Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)
Raspunsuri - Pagina 28
pussi spune:
crisstianaimi pare rau ca e asa dr. acolo. Eu nu inteleg de ce cam toate fetele care sunt in strainatate sunt tratate asa??![]()
Pe bune, nu pricep?? important e ca voi sa fiti sanatosi!!!
petrobine ca sunteti bine, sanatosi voinici, cu tot ce trebuie!!
De ce faci dublu test?? sau faci doar morfofetala...![]()
anacamiacum tot natural nasti??
ginaeu vreau poze cu pisicile tale..cand le primesti!!
somn usorrrrrrrrrrrrrrrr
PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Gina M spune:
quote:
Originally posted by pussi
Ginaeu vreau poze cu pisicile tale..cand le primesti!!
Pussi, daca o sa mearga totul bine, in mod sigur am sa pun ceva poze.
Este foarte greu sa intri in posesia unei astfel de pisici.Sunt rare,sunt scumpe$$$$, si cu toate acestea de cele mai multe ori trebuie sa stai pe waiting list destul de mult sa ajungi sa cumperi una. Noi asteptam deja de 1 an + de zile si speram ca o sa putem lua 2-a. Se prea poate ca ACEASTA sa fie una din ele.Sper sa nu care cumva sa o dea la altcineva.As vrea sa tina de noi insa, sunt neputincioasa. Sper insa ca va fi bine.
Poze & My Baby Development!
pet.cost2005 spune:
gina, pussi - merci de urari
.
Ce stiu eu ce-i ala dublu test, morfofetala sau ce zici tu acolo ... sunt paralela. Dr. mi-a prezentat situatia ... ce ar trebui sa fac in perioada asta a sarcinii si am hotarat. Sa-ti explic: mi-a zis de amniocenteza si nu o fac (chiar si riscul ala mic-mic de avort ma sperie la cat de mult am asteptat sa raman insarcinata ....) deocamdata nu am varsta critica si antecedente in fam. ca sa fiu "obligata" sa o fac. Si, pt. linistea mea totusi, fac dublu test ... stiu ca nu e la fel de concludent, dar totusi iti spune ceva si asta. Ce-i aia morfofetala? Dr. mi-a explicat ca DT consiste intr-o eco si iti ia sange ... dupa aia compara rezultatele si iti da probabilitatea ca sa nasti un bb cu malfomatii genetice etc. Sau cel putin eu asta am inteles.
gina - te inteleg cu nerabdarea ... daca as avea un ecograf acasa si un medic la dispozitie, as sta toata ziua cu ochii pe ecran ...

. Eu urmatoarea eco o am pe 4 iunie ...
11+
Petronela
Gina M spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
gina - te inteleg cu nerabdarea ... daca as avea un ecograf acasa si un medic la dispozitie, as sta toata ziua cu ochii pe ecran .... Eu urmatoarea eco o am pe 4 iunie ...
Vaaaleu, iti dai seama ce morcovita sunt pana atunci nu?!
Anne_Ma spune:
Felicitari fetele pentru bebei!
Ancutz, am crezut ca-mi sta inima!
Am plecat in concediu, acum suntem la Deva pt. ca am stat mult in Brasov, am avut treaba. In fiecare seara sper sa pot sa intru sa va citesc, asta daca va functiona modemul Vodafone.
Va
pe toate si numai bine!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+
Gina M spune:
DANA, pe unde esti?!Incerci sa schimbi capitolul pana la urma?!
pet.cost2005 spune:
Gata, va las fetele .. ma duc la somnic. 

Noapte buna si pe maine !!!!!
11+
Petronela
annitha_cl spune:
Felicitari fetelor care au aflat daca au fetite sau baietei. Din pacate eu mai am de asteptat. Doc mi-a spus ca abia dupa ce imi face TT imi va spune ce este si am super nervi. Ma gandesc eu acum ca daca era baiat se vedea ceva la eco...nu? Asa ca poate da DD sa fie o fetita pe care sa o cheme Briana Maria.
Felicitari si noilor gravidute si sa aveti sarcini cat mai usoare si fara evenimente neplacute.
Eu tot cu noaptea in cap pe aici... ce sa fac daca raceala asta ma termina.Deja ma doare burtica de la atata tusit si stranutat. Uufff 

copilul meu
alte poze
Cristina
13+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
adalia spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Are mama o fetita dragalasa si sanatoasa!
Ia uitati aici!
Sunt super emotionata, s-a dezlegat misterul!
http://new.photos.yahoo.com/bursuc_micut/album/576460762399094312/photo/294928804362687015/5
Shery13+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
sheritra, felicitari. Sa o tina Dumnezeu la fel de frumoasa si sanatoasa pe Alesia. Ce frumos nume!!
adalia
happy
Kiva spune:
buna dimineata !
citesc si ma delectez cu bucuria voastra , sper sa reusesc si eu sa zic pana la urma ca mi-au disparut grijile
am fost aseara la dr iosup , dupa a doua sanerare abundenta si mi-a explicat ca am o placenta jos inserata si sensibila care se rupe de uter si provoaca sangerari
si ca e chestie de noroc , daca voi rezista sau nu
as vrea sa-mi confirmati niste valori , daca le aveti stabilite prin ecografii, poate ma linistesc si eu
grosimea placentei =11,3 mm
placenta gradul 1 de maturitate
pl jos inserata
col de lungime 30 mm
translucenta nucala 0,9 mm
kiva
10+

Alesia