Mamici de noiembrie-decembrie 2007(18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Buna fetelor. Nu am scris de mult, sper sa nu va suparati pe mine.Am citit m-ai toate mesajele dar in limita timpului de la servici. Daca vreti sa ma treceti si pe mine UM 20.feb., DPN 27.nov, si graviduta cu gemeni. Dr. la care merg este Marinescu Buc. Va multumesc.
+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pai CD e DVX sau DVD, daca poate inregistra pe DVD poate si pe DVX.
Eu la prietena mea vazusem DVD, d-aia mi-am luat si una si alta. Mai era o fata la coada care avea DVD.

Iar cu sexul, ce-am primit cu asta ne multumim si suntem fericite, si ni se pare ca exact asta ne era dorinta, ce sa-i faci, la unul nu poti avea pe toate odata.
Poate la Pussi vine barza si cu fetita si cu baietel, si are de toate in brate!

Shery 13+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Wow Paula, cu gemeni? Sa-ti traiasca, ai facut FIV sau IA?

Shery 13+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Vai ce ma bucur pentru voi Anca si Sheritra !!!
Sa va traiasca si sa creasca mari si frumosi si sa va bucurati de ei !!
Gata, puteti merge la cumparaturi de hainutze si toate cele :)
Eu la 12 saptamini as putea sa vad ce e, ca ma duc saptamina viitoare la eco?
Am mai vrut sa va intreb ceva, cind ati mers si v-a masurat pliul nucal, eco morfo.. ati cerut anterior sau cind ati ajuns acolo v-a facut el pur si simplu, sau ati cerut voi?

------------------------
Flory 11+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

buna fetelor ! Eu intru mai rar , dar acum am recuperat ce ati scris. Vinerea trecuta m-am duc la echo sa aflam ce avem...si...nici nu m-a urcat bine pe masa ca-mi spune dr :"iubita,iminenta de avort, fuguta internare".Am iesit azi din spital, dupa o serie de tratamente, injectii,parca ma simt mai bine. Pana luni imi bate inima necontrolat.Abia atunci aflu cum e bebele, daca e bine, ce sex are.
Mi-am facut testul cu verigheta,iese baiat,dar cum l-ati facut voi de stiti cati copii veti avea?
pup toate burticile.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Woooowww anca,felicitari,avem 2 carucioare
fify,multa sanatate,va fi totul bine

14+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Da Sheri, eu sunt oricum foarte multumita, important e sa fie sanatos, ca pe urma ii mai face mama si cu tata si surioara sau fratior, ce-o da DD.

Anca 13+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Felicitari mamicilor de si . Sa va bucurati de ei si ei de voi!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+

Mergi la inceput

Pufulet, se vede sexul daca sta cum trebuie, nu cu spatele, fireste depinde si de aparat cat de performant este.
Pt toate aceste amanunte de morfo trebuie mers in principiu la un doctor specializat in ecografii, care stie ce sa faca dupa varsta sarcinii. Si se pricepe si sa vada mai bine sexul chiar mai devreme. Oricum aveam listuta (in cap) de intrebari : prezenta osului nazal, nivelul IR-urilor, pliul nucal, eventuale malformatii. Dar n-a trebuit sa-l intreb nimic, le-a spus singurel, fara sa-l fortez !
Fify, ma bucur ca totul e bine cu tine ! Sa ai grija in continuare de burtica. Dar cum si-a dat seama inainte de a te urca pe tron?
Cu verigheta a fost asa (in rasul intregii asistente, normal) a legat cu o panglicuta (caci aveam in dotare) destul de lunga o verigheta, si venea la fiecare fata in parte, te punea sa tii palma stanga semiintinsa (la nivel piept) cu degetul mare desfacut de celelalte, si tinand de un capat al sforii, a plimbat in sus si in jos printre deste pana atingea verigheta pantecul, sus-jos de trei ori, apoi ridica ata pana inelul era de-asupra mainii si statea nemiscata, dupa cateva secunde inelul incepea sa se miste usor, apoi de era fata facea rotocoale, de era baiat o miscare de dute-vino viguroasa (sper ca nu era invers). Apoi freca inelul in mana « sa se racoreasca » si facea din nou pana nu se mai misca deloc inelul. La mine a facut schema de trei ori, la altele numai de doua sau o singura data.

Shery 13+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anca !fecior frumos si sanatos! spor la cumparat masinute

sherieu vreau si cuc si pupaza. Taticul vrea pupeze, daca am cuci..sa mi le tin

PUSSI 8 fix

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput