Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Neata!
Chiva, si eu am o placenta jos inserata si am avut niste scurgeri maronii in doua randuri (m-au tinut cam 3 zile si-au trecut de la sine). Mie nu mi-a dat doctorita nimic sa iau, numai acid folic. Ma duc luni la ea cu rezultatele de la dublu test si o sa vad ce mai zice, sper sa fie bine.

Cata 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCAMI multumesc din suflet pt raspuns si felicitari pt curaj....de asemenea multumim din suflet pt povestea nasterii..o sa ne prinda bine...te pup si sa-ti dea Dumnezeu inca o nastere usoara!!
FETELOR STA CINEVA IN SECTORUL 6 CARE ARE CHEF ZIUA DE PLIMBARI PRIN PARC???

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Scriu acum cat inca nu v-ati trezit sau cat inca nu suneti din nou entuziaste de carucioare, pentru ca nu va pot strica buna dispozitie. Ce pot sa va spun mamicilor, decat ca al meu acum e la DD. Nu mai sunt mamica fetelor....sunt sfasiata. As vrea ca timpul sa se opreasca si sa nu ma mai gandesc la nimeni. Miercuri dimineata la munca am avut mici dureri ca atunci cand ai menstruatie. Dupa-amiaza la fel. Joi dimineata la fel. Eu imi ziceam: stai linistita ca sunt normale durerile. Sunt de la faptul ca se largeste uterul.....se intind ligamentele.....Joi can m-am intors de la munca....m-am dus sa ma culc. M-am trezit ca ma durea din nou burta. M-am dus la baie sa fac pipi. Si am simtit ceva ca si cum imi curgea. M-am uitat in WC si era sange. Mult sange. Ca la robinet. M-am sters si era foarte rosu aprins. Atunci pentru mine timpul s-a oprit din loc. De atunci eu practic nu mai exist. Sunt goala sufleteste si nu gasesc raspuns la nimic. Am fugit la urgente. Mi-a facut eco.....si din pacate inimioara lui BEBICA s-a oprit acum 2 sapatamani. La vreo 4, 5 zile de cand facusem eco de pe 17 aprilie , cand ii auzisem inimioara. Ieri m-au chiuretat. Nu am simtit nimic , pentru ca aici te adorm. Acum astept doar ca timpul sa le rezolve pe toate....pentru ca altfel nu exista remediu pentru aceasta durere. Va pup.

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Dana, cuvintele parca nu cuprind toata durerea cu care suntem alaturi de tine in astfel de momente. E groaznic si nu mai doresc nimanui sa i se intample asa ceva. Tie iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai cat mai curand bucuria de a fi din nou viitoare mamica. Trebuie sa fii tare si sa treci si peste asta, Dumnezeu hotaraste de cele mai multe ori in locul nostru si nu ne putem impotrivi. Dar trebuie sa te gandesti ca e ceva bun pus deoparte si pentru tine.
Te pup.

Cata 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

imi pare rau danangie!
e un tribut pe care unele dintre noi il platesc durerii
sper sa te intareasca Dumnezeu si sa -ti aduni puterile sa depasesti acest moment

kiva 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Danangie,imi pare extrem de rau! Si eu iti doresc ca timpul sa vindece cat mai repede aceasta rana,sa iti tii cat mai repede puisorul tau in brate. Gandeste-te ca poate a avut probleme si era mai rau mai tarziu- nu cred ca puteai face mai multe.
Acum nu vreau sa te mai stresez, stiu insa ca ai RH negativ (nu mai stiu sotul).Daca sotul are RH+, sper ca ti-au facut sau poate mai este timp sa iti faci preventiv vaccinul anti imunoRh (sau cum se numeste).Poti sa iti faci si o dozare de anticorpi anti-RH.
Multa sanatate si asteptam sa ne dai o veste buna cat mai curand!
Roxana,ma bucur ca ti-a placut!eu din pacate stau mai departe...
Kiva,din cate stiu eu, cele cu placenta jos inserata (daca nu se mai ridica) nu pot naste natural-adica nu este recomandat.In rest, mare grija, fara efort...Sarcina usoara!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ooooffff, danutza ... ce rau imi pare !!!!!! Nu stiu ce sa spun in aceste momente pt. ca sigur nu voi reusi sa te consolez in nici un fel ... sper sa iti revii repede, psihic mai ales si sa te gasim iar pe la odisee ... .

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANANGIE imipare sincer rau...cuvintele sunt de prisos...trebuie sa mergi mai departe si sa te gandesti ca daca DD a vrut asa inseaman ac a avut motivele lui..poate a fost mai bine ....iti doresc din suflet sa-ti revii repede ..roaga-te mult...Dd o sa-ti dea putere sa treci mai departe si sa o iei de la capat....te pup si iti doresc din suflet sa-ti revii si sa te intorci repede printre noi cu un bebica sanatos.DOAMNE AJUTA!!

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CATARO, KIVA va multumesc, da...sper sa-mi revin....nu stiu cand...dar sper....

ANACAMI da....mi-au facut vaccinul. Sotul are RH negativ.....dar mi-au facut oricum.

PETRO ai vazut? Nu a fost sa fie.....

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da .. nu a fost sa fie, dar sa nu te descurajezi ...

Fetelor, asteptati putin sa deschid alt capitol? Sau vrea sa o faca altcineva? As vrea sa impart in 2 pag. de inceput (ideea lui pussi) si de aia as avea nevoie sa nu scrieti imediat ...

11+
Petronela

Mergi la inceput