Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

gina - noi pt. baietel avem ideile ff clare Alexandru ... pt. fetita suntem inca in ceata ... numele preferate ar fi totusi Cristina, Silvia, Raluca ... dar inca nu suntem decisi.

mihuta - scuza-mi ignoranta ... care-i diferenta intre o eco normala si una morfologica ... explica-mi, daca stii, mai cu termeni comuni, nu medicali.

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Anca si Mihuta felicitari pentru carucioare
Cand va aud ca ati aflat sexul bb-ului parca nu mai am rabdare pana sambata dimineata sa ajung si eu la doctor. Sper sa se vada si sa nu ma dezamageasca

AncaD ca de obicei ne tine in tensiune.....

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Eu zic ca vine cu ....asa simt eu

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Probabil ca ecograful (ca masinarie) este mult mai performant, mareste mult mai mult si arata imagini foarte clare. Noua ne-a aratat niste imagini in 4D de ne-a dat pe spate ( bine, eu eram deja pe spate, ca asta e pozitia ), efectiv am vazut cum arata in realitate, pacat ca nu am scanner sa le pun sa vezi despre ce vorbesc. Desi are doar putin peste 5 cm, i-am vazut fata si manutele cu degetele si piciorusele si inima si inichii, pana si urechile.

11s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

SA-TI TRAIASCA SOFIA!! SANATOASA!FRUMOASA SI DESTEAPTA!

ancutaunde esti???

sheri, mihutavad ca fiv-oasele au inceput cu si sunt primele cu carucioare ceea ce ca ma bucura enorm! urmez eu cu paulat, ambele cu . Oare ce ascundem in burtic???

petro, gina si noi suntem in ceata cu numele...nu stim, doar ca pe fetita o s-o cheme ANA

imi trimite si mie cineva parola de la user-ul comun, n-o mai am..in PM

Azi mi-am comandat primi pantaloni de , la TARA FASION..aici pe Dc.

PUSSI 8 fix

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hai ca-ti trimit eu daca, nu a facut-o inca altcineva.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Multumesc Pussi ! Nu-i asa ca te simti ca un cadou nedesfacut de Craciun ? Eu tocmai ma uitam pe net sa vad cat de corect e sexul bebeului ( control freak, control freak ) si m-am cam desumflat ca vad ca nimeni nu spune nimic clar de sexul bebelusului inainte de 18 saptamani. Hmmmm ! Vreau sa stiu sigur , ca sa-i pot planifica viata de pe acum!

11s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aaaaa ... daca tine de aparat atunci cred ca va fi morfologica. Uite asa arata samburelul nostru la 7 sapt. cu acelasi aparat de care iti vorbesc ...

11+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Anca, merci mult, m-ai linistit in legatura cu programarea la Iosup. Da, vad ca nu sunt numai eu in situatia asta, cu burtica. Doar ca nu ma gindisem niciodata ca in 2-3 zile ar putea sa creasca atit, e socant. Deja lumea a-nceput sa spuna ca sunt grasa desi n-am decit 50 kg, nu m-am ingrasat pe nicaieri decit ca mi s-au umflat sinii care si asa erau destul de mari si burtica. In rest, totul e la fel, dar creez impresia de grasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mihuta numai sa nu fi soacra rea

petroma bag si eu ca .eu stiu ca diferenta intre eco normal si morfofetala nu tine de aparat. La eco normal..ai vazut si tu cum e, iar la morfofetala se masoara o gramada de indicatori, daca vrei..sunt cei pusi de Sheri in poza. Daca maresti poza sunt citeti...

PUSSI 8 fix

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput