Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetele, am vb cu MANDY si este bine kriszti dpdv neurologic, dar au fost si la ortopedie si in urma radiografiei i s-a pus diagnosticul de artrita tranzitorie.
maine se interneaza pt analize.
poate totusi nu va fi chiar asa.

ei nu-i merge netu' si de aia nu a putut da de veste.

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Pana se scoala piticania am zis sa-mi bag si eu un oki pe aici, apoi plecam in Mall sa vedem si noi ce-au facut astia nou

Multumim tuturor ptr urarile de LMA, sa fiti sanatosi si cel putin la fel de fericiti ca noi...am petrecut super bine, nu va mai zic de prajituri..cremsnitul a fost lichidat imediat Adevarul e ca am avut si super noroc de vreme, Miruna a alergat toata curtea in lung si lat, a mai venit o prietena cu baietelul ei, mai mare cu 4 luni ca Miru si s-au alergat, au vorbit, am putut sa stam si noi linistiti cat de cat. Poze maine, ca azi nu am timp

Pischi wow ce patatnie nasoala, mi s-a facut rau cand am citit...doamne ajuta ca e bine si v-ati ales doar cu sperietura...eu la capitolul peste nu-i dau decat Pangasius, si chiar si pe ala il sfaram bine sa ma asigur ca e ok. Mare grija, pupici!

Mandy ma bucur ca nu ceva neurologic, bafta multa la analize sa iasa cum trebuie!

Joy incet incet o sa reusesti sunt sigura de asta, multa rabdare si putere..pana vine buburuzelul mic sigur il dai pe brazda pe Vlad

Am auzit un tipat...fug

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, fetelor!
am intrat doar sa va anunt ca maine ma duc sa nasc, ca nu se mai poate... hi, hi, hi cine-a zis ca fetele se nasc mai repede wrong.
si noi suntem in trend cu cazaturile si mers la urgenta :(. din fericire n-a fost decat sperietura.
va las si va dau maine de veste

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Deci si a doua graviduta a colectiei tot intr-o zi de luni va naste, sa fie intr-un ceas bun.
corap, nastere usoara!

pischi, off doamne prin ce ati trecut, aveti grija pe viitor.Eu nu ii dau peste pentru ca sunt eu alergica si mi-e teama sa nu ma mosteneasca iar de oase mi-e frica de numa.

ce frumos!!!...rulam pagina acum si acesta este tabloul:20+...16+....13+ Un pentru toate fetele

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CORAP

vlad are febra 39.0...

Joy 20+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap hai ca iti facem sa ai o printesa cuminte si mancacioasa!!! Iti tin pumnii!!!

Joy si eu sunt de parere ca trebuie rupta pisica in doua cat mai curand. Adica....sa fii tare, puternica si sa il lasi sa doarma singurel fara sa te mai stresezi. Daca plange,il linistesti un pic si apoi...pleci din camera si se va pototli in cateva zile. Se va obisnui pana la urma. Eu cel putin asta iti doresc. Sa se faca un baietel cuminte si dormicios cel putin ca fi'miu care doarme de la 10-10.30 pana la 8.30 - 9.00 in fiecare noapte. si mult calm si putere sa va dea Domnul!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Corapinoooo nastere usoara si sa reveniti cu bine si sanatoase in randurile "colectiei"!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Pischi draga, prin ce experienta ati trecut si voi!! Mi s-a taiat respiratia cnd citeam povestea ta! Slava Domnului ca Alex e bine ! Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti parte de astfel de episoade nici voi si nimeni altcineva vreodata!

Corap, nastere usoara si bebe perfect sanatos!

Joy, are febra asa mare fara alt simptom ??? Doamne-Dumnezeule! Vladutz si sanatate maxima va dorim!

Ma bucur ca micutul Kriszti al lui Mandy e bine! Tinem pumnii in continuare!

Meems, ce mai face Rianna?? Sper ca e bine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Mada , cu intarziere uram si noi "La multi ani!" lui Marius, sa fie sanatos si iubit de fetele lui frumoase

Ripley , ma bucur ca ai mai trecut pe aici, ce face Ana? Nu ne spui nimic de ea?

Corap , nastere usoara, asteptam vesti bune maine de la voi,

Mada , cand ai tu timp vreau si eu reteta de tiramisu si cea de crema pentru cremsnit, . Asteptam poze

Eu nu am mai intrat pentru ca Bianca a fost cam mucoasa si super maraita ca i-a dat un canin, dar acum e ok.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

corapNastere usoara si multa sanatate tie si pruncului tau.
JoyCred ca iti este foarte greu ,dar incearca sa-l muti acum pa Vlad pt ca atunci cand vei avea si pe cel mic iti va veni tare greu.

Alex al meu nu doarme grozav . Sunt nopti cand se trezeste si pur si simplu vrea sa se joace, dar si nopti cand doarme bine.

Singurul lucru de care ma ingrijorez este faptul ca nu spune decat mama, tati, pa . Restul cuvintelor nu au sens.
Sper sa vorbeasca cat mai repede.

Mergi la inceput