Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
din poza, se pare ca ai fost la Fortis,nu?
Anca,vad ca ai pus si tu semnatura cu carucior albastru! Waw! Si numele ales de tine este frumos!
Hai ca acum chiar ca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare (mai si rimeaza...). Soacra mi-a facut nu stiu ce test cu sare-zice ca este fetita, o colega mi-a facut testul cu verigheta-zice ca este baiat, mai am doua colege care zic ca nu ma vad mama de fetita (?!?!) si ca preconizeaza tot baietel...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by anacami
din poza, se pare ca ai fost la Fortis,nu?
Anca,vad ca ai pus si tu semnatura cu carucior albastru! Waw! Si numele ales de tine este frumos!
Hai ca acum chiar ca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare (mai si rimeaza...). Soacra mi-a facut nu stiu ce test cu sare-zice ca este fetita, o colega mi-a facut testul cu verigheta-zice ca este baiat, mai am doua colege care zic ca nu ma vad mama de fetita (?!?!) si ca preconizeaza tot baietel...
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si bb2
Pai am pus, ca mie mi-a spus Tutunaru de ieri, dar nu aveam nume, iar eu la Iosup merg sapt viitoare. Abia astept. Si acuma sper sa sflu cat mai multe de la fetele care merg azi
Anca
13+
Matei Nicolae
pet.cost2005 spune:
Woooowww ... a aparut si primul "barbat" al odiseei ... ![]()
anca - felicitari si tie pt. flacau !!!!!! 

11+
Petronela
alfa_anca spune:
A, mi-am adus aminte, la mine bunica mea de la inceputul sarcinii mi-a spus ca e sarcina sigura si ca e baiat, bazat pe nu stiu ce a visat ea :). La inceput nu prea am crezut-o, sau nu vroiam sa cred, dar pe urma incet incet am inceput si eu sa presimt ca e baiat si ute ca acuma se adevereste. Numai mama-soacra care a avut 2 baieti si tare si-a mai dorit si o fetita a zis ca dansa pana la nastere tot o sa spere ca e fetita
.
Acuma abia astept sa vina si AncaDragoman cu vesti de la eco.
Hai Anca, Hai Anca 

.
Anca
13+
Matei Nicolae
Sheritra spune:
Anacami, si mie mi-a facut o prietena testul cu inelul, si mi-au iesit trei copii, doua fetite si-un baietel, acu eu la doi spun stop, dar poti sa stii cum e viata? Prima oara fetita a zis verigheta ca e.
Andrrea, tin pumnii sa fie fetita, Iosup a zis ca de cele mai multe ori feelingul mamei e corect si indica clar sexul.
Anca, sa-ti traiasca baietelul, f frumos numele, nici nu-l nasti bine si-l sarbatoriti de sf Nicolae, e cadoul vostru din cizmulita ca n-ati fost cuminti, nu
?
La Fortis am facut eco, ti-l rasuceste Iosup pe toate partile de zici ca-i titirez, i-a verificat (sub ochii mei) vezica, nasul, inima (are 4 camere), toate oscioarele, rinichii, si a durat juma de ora.
Eu m-am dus pregatita cu DVD-UL, dar din pacate a zis ca nu inregistreaza, nu mi-a spus daca e defectiune temporara, acum doua luni stiu sigur ca inregistra.
Mi-a aratat si fetita color, superba, eu zic ca seamana cu mine, a zis ca are capul dezvoltat pt o premianta cu coronita, daca nu va fi asa el e de vina
!
Pussi, u o sa faci baietei, sa patram echilibrul in natura 
Shery
13+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
pet.cost2005 spune:
sheri - atunci daca presentimentul mamei nu da gres, asa cum ti-a spus dr., eu o sa fac baietel ... de altfel asta mi-a si iesit la "testul" cu verigheta ... si din pacate numai unul, desi mi-as fi dorit 2
... in fine, sa fie si asa, numai sa fie sanatos !!!
11+
Petronela
alfa_anca spune:
Da Sheri, cam asa va fi cu sarbatoritul, deocamdata la numele astea ne-am oprit, eu nu vreau sa renunt la Matei, iar sotul nu renunta la Nicolae, asa ca am zis ca pe punem pe amandoua. Dar mai stii ce ne mai trece prin cap pana la nastere?
La Fortis voi merge si eu, dar pe Anca o auzisem de CD nu DVD, tu stiai sigur ca pune si pe DVD? Oricum eu cred ca o sa ii sun inainte, macar dc au defectiune ceva sa nu ma mai agit degeaba sa ma duc cu ceva suport. Off, acuma parca mi se pare o vesnicie pana sapt viitoare, cred ca e ceva superb sa il vezi pe bebe juma de ora pe toate partile. Eu de la 5 minute cat imi face Tutunaru eco si sunt lata de emotie, dar juma de ora???
Anca
13+
Matei Nicolae
andreea1002 spune:
Shery, sper sa ai dreptate cu feeling-ul.![]()
Vreau sa zic ca am visat de o gramada de ori ca o sa fac o fetita, insa toti in jurul meu imi zic ca o sa am baiat.
Pana la urma, stii cum e, nu conteaz ac este, sanatos sa fie...
15+
Andreea
pet.cost2005 spune:
Deci o mai asteptam si pe ancadragoman cu vesti despre carut??? Ce de noutati azi ... mie oare nu imi spune maine nimic despre sexul bb-ului??? Visez si eu ... cred ca e prea devreme ...
11+
Petronela