Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
i_ulia spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
iulia, articolul 10 pe care l-am citit eu difera de articolul 10 pe care l-ai scris tu. Uite cum scrie pe site-ul de pe care citesc eu: ART. 10 alin. (1) Baza de calcul a indemnizatiilor prevazute la art. 2 se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni pe baza carora se calculeaza, conform legii, contributia pentru concedii si indemnizatii, din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare. Nu vad nici o restrictie aici, cred ca au mutat-o in alta lege. Daca nu gasim noi legea intreb pe tipa care se ocupa cu asa ceva la mine la serviciu.
Anca, eu lucrez pe bune, nu inteleg cum lucrezi tu "pe rele". Eu am stagiu de cotizare 12 luni, muncite.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ioana, modificarea este facuta de ordonanta de urgenta 91/28.11.2006. deci e destul de recenta.
24+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Hehe... nu ma bagati la mijloc! .
Daca ultima zi de lucru e azi 4 mai, se calculeaza 6 luni in urma si anume...
Deni & Vlad & Tudor
Azi e 3 mai, cel putin ziua mea stiu cand e...
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
acum, intrebarea mea e...care mai conduceti? pana cand pot sa conduc in conditii de siguranta?
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
Eu mai conduc si am de gand sa conduc pana nu mai incap la volan. Daca sarcina e normala, n-ai lesinat pe strada sau mai stiu eu ce nu vad ce contraindicatii ar fi. Doc mea a zis ca sunt femei care conduc la spital in travaliu.
Luna 25 sapt+
Ioana75 spune:
simona, weekend placut!
iulia, te cred, eu nu am gasit pe net textul OUG 91/2006 (si alt acces la legi nu am). In cazul asta sint niste ne-no-ro-citi.
jadi spune:
Eu sunt pe alt fus orar, azi e 4, prin australia pe unde o fi asta? Deci La Multi Ani Luna!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Fetelor eu nu ma bag in discutiile despre plati etc ca am uitat de acum 5 ani si lucrurile s-au schimbat.
Alina si madam Hook (dupa porecla Jadi) multumesc pt complimete. Eu nu prea ma vad asa frumoasa, ma vad mai frumoasa ca de obicei insa tot grasa si urata ma simt. Deh, depresia, plus ca mi-a mai zis si al meu ca nu se mai poate uita la mine in sensul ... acela. El a zis-o fara rautate dar la mine s-a lipit de creier...
Mada tu ziceai ca al tau nu ti-a adus flori de ziua ta, ca nu are obiceiul, nici al meu nu-l are deci deja ma pregatesc psihic la lipsa florilor. Plus ca cica deja cadoul ma asteapta in Cipru (duminica plecam) deci ma chinui sa nu dau mare importanta zilei de maine.
Luna 25 sapt+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu sunt pe alt fus orar, azi e 4, prin australia pe unde o fi asta? Deci La Multi Ani Luna!
Deni & Vlad & Tudor
Luna 25 sapt+
jadi spune:
Luna, daca vrei sa te mai vada cu ochi buni vreodata sa nu il pui sa asiste la nastere in direct sa nu il stressezi prea tare. Cica e socul prea mare pentru anumiti barbati deci pentru toti .
Ma duc sa mananc ca am o foameeeeeeeeeeee!
Deni & Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
quote:
Originally posted by AncaSiRoxana
Da, chiar, daca eu "lipesc" concediul de ingrijire copil de cel actual, mai am nevoie de medical? Cum procedez? Imi iau 126 de zile din... ce? Sau doar cele 42 de dupa ce nasc?
Anca, eu as vrea sa-ti raspund dar nu inteleg intrebarea. 126 sint zile de concediu de maternitate, la care ai dreptul pentru ca esti asigurata, pentru ca ai carte de munca (cred). Poti sa-ti iei doar cele 42 zile dupa ce nasti, sau poti sa le iei pe toate; eu asa am inteles din ce am citit.