Cluj rulz! - 70
Raspunsuri - Pagina 14

asi spune:
Buna dimineata!
Noi un pic mai bine.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

sunshine4ever spune:
Cristiana bine ati reventi acasa, sa dea DD sa te bucuri ci tami mult in viata laturi de cel doau comoare ale voastre, sa die sanatosi si impliniti in viata. Imi cer mii de scuze ca desi am zis ca vin la tine fiin clinica la doi pasi nu am reusit din cauz alucrului dar nu in totalitate trebuie sa spun ca nu ma resit s aflu nici in ce salon ai fost. sper sa ma ierti.
in asteptarea unui ingeras

asi spune:
Da' ce-i cu voi fetelor?
Chiar asa de ocupate sunteti?A venit vara si nu mai e nimic de zis?
Magdutza tare amestecat mai scrii.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

arleena spune:
stanca, simona ....azi ma duc la flo&jo....sper sa-mi gasesc ceva pe masura mea...
carrie bine ati venit acasa.sa traiasca carina!!!! de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

olim spune:
SALUTARE TUTUROR
Is tare bucuroasa ca mai avem 2 saptamani si suntem acasa, si imi vad casuta de la Cluj.Sper sa o terminam repede de finisat si sa fac repede mult promisul chef
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa sa aveti+12

mariana tache spune:
Stanca, mi-ai facut seara! iti explic maine la tel de ce. Doamne, cum ne mai asemanam noi in toate cele
Olim, doar 2 saptamani mai sunt pana veniti acasa?!?! ce mai trece timpul! parca ieri iti cautai apartamanet si ne innebuneai
cu casa sau ap. abia astept sa ne vedem!
Si atribui si eu trupei pt slaba activitate de azi!
Noapte buna!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

sunshine4ever spune:
Asi da am observat ca am incurcat literele , de obicei graba strica treaba.Altadata cind ma grabesc nu mai scriu astept sa imi termin treaba apoi m asez ep forum. Scuze
in asteptarea unui ingeras

carrie spune:
neata fetelor, prezenta si eu da sper ca io-s scutita o perioada de bilutza neagra ca am invoire
suntem bine, incerc sa pun azi poze si sa revin cu detalii da tare mi-e comprimat timpul.Carina e tare dulce, papa bine, face nani, noaptea papa cam de doua ori, ma rog sa fie tot asa.Thea e indragostita si fascinata de ea, suntem ff atenti ca de ate ori o laudam pe cea mica sa o laudam si pe ea, cand o tin eu pe Carina, Mihia o ia in breate pe Thea si invers asa ca nu e geloasa ci e fericita de noua situatie.
azi dimineata am avut cor de gagici, Craina plangea ca o durea burtica si Thea ca s-a lovit la mana.
acuma una e la gradi cealalta doarme asa ca fug la dush si sa incerc sa dorm umpic-desi nu reusesc deloc in timpul zilei...da-s cam zombie...
intrebare: n-are careva un cantar electronic de bb de imprumutat?
magda multumesc mult de intentie, stai linistita in privinta vizitei, oricum salonul nu era mare, era si f cald deci nu aveam conditii chiar propice de primire musafiri
no va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

jozsaerika spune:
salutare fetelor
intr-adevar slaba activitate pe la noi ...
atunci va povestesc cate ceva eu ....ieri am avut o dupa-amiaza superba..sotul a venit mai repede de la job a impachetat ceva de-ale gurii, luat copil de la gradi, nevasta de la job si mers la picnic
(avem noi una bucat pamant spre Finisel-sub padure)soare ,liniste, ciripit de pasarele
de 2 ani tot planuiesc un concediu la mare ...deja cred ca rad colegii de mine
cautare pe net ...intrebari la toata lumea si apoi nu ne iese treaba cu marea
....anul acesta am luat-o de la capat cu cautarile si nu stiu unde sa mergem ?????? sotzul a zis ca litoralul romanesc este exclus plus ca lui nu-i place aglomeratia din statiuni ii place sa pescuiasca deci pt. el cred ca ar merge Croatia (vre-un satuc de pescari) dar pt. copil ma gandesc la Italia -Lignano unde au si bazin cu apa incalzita pt. copil si alte distractii pt. copii ....sunt nehotarata
iaca amu' aveti ce ceti
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze

nana_sim spune:
Bine, fie, sa va zic si eu cate ceva!
Mi-a inflorit rugul de zmeura din gradina, am deja cateva capsunele mici si verzi, seara udam gradina iar dimineata bem cafeaua acolo si ne minunam de cat de simpla este fericirea