2 liniute

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

ceau dragelor!!!
sunt un pic confuza....nu am avut rabdare pana joi cand am programare la medicul meu si am fost la alt medic care mi-a facut eco si mi-a spus ca nu se vede nimic!!!???!!! si ca testul de sarcina(unde mie mi se par 2 linii super clare, asta la testul de ieri) nu este foarte clar!?!
sunt super confuza....ati mai patit asa?
m-a trimis sa-mi fac bHCG si o sa am maine raspunsul!!!
lamuriti-ma voi! ati trecut prin asa ceva?
va pusicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adia draga, nu te stresa inca
Cel mai probabil sarcina e prea mica sa se vada, in mod normal se vede de la 5 saptamani incolo. Daca testul ti-a iesit cu 2 liniutze clare, nu este motiv de ingrijorare.
Sa ne spui cum ti-a iesit analiza la sange,sunt super curioasa. Eu sunt sigura ca e bebe, doar ca se ascunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Amelia, Felicitari sa ai sarcna usoara fara probleme, Adi iti tin pumnii sa fie totul in regula si sa fie bebic

DM

Mergi la inceput

ceau dragelor!
mi-am facut testul de sange si mi-a iesit 330 (>25 inseamna pozitiv)!
deci ....SUNT!
maine, luni, trebuie sa repet testul. asa mi-a recomandat medicul meu casa ma linistesc! si valoarea a zis ca trebuie sa fie cel putin dubla! abia astept sa mi-l faca maine! deci maine seara va voi scrie noile vesti!!!
Va pup si sa-mi tineti pumnii!!

Adia

Adia

Mergi la inceput

Adia sa fie intr-un ceas bun! Ti-am zis eu sa nu te agiti inca.Iti doresc sa ai un bebic frumos si sanatos si o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Buna Fetelor
Si eu mi-am facut maine(8.05.2007) programare la doctor sa vedem ce zice.Dar sunt sigura ca totul o sa fie bine.Va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Amelia tinem pumnii sa fie bine. Sa ne spui si noua cum a decus.

Mergi la inceput

Adi felicitari, DD sa iti dea sarcian usoara si fara probleme
Amelia sarcina usoara

DM

Mergi la inceput

ceau burtici gogonici!!!
azi a fost ziua cea mare cand am repetat bhcg si a iesit 1200. am vb cu medicul si a zis "asa mai merge". sunt fericita!
azi am avut o zi grea la servici, asa ca sunt super obosita!
va doresc somnic usor! va pup!

Adia

Mergi la inceput

FELICITARI Adi sa ai o sarcian usoara si fara problem, sa nasti un bebic frumos si sanatos Sper ca intr-o zi si al min ese va intimpla minunea.
Amelia

DM

Mergi la inceput