2 liniute
Buna fetelor,
Va scriam cu cateva luni in urma ca vreau sa am un bebic.Se pare ca s-a produs miracolul.Pe 30.04 mi-am facut testul si.....2 liniute.O sa mai fac unul maine si apoi ma duc la doctor.
Sunt alaturi de toate aspirantele si le doresc mult noroc!
Raspunsuri
kla78 spune:
felicitari!!!sa ai parte de o sarcina la termen,fara probleme iar bb sa se nasca sanatos si mancaios!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Laura Ioana spune:
Felicitari, Amelia Sarcina usoara si bebe sanatos! Te asteptam la mamici de ianuarie-februarie 2008, in gasca zuzelor fericite
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
Liana30 spune:
Felicitari Amelia!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Alexia26 spune:
Buna fetelor! Nu de mult ne-am hotarat si noi sa avem un bebic, dar se pare ca am o mica problema...un miom uterin seros. Din cate am citi nu e chiar asa de periculos, dar medicul al care am fost mi-a recomandat operatia.
Se pare ca-mi e sortit sa mai astept ceva timp pana sa devin mamica, dar eu le urez o sarcina usoara, un bebesul sanatos si frumos celor care deja au ´¨2 liniute´´.
zouzounaki spune:
Amelia felicitari! sa fie intr-un ceas bun...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
L5845 spune:
AMELIA FELICITARI!!! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un sanatos tun !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
amelia spune:
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns.Va doresc si voua tot ce imi doresc mie si sa dea Dumnezeu sa vina si la voi bebelu.Va pup si va tin la curent.