Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

merci jadi. si ai tai sa fie sanatosi!

+25 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata la pranz,

LA MULTI ANI, LUNA!!!
LA MULTI ANI, ANCA!!!

Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi. Va urez nastere usoara si bebei cuminti si mancaciosi.

Otilia, iti urez insanatosire grabnica. Sunt f pacatoase problemele digestive in sarcina pt ca pot declansa contractii, sper ca tu sa nu ai parte de asa ceva. Dar intreaba dr cand mai mergi la eco daca totul e in regula si cu ccc colul.

Michidutza, felicitari pt cavaler, sa-ti traiasca.

Mioara, lasa familia sa vorbeasca, voi si bebeii sa fiti sanatosi, asta conteaza.

Aylin, odihna placuta.

Brazuca, daca nu-ti fac rau, poti manca la liber. Numai sa le speli f bine, mai ales daca nu esti imunizata la toxoplasmoza.

Pe mine ma cam supara contractiile, tot am de vreo 2-3 ore incoace, nu sunt puternice dar nici nu se opresc. Asa ca nu o sa va stau prea mult pe cap azi.

Pup fetele, o zi buna,

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

'Neata si de la mine!
Luna sa ai o zi asa frumoasa ca tine (cu sau fara meshe..) Si daca nu primesti flori iti trimit multe multe de la mine...... apropo de asta eu nu l_am iertat pe barbati-miu l-am amenintat ca ii voi aduce aminte in fiecare zi pana imi cumpara...deocamdata nu am rezultate
Anca La multi ani!

MADA 23+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Otim sanatate multa, de bebe nu-ti fa griji, recupereaza el!

Anca sanatate si fetitei tale.

Michydutza felicitari pentru

Sper ca n-am uitata pe careva, ma cam lasa neuronul.

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Fetelor, chiar ma coplesiti cu urarile!
La multi ani si tie, Luna!
Va multumesc inca o data tuturor ! Daca fac o lista cu uratoarele ca sa va multumesc, risc sa omit pe cineva si nu vreau!

Deja ma simt mult mai bine cu raceala, si Roxi s-a mai inviorat, nu mai are febra. Acum vin de-afara, am fost sa iau un tort, la fel cu cel pe care l-am avut la nunta, dar mai micut, asa ca va trimit cate o felie macar simbolica!

Pupici!

Anca
Mami de Roxana, 26.08.2005 si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mai fetili, ia ajutati-ma si pe mine sa ma dumiresc ce-i cu dimensiunile lui bebe. Eu inteleg asa: daca o sarcina are, sa spunem 27 de saptamani de la UM, e firesc ca bebe sa aiba masuratori corespunzand varstei gestationale 25-26 de sapt (ca doar nu l-am conceput in prima zi a UM, nu?). Astea e situatia normala. Daca sarcina are 27 sapt de la UM si bebe masuri de 27 sapt gestatioanle, asta inseamna ca a luat-o un pic inaintea mediei, nu?

Aberez? Ca nu prea inteleg eu de ce nu e in regula sa fi bebe mai mic decat sarcina de la UM...

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

liadorian - nu, se socotesc saptamani gestationale de la UM, deci 27 de saptamani inseamna 27 de saptamani, nu 25 ale lui bebe, ca d-aia in final avem 40 de saptamani. altfel s-ar spune ca mama are 40 de sarcina, dar bebe are 38.
eu asa consider.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutari tuturor !

La multi ani sarbatoritelor zilei :Luna si Anca !

Lavinia , felicitari pentru grasulina !

Valen , ma bucur ca ai mai dat vesti despre tine !

Si eu am fost la dr ieri si mi-a spus sa o mai caut intre 15 si 20 mai ,daca ma simt bine pina atunci , sa stabilim data marelui eveniment .Prin urmare va fi undeva in jurul datei de 20 .Acum eu hotarasc ce zodie va avea bb3

Otilia ,multa sanatate ! De aseara si baiatul meu cel mare se simte la fel ca tine .Varsa tot si are diaree .Si nu de mult a mai trecut printr-un episod de enteroviroza ,cam acum o luna jumate

GABI36+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Brazuca, bravo tie, mami decurcareata ce esti! Te-au boscorodit babele alea dupa ce ai plecat, fii sigura, dar macar nu au adormit pe scaun de plictiseala! Le-ai dat un subiect de forfecat. Ca ele pe vremea lor... Stii tu!

Mioara, ce fain ca te-ai apucat de aerobic! Pentru mine statul in picioare sau spalatul vaselor sunt sporturi extreme, asa incat... Da-mi vine si mie randul!

Mihaela, felicitari pentru fecioras! Sa va bucurati unii de altii si sa fiti sanatosi! Sa nu radeti, da' mereu m-am gandit ca mamele de baieti au asa, o stofa anume...

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana
altfel s-ar spune ca mama are 40 de sarcina, dar bebe are 38.
Anca

Desi cred ca asa e logic! Doar nu-l concep pe bebe chiar in prima zi a UM. Varsta gestationala a sarcinii e, in medie, cu 10 zile mai mica decat UM. Calculam totul incepand de la UM fiindca data asta e sigura, spre deosebire de data conceperii bebelusului, ca nu poate fi decat aproximata.

Acu, cine stie? Calculele astea ma baga de tot in ceata. Abia m-am dumirit cum sa calculez in ce luna sunt, si mia-m gasit alta bataie de cap.

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput