Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Wooowww ... sheri ... felicitari pt. fetita, sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Imi place si numele ... Alesia .

E primul carut la odiseea noastra, nu? Ce emotii am ... de parca as fi aflat eu ... oooofff ce nerabdatoare sunt sa aflu si eu culoarea carutului ... ..

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

se pare ca esti prima din grup care afla sexul bebelusului!!! Unde ai facut eco?
Multa sanatate amandurora!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Wowww Sherry, felicitari pt Alesia. un nume ffff frumos!!!!
oare eu cand merg la aproape 16 sapt imi va spune??? daca nu merg sa imi fac 4 D doar ca sa aflu sexu'

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

felicitari Sheritra.
primul carut din odiseea noastra.
sa vedem cu ce carut vine Anca.

14+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Carucioarele odiseei noastre se deschid cu o fetita! Ce frumoooosss!!!

Sheri felicitari sa dea DD sa fie sanatoasa si frumoasa, sa va umple sufletele de bucurie!

din pacate nu se poate vedea poza (cred ca nu ai dar share la album)

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Laura10
exista niste pastile contra acestui rau?

Se pare ca nu Laura...Doar "lecurile babesti"..acrituri adica,cat cuprinde.Si eventual,asa cum a zis si Dama,un complex de vitamine,pentru gravidute. Mie dr mi-a zis sa nu i-au nimic deocamdata,decat acid folic,pe care cam uit sa-l iau.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Anacami, Petronela, Bb, Oana, Darleena , acus ne umplem de caruciaore!
La Iosup am fost, printesa statea cu burta in sus la orizontala (ca la plaja) si cu manutele la ochi, apoi a inceput sa dea din cap cand i-a vorbit doctorul. Era de acord.
Mi-a spus sa-i vorbesc mult, ca fetitele sunt sensibile si aud glasul nostru si vor sa ne auda vocea cat mai des.
Pliul nucal e bine 1.63, are osul nazal, IR-ul drept putin crescut, de la emotii, ca de doua zile ma perpelesc pe toate partile de emotii, azi noapte barem m-am trezit de 5 ori, dadea si asta mica si era nervoasa si ea, incerca saracuta sa-mi transmita ce este, dar eu tot la doctor am cascat gura !

http://new.photos.yahoo.com/bursuc_micut/album/576460762399094312/photo/294928804362687015/5 ia vedeti acum!

Shery 13+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

shericut!! Felicitari!! sa-ti traiasca Printesa Alesia!! Sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa ...si sa lase numai inimi frante in urma!!

PUSSI 8 fix

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Sheri felicitari pt fetitza, sa va traiasca si sa fie sanatoasa. La ce cabinet ai fost la Iosup? Ti-a dat acasa si inregistrarea pe cd ceva? Cat dureaza ecografia?
Te pup.

Edit: stai ca acuma am deschis poza si am vazut ca e facuta la Fortis, deci cu atat mai mult ma intereseaza si pe mine dc ti-a dat CD si cat dureaza.

Anca 13+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Felicitari Shery,
Si eu imi doesc mult de tot o fetita, insapana acum nu s-a vazut, Sper sapt viitoare sa aflu si eu, pe 8 ma duc la Eco.

15+

Andreea

Mergi la inceput