Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

FELICITARI Sheri si Anca pentru si ... bebei cuminti tre sa aveti ca au stat numai bine ca sa-i vada mamicile lor ... Sa creasca mari, sanatosi, cuminti, destepti si sa fie cei mai si cei mai!!!!!

Acuma ca am intrat putintel, va salut iar de plecare ca sunt inca in criza de timp zilele astea ... dar sunt ok si am sa mai revin peste cateva zile!

La cat mai multe carucioare pe site-ul nostru ... ca tare multa bucurie aduc!!!!

V-am pe burtici si pe bebici!

Mara 12+

Mara&BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicitari Sheri si Anca pentru copilasi
Fetelor, imi recomandati si mie un laborator "serios" (citat dr meu) din Buc unde sa imi refac analizele de rubella? Cica nu am anticorpii de rubella, lucru greu de crezut dar si ingrijorator tinand cont ca eu lucrez la o farmacie, adica cu public si chiar public bolnav :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ancutz, tu cand ne spui?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hello,
Ce frumos - au sosit deja carucioarele!
Felicitari pentru & Alfa_anca &Sheritra!
Sa creasca mari, sa va traiasca si sa va umple inimile de bucurie si implinire pe calea vietii.

Dama,bine ai venit in mijlocul nostru.

paulat, Felicitari pentru gemeni!

fify, Sa ai grija de tine. Incearca sa te odihnesti cat mai mult. Iti doresc toate cele bune.

In ceea ce ma priveste,in dimineata aceasta am fost cat pe ce sa insa, situatia se mentine. Am papat ceva si ma simt mai bine.
Sarcina mea fiind cea mai micuta din grup, mai este cale lunga pana v-om afla si noi ce anume port in burtica insa, m-am pus sa studiez cateva nume ca atunci cand va sosi momentul sa fiu cat de cat pregatita.

My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Sarcina mea fiind cea mai micuta din grup, mai este cale lunga pana v-om afla si noi ce anume port in burtica insa, m-am pus sa studiez cateva nume ca atunci cand va sosi momentul sa fiu cat de cat pregatita.

Si la ce concluzie ai ajuns? Ce nume ai pe lista preferitelor?

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

TANAM TANAM TAM TAM !!! Inca un carucior !!! Se pare ca o sa fiu mamica de FETITA !!!!

80% sanse, asa a zis doctorita ! Asa ca azi am vazut-o in clar pe micuta noastra Sophia !!! Perfecta, cu manute cu cate 5 degetele, cu picioruse, inimioara, ochisori, urechi si gurita, ce mai, un bebe mic la numai 5.3 cm !!!

11s

Mergi la inceput

si am modificat si semnatura asa cum se cuvine !

11s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

hahhaaaa ... mihuta 80% sophia ... . Felicitariiiiii sa va traiasca pitica !!!!!!
Imi place si sophia ... numele ...

Vad ca ai 11 sapt. ca mine ... sunt deci sanse sa vad si eu ceva maine la eco? Ce m-as bucura ... sunt prea curioasa ....

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

quote:
Originally posted by Gina M

Si la ce concluzie ai ajuns? Ce nume ai pe lista preferitelor?

11+
Petronela

PetronelaAm ajuns la concluzia ca acest raspuns atarna greu in momentul de fata! Nu am intocmit inca, o listuta a preferintelor insa, cred ca o voi face curand.
Voi, intre ce nume oscilati?!

My Baby Development!

Mergi la inceput

Petronela, daca faci eco morfologica ai multe sanse sa afli. La o ecografie normala ma indoiesc, pentru ca nu se vede nici pe departe ca la ecograful pentru morfologica.

Multa bafta !

11s + Sophia 80%

Mergi la inceput