Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 9
paxela spune:
monica multa sanatate puiutei
la toti bolnaviorii
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Otiliav spune:
Dama, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita, o sarcina si o nastere usoara!
si pentru David, sa fie cumine si ascultator.
Petrecere frumoasa!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
paxelina
, multumim si voua la fel, cum se mai simt cei mici? dar tu?
Dama
, La multi ani! sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumenzeu tot ce-ti doresti, sarcina usoara in continuare
oti
ce-mi plac planurile tale...Doamne ajuta sa iasa asa cum iti doresti tu
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
fulguletz spune:
Otilico, sti tu ceva de ii urezi Ancai toate cele...
La multi ani Damutza noaastra, sa fi fericita si sanatoasa, sa ai o sarcina la termen si sa traiti totzi patru (cinci , sase..etc) sanatosi !
of, mey, imi pare rau ca suntetzi cu copkii bolnaviori...
si David a vomat de cateva ori intr-una din zilele trecute dar i-a trecut repede, din fericire...si asta cred ca i s-a tras de la pamantul mancat si cate alea mai proba el pe acolo, fara sa ne lase timp de reactie...
multa sanatate!
Otilico, mey, cum era vorba aia ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...apai daca tu vrei musai sa fie in perioada ovulatziei cvacantza, de ce nu o reprogramezi
...Parca stiam eu de la o amica ca beutura tare (gen palinca, garrone, etc) grabeste venirea ciclului...Nu stiu daca e adevarat ca nu am incercat...da o beuturica mica inainte de culcare e mai bine decat ceva hormoni...![]()

Ana e o scumpa in filmuletzul ala...poti sa juri ca e norvegianaca suta la suta..are trasaturi de nordica..
apropos, m-am uitat pe internet dupa solutzia aia de care intrebai tu de pus pe desti(aia anti supt degetul)...am citit ca are gust nasol da ca are drept scop infrumusetzarea unghiei(degetului)...nu stiu daca nu e toxica...
paxelino, mey...e o jucausa Delia ta cea mica....
am si io un cui : da ce te grabesti sa ii dai asa de repede antibiotic, daca are doar un rosu in gat? daca nu are febra, eu as incerca cu niste bilutze din alea homeopate, de ex...sanatate multa!
da ce mai fac cucuietele japoneze? mi-e dor de ele...
acu o saptamana ma gandeam la cookiutza ...si iata ca a aparut cu un mesaj...
sper sa va d in curand si un mesaj de la cucuiata mama...![]()
mamica de David rupe lemne(1 dec. 04)
paxela spune:

dama
multumim de aprecieri
acum piticii sunt mai bine, delia nu mai tuseste asa mult( antibiotic iam dat ca nu am vrut sa risc nimic, daca se agrava sau se taragana nu era bine ca pana duminica trebuie sa fie sanatosa tun, sa nu dam toate planurile peste cap),
silviu vad ca azi a si papat ceva ca ieri a fost dezastru... 3 linguri de supa pe care le-a scuipat, o jumatate dintr-un ou moale, 2 guri de mc puisor, scuipate si atat
azi stam bine o prajiturica si juma de castron de supa cu galusti si acum baga niste lapte, cu cereale la biberon in somn
eu in schimb
, incerc sa ma tarasc pe aici
, gatul e in batista capul in menghina , ametesc de cad jos, si incerc sa supravietuiesc, si sa mai si fac cate ceva, ca de exemplu, supa cu galusti ca stiam ca e singurul lucru cu care il voi atrage pe Silviu la masa
, curatenie generala prin casa ca duminica e botezul si la luatul mirului vom avea musafiri![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI,DAMA!
Fetelor, ma bucur sa aud ca sunt mai bine copilasii.
paxela,sanatate! Sa te faci bine!
Noi suntem bine, avem un cucui deasupra ochiului stang.A cazut ieri cand a vrut sa se puna pe tricicleta.Cand am vazut-o pe jos mi-a crescut tensiunea.Abia am scapat de una si sa dam de alta(doar ieri au fost 2 saptamani de cand i-a pus piciorul in ghips).......dar bine ca n-a fost mai rau.Are o energie, ceva de speriat, toata ziua-i pe fuga.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
FELIS spune:
Buna la toata lumea...
Daca nu era sa primesc niste mesaje private , pt care sunt "trasa de maneca" pe mail
nici nu stiu daca mai intram pe aici, dar am zis, daca tot am intrat sa citesc privatele, dc sa nu trag putin si cu coada ochiului aici?... AM citit dora pagina curenta si aceea pe diagonala...
MONICA.. sanatate RUXITEI...
Imi pare rau ca se chinuie atata saracuta..., e bine insa ca nu a mai vomitat si azi noapte...
Sanatate multa...
Lume noua... MIKI, FULGULETZ...

oare eu i-am urat GANDACICAI felicitari pt noua membra a familiei... ... Daca nu, o fac acum... FELICITARI,
refacere rapida, sanatate multa putiutei sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si Gandacicai putere sa creasca 3 copilasi...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Dama sa fii sanatoasa mamico, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos 
Imi pare rau sa citesc de copii bolnaviori, sa dea DD sa se faca toti bine, MOnica, cred ca ai trecut printr-o noapte teribila. Sanatate multa Ruxitei. Si micutei Delia, fratiorului Silviu, la toti, toti copiii.
Noi suntem bine, din ce in ce mai zvapaiati, mai "comentatori", adica, nimic nu-i scapa, totul trebuie despicat in 7 si explicat si neaparat repetat de Vladut. Aici sunt ceva poze de la sfarsit de aprilie.
Fulguletz
la voi. Si eu astept "cucuiata" mama sa ne mai povesteasca de cele mici. Poate isi va face timp.
Bits voi ce mai faceti?
Delia si Iustin n-au mai dat nici un semnuletz de viata 
Miria aici ai niste poze facute dupa catalogul cu decoratii.
Oti chiar de ce nu amani vacanta cu o saptamana? Nu poti? Pupici Anei dragalasa
.
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
hopa, cuscra
la orizont![]()
fetelor multumim de gandurile bune, am ajun deja la 7 kk pe ziua de azi...si e abia ora 18...dar macar are ceva pofta de mancare, pseram sa mergem spre bine
paxelina ma bucur ca sunteti mai bine...sanatate multa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Paxelina, avetzi botez in curand?
Aime, nu pot lua urmatoarea saptamana, revine unui coleg de la o firma sora din grup si am vazut ca a anuntat ca a luat bilete de avion. Asa se intampla cand se fac planuri cu un an inainte
. Si daca mai stau mult pe ganduri vad ca dau o gramada la avion.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana