Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 8
paxela spune:
noi am luat-o de la capat , silviu racit, Delia racita, eu incep si eu
mititica are nasucul infundat si tuseste , are gatutul rosu derpt urm,are luuam antibiotic
,
am pus un filmulet cu ea astazi http://www.dropshots.com/day.php?userid=116966&cdate=20070504&ctime=231654 penturu cine nu are ce face![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
miria_cristina spune:
PAXELA - Ce scumpica e Delia cu catelusul ei!
Pacat ca s-a imbolnavit! Este atat de mica!
Imi amintesc cu Damiana cat de atenta eram sa nu se imbolnaveasca, in primele luni mai ales.
Dar tu il ai si pe pitic si nu poti s-o feresti.
E mai greu.
Macar tu ai grija ca iti va fi mult mai greu sa te mobilizezi pentru doi daca te simti rau.
Sanatate multa!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Ohho, Paxelina ce stie Delia box nu gluma.
Dana, va pregatiti deja de Turcia? Ii sta bine cu turban, vezi sa nu o mariti pe acolo
!
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si putere mamicilor!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
OTILIA - Cu ce te lauzi? Ca n-ai prea intrat. Ce face mika?
Cristina si D
Otiliav spune:
Ma laud ca sunt zombie, ca mama este suparata pe mine ca am venit numai tarziu acasa de ceva vreme (deh daca mi-a trebuit servici
).
Acum frecam si eu netu si am reusit sa pun ultimul filmuletz al Anei www.dropshots.com/day.php?userid=116807&cdate=20070423&ctime=160718" target="_blank">aici.
Ma ingrozesc ce de copilasi bolnavi si pe alte subiecte am citit de varicela si altele asemanataore si mie mi-e tare frica ca nu am facut nimic. Si Ana de la Craciun nu a mai fost bolnava parca este linistea inaintea furtunii (cu exceptia infectiei la ochisor care nu se compara cu o gripa sau o enterocolita).
Dar pe de alta parte, ea creste destul de izolat, acasa cu mama, dar intra totusi in contact cu alti doi copii zilnic si la diverse ocazii cu mai multi. Sau poate au avut medicii de aici dreptate la viroza din noiembrie, in doua saptamani de boala a luptat organismul si a ramas cu imunitate la virusii de anul asta.
Si de trei zile ma gandesc si sunt foarte ofticata ca mi-am programat vacanta de 1 saptamana in Spania, ma gandeam ca pica in perioada ovulatiei. Dar dupa vreo trei luni dereglate pica rau de tot intre ziua 3 si ziua 10 a ciclului menstrual. Iar sotul se intoarce la Bucuresti dupa saptamana respectiva
. Asa ca acum ma uit pe net cum as putea eu in trei luni sa schimb data menstruatiei, sa vina mai devreme cu o saptamana. Pe de alta parte singura solutie o vad in a ma bombarda cu hormoni si mi-e sa nu fac o prostie mai mare ca mine asa ca nu prea imi vine sa ma risc, asta este. Dar nu pot sa stau degeaba, ma bag sa citesc subiecte de homeopate, poate merge ceva cu plantute.
Imi vine sa renunt la ea de vacanta ca prea nu imi ies planurile si ma simt neputincioasa. Bilete inca nu am luat, iar rezervarea inca pot sa o anulez.
Gata mi-am varsat oful.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
Fetele, ce liniste e pe aici!
Eu cred ca sunt in mare greseala cu fata!
aseara, desi plangea, i-am pus chilotei casa nu faca in pat. Si imi este teama sa n-o invat din nou sa fac in pampersi.
Ca repede se mai deprind astia mici cu naravul.![]()
Dar ma gandisem ca, fiind bolnavioara, sa n-o tin uda noaptea dacaa puca sa fac un pipi mic.
Deobicei cere chiar si in timpul noptii exceptand, insa, perioadele cand nu se simte bine.
Oricum, de azi renunt!
Cristina si D
danette spune:
Oti, ce ma distrezi...cu calculele cu concediul, ovulatia...
Sa nu te superi pe mine.
ca defapt ma gandesc cum eram eu in campania "pro Iris"... unicul meu scop in viazta era sarcina ![]()
Ma tot intreb daca o sa mai ajung vreodata in astfel de stare sa-mi doresc neaparat inca un bb. Sa aman concediu sau altele pentu o sarcina. Uneori ma tot gandesc ca trece vremea si nu ma vad pe la 36-37 de ani gravida... dar cu toate astea tot nu vreau sa schimb nimic.
Mi-e pur si simplu groaza.
Am vazut-o pe Ana
, pupici!
Aaaa, si nu poti sa schimbi data menstruatiei decat pe baza hormonala. Chiar daca sa zicem ca ar exista vreo solutie homeopata, pe baza de plante, tot cu efect hormonal trebuie sa fie.
Da' eu zic ca daca faci asta pentru 1 luna nu e asa de grav. Sa nu faci constant sau des, ca atunci ar putea aparea dezechilibre mari..
Noi am scapat de suzeta de 1 saptamana!
Relativ usor. Vreo 3 zile m-a tot intrebat unde este si i-am spus ca i-am dat-o unui bebelus mic care plangea si avea nevoie de ea. Si a acceptat situatia.![]()
Acum nici nu mai zice nimic despre "NUNI".
Mai ramane sa rezolv cu olitza. Insa asta e grea treaba.![]()
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
noi suntem mai rau ca ieri
azi noapte mi-a vomat ruxitza de 5 ori(si o linguritza de apa o voma)
,dimineatza la 5,30 a incetat cu voma si totul a fost ok...fara voma si kk pana la 16,30...dar somn pe ea saracutza(exact cum zicea andreap alaltaieri)dupa ce s-a trezit din somnul de pranz si pana la ora asta a facut kk de 9 ori
...sper sa nu se repete episodul cu voma din noaptea trecuta ca mor
...am sunat dr, am mai schimnbat din medicamente in loc de biotics luam debridat si mai luam in plus si furazolidon(pe langa sumetrolim si metoclopramid care au ramas)...plus ca daca face febra mai luam si nurofen...deci vai de noi...
de mancat a mancat cate ceva...pana dupa amiaza nu a vrut sa puna gura decat pe zeama de orez si pe ceai de menta...dar apoi a rapus-o foamea si imi cerea ea singurica(banana, friptura de pui la gratar)...bine ea cerea si altele ca-l vede pe alex si plange ca vrea si ea...dar am incercat sa le dau separat sa pape...
cam asta-i cu noi...sper din tot sufletul sa nu ajungem la spital...dar parca asa rau nu a fost niciodata nici la ea si nici la alex...
va pup pe toate, noapte buna si sanatate multa si voua si copilashilor
of Doamne imi inchipui daca eu ma stresez asa cum e paxela cand o vede pe piticutza de Delia
bolnavioara...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mikimi spune:
Sanatate copilasilor bolnaviori !!!!
speram din tot sufletul sa nu mai vomati, kk si tusiti deloc.
Noi suntem bine slava Domnului.
Duminica buna tuturor
Paste si Kuwait 07.
DEC 2006.
Miki,
de baietel si Alexander (12.12.04)
monica-elizabet spune:
hello,
raportam noapte fara voma si a dormit linsitita de la 22-8...insa de cand s-a trezit a facut de 3 ori kk
pupici tuturor si multa sanatate si mamicilor si copilashilor
Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)