masti cosmetice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

si eu folosesc cafeaua , de fapt indicat e zatul de la cafea, in combinatie cu diverse uleiuri(masline, migdale,germeni de grau) ptr fata si corp, si adevarat curata si hidrateaza in acelasi timp f eficient.

27+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by nikole

si eu folosesc cafeaua , de fapt indicat e zatul de la cafea, in combinatie cu diverse uleiuri(masline, migdale,germeni de grau) ptr fata si corp, si adevarat curata si hidrateaza in acelasi timp f eficient.

27+
vacanta Brasil
foto burtik

ce idee buna cu zatul de cafea, sora mea imi spunea recent ca zatul de cafea e bun contra celulitei..dar nu stiam ca e bun si pt curatire.
o sa incerc si eu la prima cafea pe care o voi face f curind:))

Mergi la inceput

Daaaa, zatul de cafea e f bun contra celulitei, insa trebuie perseverenta, ca de altfel in orice trat. naturist.
Merge combinat cu ceai verde, facut mai concentrat,si facute impachetari cu o folie peste care daca ai poti purta acei pantaloni special ptr celulita.Desi sunt atatea creme in comert, asta chiar e incercata si da rezultate.insa la mine lenea-i maaaare...

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:

Daaaa, zatul de cafea e f bun contra celulitei, insa trebuie perseverenta, ca de altfel in orice trat. naturist.
Merge combinat cu ceai verde, facut mai concentrat,si facute impachetari cu o folie peste care daca ai poti purta acei pantaloni special ptr celulita.

Si totusi nu inteleg cum se aplica. Nu curge??? As fi tentata sa incerc insa ma gandesc ca umplu toata casa de zat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75

quote:

Merge combinat cu ceai verde, facut mai concentrat,si facute impachetari cu o folie peste care daca ai poti purta acei pantaloni special ptr celulita.

Si totusi nu inteleg cum se aplica. Nu curge??? As fi tentata sa incerc insa ma gandesc ca umplu toata casa de zat.

Pai cam faci zat peste tot, asta este, trebuie sa stai cam 5 minute, cumva surplusul se scurge si ramane pe piele numai zatul care se lipeste efectiv de piele, dupa care poti aplica folia.Pe coapse, abdomen, face minuni.La fel , cremele pe baza de cofeina sunt de preferat in lupta contra celulitei.

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Intr-adevar mierea de albine e extraordinara in orice reteta de masca pentru ten. Eu, de pilda folosesc mult oul, mierea si faina de malai pentru curatarea tenului. Si sa nu uit infuzia de musetel care e o minune. Te simti ca un nou-nascut!!!

Mergi la inceput