masti cosmetice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu zic ca o data pe saptamana e de ajuns,nici sa exagerezi cu prea multe masti nu e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu as vrea sa imi fac masti in casa, dar cu reusiti sa nu curga? Toate tentativele mele s-au soldat cu o alunecare drept pe piept....in nici un caz nu au ramas pe fata.

Poate dati citeva retete sa vad ce gresesc...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pentru ten gras eu imi mai faceam asa:
un albus de ou batut spuma,amestecat cu o lingurita de tarate(sau gris cine nu are tarate)si cateva picaturi de lamaie.O lasi un sfert de ora,te speli si te dai cu crema hidratanta!
Cat despre cele cu fructe,simplu ca buna ziua,mananci pepene de ex.mai lasi un pic pe coaja si iti dai cu ea pe fata!La fel,piersici,pere,etc!
Anamaria,mastile sunt bune si pentru decolteu,asa ca daca cad,nu-i rau!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Eu am descoperit o masca f buna care intinereste pielea vizibil, si anuma maska cu Collagen! Se pune pe fata, se lasa 5 mins(eu o las ceva m mult), apoi se spala, e grasoasa la spalare dar hraneste pielea f bine. Nu spun numele ca habar n-am, nu e ceva de marca inatai dar e f buna. La lucru am fost intrebata a doua zi ce am facut de m=am odihnit asa bine :)) si cred ca secretul venea de la masca aplicata seara ca eu eram cam neodihnita caci bebele se scoala de cateva ori pe noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Mastile pe baza de Collagen sunt foarte bune nu se compara cu nimica zic eu deasemenea si cremele tot pe baza de Collagen sunt foarte bune...un pic scumpe dar au si rezultat peste asteptari.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

http://news.softpedia.com/news/Masti-cu-ingrediente-naturale-pentru-un-ten-perfect-ro-27789.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Niponel - multumim pt articol, f bun.

vad ca multe dintre voi folositi masti cosmetice naturale, sint foarte bune.

masca din comert folosesc Biore, cea mai buna masca folosita pina acum, dar nu stiu daca se gaseste in Ro.

ca masti naturale.. pt mine cel mai bine functioneaza faina de malai pentru curatire/exfoliere (face minuni).
masez fata cu faina de malai din aceea macinata mai fin amestecata cu o jumatate lingurita de bicarbonat si putina apa calduta.
Amisa, iti recomand masca asta pt curatire inainte sa aplici masca ta de la Avon, vei vedea efectul imediat.

De fiecare data cind aplic o masca fac prima data curatirea cu faina de malai.
Eu am o masca preferata : banana pisata amestecata cu o lingura de ulei de masline si citiva stropi de lamiie.
dupa masca asta tenul arata mai hidratat si odihnit cam o saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

fetele de unde luati mastile cu collagen?vreun nume ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Uitati aici,o masca cu colagen:
http://www.genmar.ro/index.php?idProd=71&idSub=9&idDom=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Si eu as vrea sa imi fac masti in casa, dar cu reusiti sa nu curga? Toate tentativele mele s-au soldat cu o alunecare drept pe piept....in nici un caz nu au ramas pe fata.

Poate dati citeva retete sa vad ce gresesc...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Intr-adevar sint multe masti care aluneca.Insa e suficient sa pui numai zeama de la fructul respectiv, daca de ex folosesti un fruct, pe fata.

Am citit ca avocado este din ce in ce mai mult folosit in cosmetica, datorita superproprietatilor sale.
Inca nu l-am folosit pt masca , ins ao voi face cit de curind posibil.
Ca tot sintem la cosmetica, foloseste cineva zat de cafea pt inalturarea celulelor moarte de pe fata?
E super. Eu il folosesc mult in zona nasului , unde am puncte negre, si va zic cit de bine curata.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput