropii vertiginos de colectia lui A_deju. Azi dupa ce am predat proba (care cred ca iar va fi contaminata, ca desteapta de mine am pus punga pe masa, moment in care tanti a facut ochii mari de parca o lovise ceva; de unde sa stiu eu ca are treaba ce e pe punga pe dinafara, si nu ce e IN punga, inauntru? maine colectez din nou, de data asta am si recipient sterile), m-am dus la BabyLandia sa vad de are carucior si pe albastru. Si am luat si o canuta, si un biberon cu manere ca era dragut, inca un biberon mai micut sa fie, alt biberon cu gaura, altul cu zdranganele.....toate pentru ca erau dragute!. A, si cum astia nu sunt prosti, am suplimentat si cu tetinele aferente, ca doar alea de la bibe sunt pt 0 luni. Noroc ca sunt ieftine....nu acelasi lucru il pot spune despre sepcile de soare, din care deja am colectionat 3 bucati!Sa mai zic cu cata infrigurare imi doresc o sapca stil bandana cu model frumusel???? Hmmm, si maine iar fac un drum, ca m-am oprit la carutul ala Primii Pasi (dupa ce am cerut impresii de la mamici pe strada- in caz ca auziti de o nebuna care oprea lumea sa intrebe cat sunt de bune carucioarele sport, eu eram )
Roxanica, multumim de intrebare. Stam binisor cu greva. Inca nu am luat Milumil, dar mananca maxim 180 ml la o masa. Si cum acum are doar 3 mese de lapte pe zi.....nu prea sunt multumita, ca nu ne apropiem deloc de 500.
Intrebare intrebatoare pentru fetele care fac laptele cu apa plata si care au inceput si cu supita. Supa cu ce o faceti, tot cu apa plata? Ca la urma urmei, tot apa fiarta e, si ma gandesc ca ce ocolesc intr-o parte ii dau in alta.....ce ziceti?M-am dotat cu legume, de maine incepem si noi cu supita.
Si alta intrebare: stiti daca au cereale Humana la Cora? Ca mi se termina cutiile de Milupa si as vrea sa-i iau acum cu Piersici si maracuja de la Humana.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea