Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Teut multumim

Bambo vazut poze e o delce Antonia

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sa vedem ce am reusit sa tin minte:
Aelito tinem stransi pumnii pt vaccin sa nu aiba reactii secundare. La noi nu a avut!
Ruxandra, sanatate multa la puiutz!
Vazut poze Dianocica...bei ce a crescut dmic!!! Cu cate kile se mai lauda?...hai ca sa ne complexezi ...
Vazut poze Carla...aceeasi reactie...mama ce a crescut fata!!!
Desiree si Ktrinel, Rares al meu maraie toata ziulica, face KK cam de 3 ori pe zi (la el ratia zilnica era de una bucata) si roade tot ce prinde. De exp. aseara l-am prins rozand de zor la mama lu taica-su...care se amuza teribil...Dintii inca nu se vad...dar are toate simptomele...asteptam cu interes.
LMA pt sarbatoritii zilei!
De acord cu Carla, puneti bb-ii in concurs pe prima pagina ca-i mai usor asa cu votat-ul!
Dolores, te asteptam mai des cu vesti despre Davitutz. Valabil si pt DeeaA! Sa stiti ca va trag cate una fiindca chiar si eu gasesc timp sa intru de la birou si sa scriu doua vorbe acolo!
Yagmur!!! Mai traiesti? Cum sunteti? Cum se descurca bonele? Luca e ok?
Asizaaaaaaaa...d'le fa ceva la net-ul ala sa mearga odata fiindca mi-e dor de voi!!!
Gata ca tipa clientii...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

madaluta,da-mi pm cu nr tau ,sa-ti zic cum fac eu,daca vrei!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Gata , am votat pe ziua de azi, bey astora de la pampers cred ca le-a spus cineva ca sunt imposibile codurile alea fiindca acum parca au bagat unele mai omenesti si am reusit sa votez din prima!

Intrebare: voi tineti apa fiarta si racita in termos? si daca da de care? Eu una o tin in termos, am un termos din inox acum mi s-a pus mie pe creier ca nu ar fi bun, plus ca eu tin apa cam 6-7 ore in termos...nu stiu cam cat ar fi ideal sa o tin acolo?!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

CARLA, eu tin apa fiarta in termos de la BOHMANN, foarte bun, mai mult de 6 h nu.

MADALUTA, eu pun morcov, telina, pastarnac. Se da zeama 4-5 zile la masa de pranz. Cel putin asa stiu eu. Eu una pun si ceapa in supa, mai bem zeama chioara vreo 2 zile si apoi trecem la piure.

intrebare: ce fel de suc pot sa-i dau dimineata, inafara de morcov? ideea e urmatoarea: se constipa, daca ii dau si piure de legume in care predomina morcovul, mi-e sa nu se stranga rau la burtica; asadar, pe langa marul care-l papa, suc de para e bun?

Mergi la inceput

Madaluta am luat un tratament:LOSEC 1/2 tab.dimineata si MOTILIUM 1/4 de tab. dim.si 1/4 seara,fara nici un rezultat voma la fel,apoi am inceput sa ii dau cereale la fiecare masa de lapte (in functie de cantitatea pe care o bea ,el maninca cam 180-200 ml la o masa ,iar eu ii pun jumate de lapte ,jumate de cereale)cind ii dau sa manince il asez pe o perna sa fie mai ridicat si dupa ce termina il tin sa riigie si apoi il las tot pe perna si incerc sa il tin cit mai mult asa ,ca daca il asez in patut fara sa fie un pic ridicat ,vomeaza iar .Vad ca la noi functioneaza bine,i-am pus ceva si sub salteaua de la patut sa stea mai ridicat(la sfatul dr binenteles)sper ca m-am facut inteleasa,daca nu mai intreaba-ma ca nu imi fuctioneaza bine neuronul de la oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

DINTISORII (mai bine de atat nu am reusit...)

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Vin si eu cu o din ce fel de lapte preparati branza calcica?
cat pot tine la congelator piureul de legume?

Madaluta-noi am facut asa supa :morcov,patrunjel radacina,pastarnac,cartof,o bucatica de ceapa in prima zi am pasat doar morcovul,a doua zi morcov-patrunjel,a treia zi morcov-patrunjel-cartof si tot asa...la piure am adaugat 1-2 masuri de lapte(dizolvate in apa si dupa le-am pus in piure) sper ca ai inteles ceva

Crykett-multumim

Alexandra25,Dandusa,Veronici,Fatima,Mormelvio,luly-si ar mai fi mamici unde sunteti?la apel

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

DIANOCIA se vad foarte bine ,la mai multi fara dureri

CARLA si eu tin apa in termos cam 7 ore si vad ca nu are nic copchilu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

quote:
Originally posted by danutz

Dolores, te asteptam mai des cu vesti despre Davitutz. Valabil si pt DeeaA! Sa stiti ca va trag cate una fiindca chiar si eu gasesc timp sa intru de la birou si sa scriu doua vorbe acolo!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput