Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)
Raspunsuri - Pagina 24
pet.cost2005 spune:
Felicitari fetelor, ancaD si roxana pt. bb-ii vostri !!!!!!! 

Eu ma pregatesc sa merg la eco ... peste vreo 2 ore ... da' cred ca nu voi veni cu vesti despre culoarea carutului ... cred ca e prea devreme ... mai vedem !!!!!!
Pupiceee si numai bine !!!!!!!
11+
Petronela
anacami spune:
Kiva, intra pe http://www.salutbucuresti.ro/planoras/index.php
In casuta de jos, la Cuvant Cheie, scrii numele strazii cautate. Vezi sa alegi str. nu intrarea. Din cate observ de pe harta, este de la Unirii spre Parcul Tineretului, pe partea dreapta, pe langa o biserica. Poate iti da cineva repere "concrete". Bafta inca o data!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Petronela,nu se stie,poate-poate! Eu cred ca este totusi posibil! Bafta, sa fiti sanatosi!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
bibyrox spune:
Roxy 

felicitari din suflet!!!! Deja se misca George la mami in burtica??? Dragul de el!!! Inca o data multe multe felicitari!!!

Kiva
nu stiu unde este clinica dar as vrea si eu sa merg... Te rog mult sa-mi spui si mie cum a fost!
Petro
de ce nu mai astepti o saptamana pt eco? Ca sigur se va vedea la 12sapt.
O graviduta in al-
!!!Biby

8+
RGE spune:
BIBY multumesc din suflet iubita sper sa nu-i placa fotbalul prea tare ca altfel ma rupe..
va multumesc din suflet la toate..si pt carucior..va pup si numai bine sa ne dea Dumnezeu la toata lumea!!!
fetelor eu caut gimnastica de gravide ca nu se mai poate si mi-a spus si dr sa incep pt ca o sa ne prinda bine..
ROXANA
15+
Sheritra spune:
Bibirox, incearca sa suni la cabinetul Fortis, poate ai noroc si te poate primi cand iti trebuie tie, si nu-ti trebuie nici o trimitere, eco din trim 1 e 1.5 mil, apoi incepe si creste pretul.
Ancacami, eu cred ca voi merge sa fac inot la piscina, s-a anuntat o vara cumplit de calda cu temperaturi ridicate peste 35 gr cum n-=a mai fost de 70 ani, si ma gandesc ca in apa o sa fie cel mai bine si racoros si relaxant, parca nu-mi vine sa merg la o sala de gimnastica : ori voi muri de cald, ori va merge aerul conditionat si daca racesc? Ca de plimbarica pe caldurile alea cumplite no way. Decat pe la 12 noaptea. Of-of ce ne asteapta. Macar nastem pe racoare. Eu am luat doua kile, dar mananc de regim, numai branza pui peste fructe si salate, n-am mai papat si eu o prajitura de nu stiu cand!
Jasmine, eco a fost 4D si 5D. La Fortis. Las’ ca acus o sa vezi ce are bebe acolo la rusinica !
Felicitari AncaD si Roxana pt flacai ! Sa va traiasca !
Petronela, bafta multa deseara sa se vada rusinica cum trebuie !
Gimnastica de gravide se face si la Giulesti.
Shery
13+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
pet.cost2005 spune:
biby - nu pot sa mai astept ... acum m-a programat. Si aici e problema mare cu asteptatul asta ... pai am vrut sa fac eco prin Sistemul Sanitar National si ma programase pt. iunie (asta acum o luna) ... ca sa iti dai seama de cat se asteapta. Si atunci am decis sa ma duc in privat ... cel putin pt. eco ... celelalte examene le fac la "stat" ... Si acum trebuie sa imi citeasca si rezultatele la analizele de sange alea multe pe care le-am facut. In fine, daca nu o fi acum, luna viitoare (ca ma cheama cam 1/luna).
11+
Petronela
anacami spune:
Haideti, ca astazi mi-am facut de cap cu forumul.De saptamana viitoare se pare ca nu voi mai avea deloc timp...
RGE, si eu la fel. Eu am fost in sarcina trecuta la go=imnastica acvatica pt. gravide la Active Center. Au si aerobic (acum si belly-dancing),pregatire pt. nastere, dar se facea pe Grivita si era cam departe de mine.
Am cautat acum pe net si am gasit un club pe langa bdul Unirii (de fapt zpe langa fostul Connex) la care se face si Pilates pt. gravide. Tare m-as duce si eu, probail mai astept o saptamana sa-mi dea ok-ul medicul ginecolog - trebuie neaparat, sa nu fie de ex. probleme cu colul (la sarcina trecuta a trebuit sa intrerup inotul, pt. ca era f. scurt), iminenta de avort,etc.
Acum mi-am comandat si o carte cu acest tip de gimnastica,sper sa ma tin de ea... Daca gasesti ceva te rog sa ne spui si noua
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Shery,inotul este chiar indicat in sarcina: este mai usor dpdv al efortului, preia din greutatea mai crescuta a mamicii,etc. ANoua ne-a spus sa fim atente la piscina, sa nu aiba apa prea clorurata. La gimnastica acvatica pt. gravide cica aveau apa special pregatita, dupa noi intrau si bebelusii (ore speciale pt. aclimatizarea bbilor cu apa). Acum insa nu poti sa stii, nu stiu cat de adevarat este, poate era mai mult de reclama pt. ei...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
oana_r spune:
fetelor, ajutati-ma si pe mine,cele care ati fost in medical.
am avut luna aprilei concediu medical 3 zile,platit 100% si imi iesa mai putin la salar.este normal?
in luna martie am avut 16 zile cu 75% si mi-a dat cu vreo 3 mil.mai putin.acum cica se calculeaza si in functie de luna martie si iau tot mai putin.
14+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos