Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

Multumesc anacami si anca. Tocmai m-am trezit din somn (cred ca de la nospa mi se trage)
incerc sa invat cum e in concediu medical
diseara am programare , iar la Dr Iosup poate descopera dumnealui ceva in legatura cu hemoragia de ieri
dar timpul trece greu si pana la ora 19....mai e
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Multumesc ptr. sfat Sheritra. Eram un pic ingrijorata in special ptr. bebeii din burtica din cauza animalutelor. Nu mi-am facut nici o analiza. Miercuri pe 9.05. merg la doctor si atunci o sa aflu mai multe. Weekend placut.
+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri le facem mama de toate ...tie ti-a dat cd?
Jasmin nu am intrat ptr ca am ajuns tarziu acasa si eram rupta de oboseala,am vazut ca m-ati asteptat,imi cer scuze.DVD nu mi-a facut ca tocmai se stricase si a zis ca data viitoare la 20 de sapt.
Mi-a dat o lista intreaga cu masuratori si mi-a zis ca fetita este ffff bine.
Pupicei

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ancadrag, nu mi-a dat nimic pe cd, cu toate ca eram pregatiti, si nici fetelor dinaintea mea, nu i-o fi mers scula.
Kiva, tin pumnii sa fie bine, intreaba daca n-ar fi bun un gravibinon sa faci? Are progesteron ulei care e asimilat mai bine de catre organism decat ovule. Si cat mai mult repaus la pat.

Shery 13+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheti mie mi-a zis ca s-a stricat scula...asta e...data viitoare.
Ti-a zis cand sa mai vii?
Mie mi-a zis la 20-21 de saptamani.

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ancut, pe 6 iunie parca, sau 9? Mi-am facut deja programarea la Iosup, ca nu se stie, la cat de aglomerat e la dansul. Ai vazut ce de culori pe monitor, mi-a arata-o si-n 5D, parca era martianca, nu intelegeam nimic.
A mea statea ca la plaja, cu burtica in sus, a ta cum?
As vorbi numai de ea, nu mai pot de dragul ei.
Pe 15 merg la ta'su la Marinescu, pe 23 la Radoi, si pe 30 eco la Craioveanu.
Maine fac 14 sapt, abia acum simt ca zboara saptamanile!
Tu te-ai latit in solduri? Eu deloc .

Shery 13+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

citesc si ma bucur pt voi ! si imi doresc din tot sufletul sa fie si pt mine bine
am facut si gravibinon la inceput
acum am ramas cu 6 ovule de utrogestan pe zi
incep sa identific niste "zabateri" ale uterului , asemanatoare senztiilor in care se zbate pleoapa ochiului , nedureroase
voi simtiti asa ceva? sa fie contactii ? sa fie altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Numele meu este , si va rog sa ma primiti in ,DPN=8dec2007 !!
Doamne, da`multe mai sunteti, eu mi-s batrana si-o sa-mi vina greu sa va invat,dar din cand in cand am sa intru sa va salut!
Asa ca, bine v-am gasit, va urez muuulta sanatate, si sa ne cu spor!!!!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare burtici.
Ancutz,Sheri,felicitari pentru fetite!!!!!Ce frumos!!!!!Sa va traiasca!!!!!!!

Eu nu trebuia sa vin azi la servici,maine sunt nanasa si a venit o femeie sa ma ajute sa fac curat.Si ma suna sotul pe la 11,30 si imi spune ca am avut iar inspectia muncii pe santier si la 4,30 trebuie sa ne prezentam la ITM cu actele cerute.Si sotul m-a chemat de urgenta la birou ca contabilul nu se descurca fara mine!Si am venit.Sa tineti pumnii sa nu ne dea vreo amenda.

Pupici la burtici!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ancutza mea iubita felicitari pentru fetita!!!! Vreau si eu!!!! Eu ma tot gandesc ca daca mi-e asa rau e din cauza ca e fata dar... nu se stie! Acum ce-o fi o fi!

Mai fetelor eu nu inteleg ceva... voua nu va face ecografia doctorul la care sunteti??? Mie pana acum numai doctorita mea mi-a facut toate ecografiile atat la spital cat si la cabinet.

O graviduta in al-!!!

Biby
8+

Mergi la inceput