Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxana, felicitari, scumpo!!! Sa creasca sanatos si frumos micutul George! Se inmultesc carucioarele, ce ma bucur!

Jasmin 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GIMNASTICA pt gravide si eu tot pe net am gasit la Activ Center..mai este in SIR Militari(isamar lady) chiar in complex si www.medicalduo.ro, www.kinetomedica.ro, www.medconsult-milady.ro, www.worldchampionsclub.ro, www.genesse.ro, www.tonusclub.ro..sper sa va ajute acum depinde fiecare unde locuiti cum va este mai aproape...pupici

ROXANA 15+

Mergi la inceput

ANCAMI..sincer acum poti sa-mi spui daca tie ti-a prins bine gimnastica la nasterea lui BB1???

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Gianina, eu merg pe 1 iunie. De-abia astept sa-mi povestesti cum a decurs eco, pe 18 mai.

Mergi la inceput

Kiva, Polisano este intre Piata Unirii si Piata Tineretului, exact in zona numita Budapesta, cum te duci pe Bd. Marasesti, prima la stinga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

RGE sa fiti sanatosi ,creste listuta de carucioare 3-2 ptr fete

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna mamici de fetitze si baietzi!!!

numai surprize pe aici!!!
anca, sa iti traiasca maria!!!! Roxana felicitari pt George!!

Oana r, normal nu ar fi sa iei mai putin! dar nu am pricep la salarii, contabilitate!!

Roxana, zi-mi te rog si mie, azi parca la eco normal pe burtik a vazut sexul lu bebe nu?? ca zilele trecute cand ai fost la eco morfo spuneai ca nu ti-a zis! intreb pt ca eu am programare peste o sapt jumate si atunci voi avea aproape 16 sapt (15 sapt si 3 zile) si sper sa imi zica si mie (desi mi-a zis clar ca pana la 20 de sapt nu imi spune..... ). daca nu imi spune merg la un alt eco (la alt dr) doar ca sa stiu sexul!!!!

ancaD, unde e poza cu fetitza?? ai zis ca o postezi!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

da BB la eco normal s-a vazut..insa initial mi-au spus ca se vede concret la 18 saptamani..adica ai sansa sa mergi sa faci 100 de ecografii si sa nu vada ..."..acum depinde de ecograf, de doctor, etc.....eu la majoritatea s-a vazut la eco morf..al meu a fost mai pudic...seamana cu mine.

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai fetelor dar la eco.morf. ce v-a spus?? Pentru ce se face ecografia asta si mai ales in sapt.12-14???

BB pup fata dulce!!!

O graviduta in al-!!!

Biby
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB il masoara pe bb,pliul nucal conteaza mult,asta da nu stiu ce malformatii,eu am 2 foi de masuratori.Nu pot sa atasez poza ca iti aratam masuratorile

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput