2 liniute
Raspunsuri - Pagina 2
kitzy spune:
Amelia, felicitari
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos!
Si noi incercam de vreo 3 luni si nici un semn pana acuma. Sper sa am si eu parte de cele 2 liniute cat mai repede!
adiagrozav spune:
buna! de 2 zile am aflat ca sunt si eu insarcinata!!! sunt foarte bucuroasa! sper sa ma primiti cu bine pe forum!
amelia spune:
quote:
Originally posted by adiagrozav
buna! de 2 zile am aflat ca sunt si eu insarcinata!!! sunt foarte bucuroasa! sper sa ma primiti cu bine pe forum!
Bine ai venit si iti urez o sarcina usoara si bebe sa fie sanatos.
kitzy spune:
Buna Adia! Felicitari si tie pt bb!!! Ma bucur asa de mult cand vad ca mai apare cate una! Vreau si eu sa fiu printre voi....
ile77 spune:
Felicitari Amelia!
Sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina usoara si un bb frumos!
Fericirea data de cele 2 liniute nu se compara cu nimik.
Ile si Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
claudela spune:
Felicitari!Sa dea Dumnezeu sarcina fara probleme si bebel frumos si sanatos!Ai grija de tine!!!
L5845 spune:
adia Felicitari! si sa dea DD sa tii in brate un sanatos , voinic si mancacios. Dar pana la momentul "Z", o sarcina usoara si fara probleme.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
adiagrozav spune:
Va multumesc mult pentru urari!!!
Mi-am facut intre timp si programare la medic pentru joi 10.05 la ora 8 seara, abia astept sa merg sa vad ca este totul bine!!! si sper pana atunci sa-mi inving teama!?! teama ..... provenita din luna decembrie cand am pierdut o sarcina 5/6 saptamani oprita in evolutie.
Si eu va doresc voua bebelusi sanatosi si frumosi!!!
iar pentru cele care mai au inca "de lucru" SPOR LA TREABA!!!
Va pup!
Alina spune:
Amelia,
Felicitari!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Iti amintesti,noi ne-am tinut de urit si in 2001-2002,pe forum?Sper ca in curind sa-ti iau exemplu()!
Alina