Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)
Raspunsuri - Pagina 8
anacami spune:
Laura,si eu care nu am avut greturi am o stare de slabiciune, zic eu normala mai ales in primul trimestru de sarcina. Daca ajung acasa si pun capul pe perna, intru imediat in transa, chiar daca as vrea nu as putea sa ma mai ridic din pat, nu imi mai pot controla corpul!
La tine este inca perioada "de inflorire" maxima a starilor "nesuferite", poate scapi pana in saptamana 11-12. Am auzit si de cazuri cand au durat si toata sarcina, dar nu cred ca este cazul sa te gandesti ca va fi si la tine la fel. Cred ca se numeste "sarcina toxica" (are si o denumire stiintifica), daca dai o cautare gasesti mai multe infos
Multa sanatate!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
andreea1002 spune:
Dama, la mine sa stii ca nu au functionat vitaminele. Eu iau Elevit si chiar nu au avut niciun efect asupra starii mele de oboseala...:(
15+
Andreea
anacami spune:
Buna Alia! Ma bucur ca esti vesela! Ce mai faci, cum te mai simti? Sper sa fie o stare care sa prevesteasca ceva f. frumos! Poate in curand ne vei dai vestea cea buna!
Bafta!
oana_r spune:
quote:
Originally posted by Ali_bia
Ce mai faceti fetelor!!!!!!!!!!
Ma mai tine-ti minte?
Ce mai fac burticutzele?
Va pup pe toate
Eu is tare vesela azi, nu stiu ce-i cu mine
Va pup pe burtici sa se molipseasca si la mine
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
sigur ca ne aducem aminte de tine.ma bucur ca esti vesela si sper sa fii cat de curand o zuza de ianuarie(tocmai am citit la mamici de ian-fab).
Ali_bia spune:
Abia astept sa fiu si eu o zuza,.tare ma amuza
Bebei vostri ce fac?
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
oana_r spune:
al meu creste,sper sa fie bine.
14+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
alfa_anca spune:
Buna ALIA! Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si sper sa vii in curand cu o veste fff buna. Multa sanatate!
Si, e buna rau starea asta de bine , vorba fetelor, poate prevesteste ceva buna.
Te pup.
Anca 13+
alfa_anca spune:
Roxana, din pacate si eu m-am latit rau la bazin (stratul de sunca) . Din pacate la mine e mostenirea genetica, eu de fel pun mai intai acolo si pe pulpe si apoi prin alte parti. Deci acuma iti dai seama ca cele 2,3kg sunt pe solduri, burta si pulpe. Dar asta e, mergem inainte.
Eu am deja alta pb, nu prea mai am cu ce sa ma imbrac din hainele vechi, ma felicit ca acuma cand am fost in Elvetia mi-am luat o pereche de pantaloni 3/4 din in cu un nr mai mare si sunt singurii pe care ii mai suport o zi intreaga. Ieri am stat juma de zi descheiata la pantaloni, noroc ca aveam un tricou mai lung si elastic care a tinut si pantalonii pe mine.
Anca 13+
Sheritra spune:
Are mama o fetita dragalasa si sanatoasa!
Ia uitati aici!
Sunt super emotionata, s-a dezlegat misterul!
http://new.photos.yahoo.com/bursuc_micut/album/576460762399094312/photo/294928804362687015/5
Shery 13+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
anacami spune:
Felicitari Sheri!!! din pacate nu am reeusit sa vad poza/pozele!