Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumesc Anacami, tot la Cantacuzino ma gandeam si eu. Daca ti se pare ingrijorator ca ai luat 3 kile, afla ca eu am luat 5, si mai sunt si inalta. in 2-3 luni crucisator scrie pe mine
adra_bell
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor ma ajuta si pe mine cineva cu un carucior albastru???..GEORGE

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari Roxana!! Incepi sa restabilesti echilibrul!!! Ai facut astazi ecografie?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Roxana FELICITARI pt bebe GEORGE. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el asa cum visati.

Bine ca ai venit sa mai echilbram putin balanta la sex-ul bebelusilor, ca Matei se simtea cam stingher intre atatea fete.

Te pup.

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Magda, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

Fetelor: Ancuta si Shery, ce fel de eco v-a facut Iosup ieri? Voi ati fost la Fortis? Ca eu am programare la Polisano. Of, de-abia astept sa aflu si eu ce o sa am!

Jasmin, si eu am programare pe 18 mai tot la Polisano...tu cand mergi?

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Darleena, pai am mai facut o data analizele de IGC si Igm sunt negative pentru rubella, ceea ce mi se pare greu de crezut pentru ca am stat tot prin comunitati de copii de la 3 ani(camin, gradinita, scoala etc), ba am mai si predat cativa ani. Dr a zis ca astea sunt cazuri ff rare si sa repet analiza la un laborator "serios". Si chiar presupunand ca n-am anticorpii, n-am luat eu boala atatia ani, n-o sa mi se intample in cateva luni!!!
adra_bell
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by RGE

fetelor ma ajuta si pe mine cineva cu un carucior albastru???..GEORGE

ROXANA 15+

Felicitari Roxana!!!!!!!!!! sa fiti sanatosi!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Roxana, executat carucior albastru pe prima pagina. Incet incet se va umple pagina de carucioare.

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

sarut mana multumim din suflet si voi toate si bebeii vostri sa fiti sanatosi..sa ne dea Dumnezeu la toate numai bucurii din partea lor..bebe al meu de azi dimineata face numai "fluturasi"....m-a zapacit..nu mai pot se misca intruna..m-au dat lacrimile ..e o senzatie pe care nu o pot explica...e ceva ciudat......nu pot sa va descriu exact dar cred ca este bebe de fapt sunt sigura

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

v-as ruga tare mult , sa-mi spuneti si mie , unde e clinica Polisano?
unde e str Cuza Voda ? langa Unirea ? am programare diseara si nu am fost niciodata

10+

Mergi la inceput