masti cosmetice
Buna ,
Nu am folosit niciodata pana acum masti cosmetice, dar ma bate gandul sa-mi cumpar una. Nu stiu de care, de la ce firma si nici macar nu stiu cat de des se aplica sau alte...instructiuni de folosire. Sunt sigura ca cineva ma poate ajuta cu mai multe amanunte. Si poate aflu si parerea voastra, daca este indicat sa le folosim, daca mastile fac bine la ten sau este doar un moft.
Amisa,
mamica de fetita alintata
Raspunsuri
marimar spune:
Mastile se folosesc in functie de tipul de ten, sint masti pentru ten gras ( de obicei cu argila), pentru ten uscat , etc...Mai exista masti hidratante, depinde ce vrei pentru tenul tau.
eu pe astea le folosesc:
http://www.montagnejeunesse.com/
Si cind am timp imi prepar cite o masca din miere, albus de ou si lamiie, uneori mai adaug si ulei de masline. Eu am ten gras.
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
Roxana Claudia spune:
Folosesc mastile de la Freeman. Se gasesc in farmacii. Sunt super!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Criss75 spune:
Eu avand tenul destul de gras, folosesc cu succes masca cu argila de la Aslavital, insa de asemeni imi fac tot felul de masti naturale, cu fructe.
Lorenza spune:
Eu de cand folosesc masca cu namol de la Avon,pot sa spun ca mi-am imbunatatit calitatea pielii,e extraordinara!
nikole spune:
Nu stiu cum se intampla, ca de cate ori am folosit masti din comert, am ramas cu pete pe fata, sau iritata de parca eram batuta cu urzica.Mare mi-a fost mirarea sa constat ca si in saloanele spa, in urma unui trat. complet, pielea imi era ca arsa, si ma ustura groaznic....asa ca, folosesc numai masti preparate in casa din fructe proaspte(avocado,papaya,banana, morcov, miere, ulei migdale,rosii, diverse combinatii pe care banui ca le cuoasteti si voi)si sunt mai mult decat multumita.
Ca tot intrebai....mastile fac minuni pentru ten asta in conditiile in care folosesti mastile corect, pe un ten perfect curat, si tinand cont de nevoile acestuia...si mai stiu ideal e sa se faca saptamanal, nici mai des nici mai rar.
27+
vacanta Brasil
foto burtik
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Eu de cand folosesc masca cu namol de la Avon,pot sa spun ca mi-am imbunatatit calitatea pielii,e extraordinara!
Pentru ce tip de ten e aceasta masca?
Lorenza spune:
Pentru toate tipurile,are un fel de efect de dexintoxicare!Eu am ten f. sensibil si n-am avut probleme de intoleranta!
ile77 spune:
De ce nu-ti faci tu masti in casa??
Sint naturale, nu costa mai nimik si sint si eficiente.
Eu imi fac masti din tot felul de fructe la care adaug mereu o lingurita de miere.
Sau masti din morcov sau castravete sau iaurt ,toate cu miere bineinteles.
Am renuntat sa mai cumpår masti din comert ,pt ca, personal, nu cred ca sint mai eficiente decit cele naturale.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
Amisa spune:
Am avut cateva tentative sa-mi fac masti din fructe, dar intotdeauna fructele sfarseau in ...burta
si nu pe fata. Mierea de albine nu o pot suporta deloc. Stiu ca este extraordinar de buna si de sanatoasa, dar sa o pun pe fata...![]()
Am deschis acest subiect pentru ca mi-am comandat masca cu namol de la Avon si acum am emotii. Abia o astept. Sper sa-mi priasca.
Si de cate ori pe saptamana trebuie sa o aplic? O data? Pot sa aplic in paralel si alt tip de masca?
Amisa,
mamica de fetita alintata