Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
miraco spune:
Neatza! sunt cu o cafea in bot...si cu nasul in supa copilului. Raspund si eu la tema idiot mom...azi suntem la a patra zi de supa, teoretic...practic la a treia... ca ieri a fiert pana a secat toata apa de puteam diversifica doar cu morcovi copti dar pe fundul oalei...deh dupa ce o pazisem mai bine de o ora...asa ca am facut rpd 245 laptic.Azi continuam.
Alessia va pupa dulce, dulce si va multzumeste pentru complimente si pentru voturile aduse in concurs. Si eu va mai iubesc putzin ca mereu invatz ceva din ce povestitzi voi pe-aici si una peste alta....zau parca as vrea sa o vad pe revista...dar deh...o-m vedea-o pe pitik ce se pupa in oglinda....ca zau nu stiu cum sa scot si eu niscaiva mii de ip-uri......ca as face-o cu drag
Ieri s-a strambat din nasuc la mar copt....nici nu-mi imaginam...si a trebuit sa-i pun putzin suc de morcoveatza, abia apoi l-a halit cu pofta.
Pup si eu sarbatoritzii de azi...
ba ii pup pe toti sarbatoritii luniisi le urez sa fie sanatosi ca de restul au grija mamicile!
fug sa frec un morcov...ca mangalu' nu l-am mai frecat de mult
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
Ariadna30 spune:
dolores, crykett, desiree, multumesc pt. raspunsuri.
Acum ca Bogdanel doarme, o sa detaliez ce scrisesem mai devreme. Ii dau cereale doar la masa de dimineata....3-6 cupe (de la lapte praf) de cereale, in functie de cantitatea de formula preparata. Candva ii dadeam si seara, dar am renuntat....gandindu-ma ca e cam mult. Desi, daca i-as da piure de cereale, ar manca probabil mult mai mult decat ii pun eu in biberon...
Am uitat sa mentionez acum ca puiul papa si supica (inca n-am inlocuit complet masa respectiva) si ma gandesc ca si morcovul contribuie la constipatie, chiar daca i-l dau in combinatie cu celelalte legume (pastarnac si patrunjel) pasate. Totusi, resturile de la supa sunt eliminate printr-un scaun ceva mai moale, parca.
(a dormit de s-a rupt....juma` de ora )
Merg sa-i pregatesc supa...
bamboletta spune:
Gata am votat toti fulguletii
poze noi luna 7
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
anateo2004 spune:
buna!
pana acum nu a mers forumul,dupa care puteam intra la orice sectiune mai putin scutece.asa ca acum daca merge,am zis sa scriu si incerc sa citesc dupa.
la multi ani!sarbatoritilor de ieri si celor care urmeaza
noi suntem bine.seba se rasuceste continuu,la munte era sa cada din pat din cauza asta.e si el marit,baleste,dar dintii nu se vad.la teo a durat 2luni pana au aparut,asa ca am rabdare.incontinuare se scoala noaptea sa manance,de cateva ori.oricum sunt calma nu mai am mult 2-3luni pana o sa manance ceva mai consistent seara.sunt optimista nu
adinazotdata viitoare cand vom sta mai mult la Sibiu sper sa ne vedem.imi pare rau ca ati pierdut cercelul.
ralumatfoarte dragute bavetele.de unde?si te inteleg perfect.eu am mania hainelor.initial credeam ca hainutele de baietei nu ma vor sensibiliza,dar acum am facut o pasiune pentru camasi
desireene vedem pe marti?ca luni ii fac vaccinul si nu stiu ce surprize am dupa
kokorina,vino si scrie cand poti.eu te inteleg perfect.de fapt cand nu mai pot,ma gandesc ca daca aveam gemeni?si brusc am din nou puteri
ma duc sa citesc si poate revin
poze munte
desiree spune:
quote:
Originally posted by miraco
Neatza! sunt cu o cafea in bot...si cu nasul in supa copilului. Raspund si eu la tema idiot mom...azi suntem la a patra zi de supa, teoretic...practic la a treia... ca ieri a fiert pana a secat toata apa de puteam diversifica doar cu morcovi copti dar pe fundul oalei...deh dupa ce o pazisem mai bine de o ora...asa ca am facut rpd 245 laptic.Azi continuam.
Alessia va pupa dulce, dulce si va multzumeste pentru complimente si pentru voturile aduse in concurs. Si eu va mai iubesc putzin ca mereu invatz ceva din ce povestitzi voi pe-aici si una peste alta....zau parca as vrea sa o vad pe revista...dar deh...o-m vedea-o pe pitik ce se pupa in oglinda....ca zau nu stiu cum sa scot si eu niscaiva mii de ip-uri......ca as face-o cu drag
Ieri s-a strambat din nasuc la mar copt....nici nu-mi imaginam...si a trebuit sa-i pun putzin suc de morcoveatza, abia apoi l-a halit cu pofta.
Pup si eu sarbatoritzii de azi...
ba ii pup pe toti sarbatoritii luniisi le urez sa fie sanatosi ca de restul au grija mamicile!
fug sa frec un morcov...ca mangalu' nu l-am mai frecat de mult
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
draga mea, pupacioasa din oglinda e una..da handi-bell ce se plimba prin iarba de pe locul 2 ce cauta acolo?a venit de ieri de la doar cateva zeci de voturi...hmmm...fara comentarii
..puii nostri sa fie sanatosi...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
Teutz spune:
Sbogdana, felicitari pentru rostogolire si pentru dintisor! Ce fetisoara multumita are Zara, ca i-a reusit rostogolirea!
Laura13, asteptam poze cu voi nasi. Petrecere frumoasa sambata! E demential Daniel in tricoul ala, cu pieptul scos inainte! Si ce privire de macho are!
Ktrinel, de cand se trezeste si pana se culca Alexia tipa si chiuie nonstop. Nu plange, tipa si e foarte incantata de ce face! Ne-a zapacit! Daca-i zic sa mai ia o pauza, ca ma dor urechile, rade de se prapadeste! Vecina de deasupra ne-a spus ca o aude toata ziua cum tipa si m-a intrebat daca in timpul zilei doarme vreun pic. Mai nou, ii place sa faca chestia asta si cand iesim la plimbare, asa ca merg prin parc cu chiuiciul dupa mine.
Ralumat, ce frumoase sunt bavetelele! Acum doua saptamani aveau la Cora cereale de la Humana, dar acum nu mai stiu.
Ruxandra, ma bucur ca sunteti bine dupa operatie!
DeeaA, Crykett, felicitari pentru rostogoliri!
Monicabb, ce bine ca Dragos nu mosteneste talasemia, chiar daca e minora!
Aelita, bafta la vaccin!
Carla, ce dulce e Alexandra!
VOTAT toti fulguletii in concurs! Tare ma eneveaza codurile alea, ca nu le nimeresc din prima!
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
roana spune:
Multumesc fetelor care mi-au urat bine am revenit
Noi suntem maricei avem aproape 7 luni. stam perfect in fundulet .
E un dulce ma pupa cu toata gura, ma trage de par se vede ca ma iubeste.
Alaptez inca. Pana la sase doar laptic de la mami apoi am inceput cu suculet de morcov apoi mar, apoi amestecat acum mananca asa: dimineata laptic mami, la 12 pireut de legume cu piept de pui, la 4 iar laptic mami, la sapte cereale de la nestle (vreau sa spun ca cele cu grau le provoaca KK nu ii constipa, alex fiind mai constipat inainte de cereale) appoi inainte de culcare iar laptic de la mami.
ne rostogolim de numa pe burta si inapoi, dar dintisori inca nu dar sunt o gramada de semne.
Cam asta.
Va pupi
carla2005 spune:
Propun ca filnmuletele cu fulguletii in concurs sa fie puse pe prima paginba sa le putem vota zilnic, eventual sa aduca cineva aminte zilnic de vot! Ies ca da caracatita din tot ce are!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Ralumat spune:
Ha ha haaaaaaa, stiam eu ca va plac bavetelele cu picioruse. Dar sa stiti ca si aia alba cu margine galbena e haioasa, face chit-chit.
Deci, bavetele cu picioruse- la Bam-Boo. La Mall Vitan, la subsol. Variante si pe roz si pe albastru. Vedeti ca zac aruncate intr-un cos de rachita. Pret pe bucata: 15 RON. Le utilizez numai in deplasari sau cand avem vizite, ca sa ne dam mari . In rest, avem propriile bavetele de unica folosinta: niste patrate de finet taiate la mijloc (gaura pe care intra capul), care aterizeaza direct la gunoi dupa o masa copioasa de morcov. De pe bavetelele bune ma straduiesc si reusesc sa scot petele cu "Stain remover Sano" - un fel de spray. Costa 5 RON in Cora.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
madaluta spune:
of...am asteptat ziua asta cu mare nerabdare...Stiti va spuneam k sunt varza la capitolul diversificare, dar aveam incredere in mult laudata schema de diversificare a pediatrei noastre dragi, fara de care nu aveam voie sa incepem... chiar voiam sa imi iau si o agenda sa imi notez miraculoasa schema...dar surpriza:schema ei s-a rezumat la propozitia :"de acum ii poti da orice". am indreznit sa mai pun si eu cateva intrebari sa mai restrang aria de acoperire a lui acest "orice" dar cand mi-a zis de portocale m-am linisit....
Asa k varza e putin zis pt ce e in mintea mea.....
bine k fi-miu macar e in grafic cu greutatea...are 8,2kg la 4luni si 3 sapt.Pana ma dumiresc eu cu ce sa incep si cat, are cu ce sa se mentina...
...cat scriam aici cred k m-am si hotarat: azi fac supica: morcov, pastarnac si ce mai pun???
II dau o singura masa pe zi de supica, nu? Maine fac alta....????
Puneti bicele pe mine, dati cu rosii k n-am retinut nimic din ce ati vorbit despre diversificare...dar asta e...(profit de saptamana tolerantei)
Crykett:ati facut vreun tratament pentru reflux?ai gasit ceva metode pentru a reduce cantitea de lapte data afara? zi-mi si mie, caci a mea pediatra mi-a spus k nu vrea sa imi dea nimic pt k bb ia in greutate, deci nu e o problema.M-am bucurat totusi k nu i-a prescris metoclopramid sau altceva, dar mi-e asa de mila de el cand il vad cum da meru afara....Ce fel de cereale ii dai? cam ce cantitati de lapte? si la ce interval?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,