Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
crykett spune:
BAMBO eu i-am cumparat din comert brizica e la pachete ca untul.in principiu din orce fel de lapte (asa stiu eu) mai putin din cel de vaca ca e foarte gras pentru ei.
cristina de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Dianocica-vazut dintii de
Carla2005-pana acum cateva zile nu tineam apa in termos o fierbeam si ii pregateam papa cu apa proaspata acum m-am luat dupa voi si tin si eu apa in termos
ce comod e asa
trebuie sa stau in casa astept sa vina sa ne ia masura la geamul de la dormitor ne punem rulouri prin care nu trece lumina
dimineata bate un soare si Antonia mereu se ascunde de lumina
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
Crykett-m-ai bagat in ceata
"din oricel fel de lapte"dar din lapte de vaca nu
atunci de care?lapte praf?
cred ca o sa-i fac din lapte praf vedem daca iese
incerc maine
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
dolores spune:
eu prepar branzica din lapte cu 1,5% grasime,nu mai mult..am cumparat fulga
dolores si David Cristian -22.11.2006-
crykett spune:
M-am exprimat eu gresit lape de vaca direct de la sursa(sper ca ai inteles ) .Poti si din lapte praf si din comert.
cristina de
Antonio 20-11-2006
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by crykett
M-am exprimat eu gresitlape de vaca direct de la sursa(sper ca ai inteles ) .Poti si din lapte praf si din comert.
cristinade
Antonio 20-11-2006
mersi
![](pupic.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
![](oac.gif)
![](oac.gif)
![](fulg.gif)
dianocica spune:
stiam de la cei mai mari ca merge si din lapte praf. si din lapte din comertt, de pref nedegresat.si cu termen de val mai mic. explicatiile mai incolo ca avem show azi. de bine, nu de rau
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Mirona spune:
buna dragelor mele,
sper ca v-a placut mesajul de pe contul comun - DECI asteptam si alti fulguleti in concurs.
Cea care va deschide noul capitol va pune si acest mesaj in josul listei noatre - atunci se va afla pe prima pagina. tuturor celor ce ne voteaza puiutii.
Multe multumiri cu intarziere pentru ieri. Am sarbatorit-o pe pitica cu un vin rosu si o tzuiculitza. Ea ne-a cinstit cu un somn adanc de dupa-amiaza de 2.5 ore si seara dormea dusa de pe la 20. Deci am putut chefui in voie. Multumim inca o data. (Tort nu am facut )
la temele de azi:
- apa o fierb cateva minute si o pastrez intr-un termos (de inox) - o pastrez si toata noaptea - ca doar nu ma apuc pe la miezul noptii sa fac alta proaspata
- in supa fetei pun toate legumele si de pasat - le fac treptat - ceva nou in 3-4 zile. am inceput cu morcov, apoi patrunjel, pastarnac, cartof, dovlecel, telina ... etc. Apoi carne - ou - ficat etc. ceapa o pun in prealabil la copt - apoi o pun la fiert cu restul legumelor.
- branza calcica - o fac din lapte praf (100 ml lapte preparat) il fierb si arunc o pastila de calciu exact cand fierbe - se strange - strecor printr-un tifon (cca 15 minute) si apoi combin cu fructe, biscuiti etc.
mai era ceva?
P.S. dianocica - pupici pt dintisorii lui d-mic. La noi inca nika la orizont. Abia ne intoarcem de pe spate pe burta - dar cu ajutor. Singurica - a facut-o o singura data. la toate
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
carla2005 spune:
deci nu alpte de vaca de la sursa...si eu deja am pus pe cineva sa-mi aduca lapte de la tara din vacile noastre romanesi BIO, ca am zis ca asa e mai sanatos!
Problema: pe goanga mea o doare burtica de la cartoful din supa...am facut experiment si de la cartof e! Cand ii dau supa cu cartof seara imi face scandal si se gheia o pauzaste ca la colici, cand inlocuiesc cartoful cu dovlecel e OK!
Of neuronul...mai aveam ceva de zis!
AAAA da atentie la barnza calcica...prea mult calciu dauneaza bbilor, stiu pe cineva care e cu copilul de 7 luni internata in bucuresti fiindca i-au gasit prea mult calciu si nu stiu ce complicatii au aparut! Ea asa -i pregatea branzica cu calciu lactic! Eu pana una alta merg pe varianta cu lamaia...si nu e acra deloc branzica ( acu nu stiu daca o fi buna cu lamaie dar neuronul meu de mama asa a decis ca e mai bine)!
carla2005 de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta