Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Luna, daca vrei sa te mai vada cu ochi buni vreodata sa nu il pui sa asiste la nastere in direct sa nu il stressezi prea tare. Cica e socul prea mare pentru anumiti barbati deci pentru toti .
Ma duc sa mananc ca am o foameeeeeeeeeeee!
Deni & Vlad & Tudor
Oricum el la inceput o tinea una si buna ca va sta cu mine si se va uita direct... acolo sa vada cand iese fie-sa. I-am zis ca nu la mine, daca vrea sa vada cum sa-si ia documentare de pe discovery. Il las sa sta cu mine cat timp nu imi vine sa-i sparg capul dar doar in partea de sus (adica pe langa mine, fara sa se uite sub "fusta"). Mi-a mai zis o prietena ca sotul ei nu prea a mai vazut-o sexoasa dupa ce s-a uitat la... iesire.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
X-ray spune:
pai cand ai vazut cum a iesit un pepene pe gaura cheii ti-e cam greu sa mai bagi cheia,pare atat de mica....
intrebare pt fetele care au vazut la romexpo si kidex preturi: carucior chicco 3 in 1,adica landou,scoica si sport e scump la 13 milioane?e aici la oferta la un magazin de copii.mie mi se pare acceptabil.
alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
pai cand ai vazut cum a iesit un pepene pe gaura cheii ti-e cam greu sa mai bagi cheia,pare atat de mica....
alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Luna 25 sapt+
Ioana75 spune:
alina, nu m-am uitat la preturile carucioarelor, dar eu am un chicco 3-in-1 de acum 2 ani si am dat 11 mil pe el la oferta - deci 13 mil mi se pare ok (sint sigura ca e o versiune mai noua).
Am gasit intre timp si textul ordonantei cu plafonul; cred ca plafonul de acum 2 ani era mai mare; ma duc sa zgirii niste masini prin Piata Victoriei - cum e posibil sa dea legi din rau in mai rau?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
asa.....care va sa zica
ioana ne duelam care sa trimita dvd-ul lui anto? te bagi?
cu concediul....da e super. daca vreau pot deja sa nu mai merg. am exact o luna concediu de odihna
am inteles cu condusul. o sa conduc pana simt eu ca nu mai e ok.
eu azi iar am avut contractii.....
si trebuie sa ma pastrez ca sambata ma paste o nunta.
si m-am tuuuns!!! ca, vorba lunei, parca era o bidinea
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
X-ray spune:
ioana dar e ok,nu ai avut probleme cu el asa-i? prietenele mele care sunt gravi(ne suflam in ceafa una la alta cu DPN-ul)m-au delegat pe mine sa "avizez" carucioarele...pe site le ei e 1230 ron cam tot atat cu transportul...
luna eu imi doream fff mult sa nasc natural,fara epidurala cu sotzul de mana...(cred ca am vazut prea multe filme)mi-a spus ca "daca ma iubesti putin lasa-ma afara te rog ca o sa lesin".parca el o sacoate nu eu.oricum fac cezariana ca nu e dupa mine.el e asa de bucuros....ma credea in stare sa-l pun sa vada cum e sa faci la propriu un copil!
alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
jadi spune:
Sunteti de coma, auzi pepene pe gaura cheii!
Eu zic ca e socant sa vezi cum iti naste nevasta ori e sadic cum avem niste prieteni de familie care ne tot indeamna la vizionarea casetei cand a nascut nevasta-sa!
V-am trimis pe emailul comun ordonanta si normele, pentru cine vrea sa le studieze, sunt actualizate la 1 ian 2007 din indaco!
Deni & Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Helou,
Luna, f reusite suvitele si-ti sta f bine, esti mumoasa rau.
Mioara, ce dragut ca esti graviduta in acelasi timp cu sora ta. Ea cand are DPN-ul?
Ioana, Aylin, asa ma gandeam si eu cu dvd-ul, ca ar trebui pus intr-un plic cu bule.
Nu e nici o graba fetelor, pana la cateva luni dupa nastere nu ma vad facand pe sportiva. Tinem legatura si vedem cine mi-l trimite.
Sotul meu a asistat la nastere dar a stat langa umarul meu, nu prea avea ce sa caute in fata, eu nu mi-am dorit niciodata poze sau filme cu expulzia. Insa mi-a zis ca si de unde era l-a vazut pe Victor iesind, ce sa-i faci daca e inalt.
In mod cert nu e ceva "sexy", dar asta e si ideea, sa fie implicati sotii si cand e greu nu numai cand e rost de hatzaiala.
Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
...mi-a spus ca "daca ma iubesti putin lasa-ma afara te rog ca o sa lesin".parca el o sacoate nu eu.
alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
De mana o sa-l tin si sper sa nu ma enervez si sa stea cu mine acolo pana la final, insa nu vreau sa se holbeze la...gaura cheii.
Aylin baga poze.
Luna 25 sapt+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
... niste prieteni de familie care ne tot indeamna la vizionarea casetei cand a nascut nevasta-sa!
Deni & Vlad & Tudor
Hai ca asta ar fi chiar culmea, sa mai pun si caseta sa se holbeze prietenii la putza mea! Eu nu vreau caseta insa si daca as filma nu cred ca i-as arata-o nimanui.
Anto mersi. Cum te simti azi?
Luna 25 sapt+